Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 15:52 597 0

Семов: Гласувах за това всички български деца да останат тук

  • избори 2011
Семов: Гласувах за това всички български деца да останат тук - 1
Снимка: БГНЕС

Гласувах за това моето дете да живее и расте в България и всички български деца да останат тук, а някои от тези, които са отишли да учат и да работят навън – да се върнат. Това заяви кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов, след като гласува в 8-мо СОУ "Васил Левски", предаде репортер на БГНЕС.

Казвам това, защото вярвам, че както след Освобождението българският народ намери сили и мъдрост да направи най-модерната в Европа Търновска конституция, така и сега ще имаме сили да направим новата най-антикорупционна Конституция в Европа, добави Семов. Според него, големият въпрос на тези избори е не кой ще представлява България, а какво ще представлява страната ни.

Убеден съм, че у нас има натрупано критично мнозинство на недоволство от прехода и на силно желание България да стане пълноценна европейска държава не само чрез промяна на лицата, но и чрез промяна на правилата, заключи той. Семов дойде да гласува със своята съпруга Красимира, със сина си Марко и седеммесечната си дъщеря Йоана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА