Last news in Fakti

18 Октомври, 2011 14:25 858 0

Каракачанов: Всеки глас за ГЕРБ е глас за изчезването на българите

  • лом-
  • избори 2011-
  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • гласуване

На българите се внушава, че резултатът от изборите е ясен, че мачът е предрешен. Внушава се, че трябва да се гласува за персоналния избор на Бойко Борисов. Това заяви Красимир Каракачанов на днес в Лом.

Ето защо, сега е моментът българите да дадат своя глас за това, което е важно за тях, а не за нечий партиен комфорт, допълни кандидатът на ВМРО за президент. Според него всеки глас за статуквото е глас за изчезването на българите, за все повече неграмотни, безработни и емигранти. Затова на 23 октомври гласувайте с № 17 в бюлетината, напомни Красимир Каракачанов.

Лидерът на ВМРО беше в Лом, за да подкрепи кандидатката на ВМРО за кмет, младата Милена Тодорова. Преди това Каракачанов посети още няколко населени места в Северозападна България, за да подкрепи кандидатите на ВМРО за кметове – Теменужка Желязкова в Мизия, Николай Николов във Вършец и Валентин Борисов в Берковица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА