Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 17:14 1 932 0

Йорданка Фандъкова: Аз и ГЕРБ поемаме отговорността за София

  • фандъкова-
  • герб-
  • софия
Йорданка Фандъкова: Аз и ГЕРБ поемаме отговорността за София - 1
Снимка: БГНЕС

 

Със смяната на районните кметове ГЕРБ показва, че поема цялата отговорност за доверието, което е получила партията на изборите. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова при представянето на 24 райони кмета.

Общо районните кметове са 24. За кмет на район "Възраждане" Фандъкова предлага Савина Савова, за "Люлин` – Милко Младенов, а Вергиния Стоянова за "Средец". Кандидатите за "Триадица", "Оборище", `Изгрев", "Лозенец` и "Младост", Фандъкова предлага съответно Стоян Нанчев, Йорданка Фикирлийска, Димитър Димитров, Любомир Дреков и Цвета Авджиева.

Районите "Овча Купел", "Панчарево" и "Витоша" вероятно ще се ръководят от Христина Семерджиева, Димитър Сичанов и Стойко Дуков. Фаворитите на кмета за "Нови искър", Банкя, Искър и Студентски, Слатина, са Даниела Райчева, Рангел Марков, Йордан Томов, Димитър Дилчев и Антоанета Апостолова. За "Подуяне" Фандъкова предлага Ева Митова, за "Сердика" Тодор Кръстев, за "Надежда" Димитър Димов и Пламен Църноречки за "Красно село".

Последните четирима кандидати за районите "Връбница", "Илинден", "Красна поляна" и "Кремиковци" са Младен Младенов, Миглена Веселинова, Иван Чакъров и Иво Панев. Тези предложения ще бъдат обсъдени и гласувани на сесията на общинския съвет.

От 24-мата предложени за районни кметове Фандъкова очаква подобряване на работата между администрациите, работа в екип, засилен контрол, приоритизиране на проектите.

Тя увери, че никой не е каран на сила да заема пост. "В някои райони имаше проблеми, които се приписваха като мои проблеми", отбеляза Фандъкова. Тя ще настоява за строга финансова дисциплина, засилване на контрола върху строителството – незаконното, изоставените строежи и т.н.

Във всички райони се правят планови ревизии. Те са със задна дата – т. е. за предишния мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА