Last news in Fakti

22 Октомври, 2011 18:01 935 0

Днес МВР е издало 200 удостоверения за гласуване

  • избори 2011-
  • удостоверения за гласуване
Днес МВР е издало 200 удостоверения за гласуване - 1
Архив

Близо 200 удостоверения за гласуване са издадени от МВР днес преди обед.  От началото на седмицата те вече са близо пет хиляди за цялата страна, съобщават от пресцентъра на МВР.

Вчера звената за документи за самоличност в цялата страна са издали около 1700 документи. Към този час не се съобщава да има големи опашки от чакащи пред районните полицейски управления, където има дежурни гишета за документи за самоличност.

И днес, и утре всички лица с документи с изтекла валидност или такива, които важат до утре, могат да подават заявления за издаване на нови документи във всички районни управления на полицията в страната, както и в регионалните дирекции на полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА