Last news in Fakti

24 Октомври, 2011 00:03 825 0

Балотажът в Кърджали е на кантар

  • избори
Балотажът в Кърджали е на кантар - 1
Избирателна секция в Кърджали - Снимка: БГНЕС

Балотажът в Кърджали са на кантар, защото при преброяването на 75% от бюлетините досегашният кмет Хасан Азис от ДПС събира 49.3%, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

Обстановката в града е напрегната, включително и кандидатът на БСП Багдасаров, независимо, че по първоначални данни той е далеч зад първите двама Хасан Азис и Илия Илиев от ГЕРБ. В с. Черноочене вече празнуват победата на кмета от ДПС, независимо, че на пресконференцията в НДК председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че ГЕРБ печели в това кметство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА