Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 21:34 2 426 2

Сидеров: На изборите се явиха „надуваеми секс-кукли”

  • софия-
  • волен сидеров-
  • избори 2011-
  • герб-
  • росен плевнелиев-
  • меглена кунева-
  • ивайло калфин
Сидеров: На изборите се явиха „надуваеми секс-кукли” - 1
Снимка БГНЕС

ГЕРБ си купи изборите с 50 милиона, купи медиите, социолозите и циганските гласове. Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на влизане в НДК, предаде репортер на Факти.бг. Сидеров посрещна чакащите го журналисти с думите: „Медийната мафия цялата е тук. За вас изненада ли е резултатът ми другари и другарки?”

На въпрос защо не е получил достатъчно гласове Сидеров отговори: „Защото не ме показахте, защото ви купиха. Не участвах в нито един дебат с реалните опоненти. Атака няма да подкрепи нито един от кандидатите на втория тур на изборите за президент и се дистанцира от ГЕРБ.

Плевнелиев, Кунева и Калфин, лидерът на Атака определи като лица на едно също тяло и „надуваеми секс кукли за употреба”. Той е убеден, че избирателите на Атака няма да гласуват за друг кандидат. „Не ме интересува Бойко Борисов, не сме гаджета да се караме. Той нарушава националния интерес доста сериозно, ние бяхме коректни с него, но той с нас не”, заяви Сидеров, според когото днешната победа за управляващите е пирова и те са тръгнали надолу по наклонената плоскост.

„ГЕРБ за мен вече се провали, каза Сидеров и заяви, че при бъдещ вот на недоверие Атака със сигурност няма да подкрепи правителството. Подкрепа за втория тур на местните избори за кандидатите на ГЕРБ няма да има, стана ясно още от думите на Сидеров, тъй като само двама – трима от тях ставали, а за избирането на останалите имало голям натиск, включително и срещу кандидати на Атака.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    0 0 Отговор
    До кога ще е на свобода този човек,не виждат ли че е луд
  • 2 v88

    0 0 Отговор
    Сидеров спа две години, сега медийната мафия му била крива. Иначе не е луд, просто е сексуално мотивиран.