Last news in Fakti

16 Февруари, 2017 13:54 1 136 10

Румен Радев се срещна с руския посланик Анатолий Макаров

  • румен радев-
  • анатолий макаров-
  • посланик-
  • русия
Румен Радев се срещна с руския посланик Анатолий Макаров - 1

Президентът Румен Радев се срещна с руския посланик Анатолий Макаров. Това съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

По време на разговора държавният глава Румен Радев и посланик Макаров направиха преглед на двустранните отношения в областите от взаимноизгоден и прагматичен интерес, сред които икономика, енергетика, образование, наука и култура като общо бе мнението, че е налице възможност за активизиране на диалога в тези сфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 витя

    10 4 Отговор
    Бг.Поробената от "Освободителите" си Страна.
  • 2 паянта

    3 1 Отговор
    Все пак е хубаво в политиката да има "надграждане" при смяна на караула.
  • 3 Пеньо

    2 4 Отговор
    Добре е да има разговори и сътрудничество, но не и навеждане и изуване от типа "Южен Поток".

    Коментиран от #4

  • 4 реалист

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пеньо":

    Какъв Южен Поток?
    Някои "умници" вече го пратиха по дяволите.
    Сега ще си плащаме на Турците, а като спре окончателно транзита през Украйна ще загубим и 130-те милиона транзитни такси, които сега вземаме..
    После да идват американците и да ми говорят за диверсификация на доставчиците(на руски газ). Смях и словоблудство!
    Ай с...р бе, някой мисли ли за националните интереси?
  • 5 Мършата

    1 4 Отговор
    Като не гласувахте за Цецка Цачева, ето ви го кефа от негатиния ви избор! Аз ще ида до Германия, ще прибера пачки! Ама колок много хора нямат моя потенциал, ще кибичат тука за подигравателно ниски заплати? Защото сам ГЕРБ, дпа ГЕРБ и Цецка Цачева можеша да подобрят положението! Мизерията, провала лежът на вашето тъпо решение!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Айай

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мършата":

    Мърша, това е среща за диалог бе- не подписване на работни заплати... А в Германия познай защо паднаха заплатите на гастарбайтерите? заради политиката на фрау меркел за да стимулира корпорациите. Евтина работна ръка, повече печалби за тях...! Ти ще си купиш БМВ, но няма да е с няколко заплати както преди време, а с двойно и тройно повече. И защо да не стоплим отношеният с руснаците и аз не вдявам? Аз няма дар аботя хамалогия за ниска заплата вече - писна ми да пълня гуши на тарикати. но съгласи се, че можем да сме си полезни и в търговията с руснаците! И те искат да печелят и ние. комунизма няма да се върне вече не само, защото повечето русноци ведяха, че е бюрократична диктатура а идеята нищо не струва за видните партийци, а защото вече самите хора не вярват в това. Как да вярваш като гледаш какво правят тия над теб - карат лимузини а ти чакаш по 7 години за кола? Комунизма умря като идея... но бизнеса не е. Е, защо да не правим и бизнес с руснаци? само с другите ли да правим? 3 пъти гласувах за Винету и твоята цецка...само ни дозакопаваха. вярно правят пътища и стадиони икградинки, но нищо за нас хората. А и пътищата им се рушат след завършека... и пак платят за ремонт с държ. пари... това е Цачева, която хвалиш и другите там.
  • 7 Айай

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мършата":

    Предният път гласувах за Плевнята. не бе лоша визия. но мълчалива Калинка слугинаж на лондон, Уошингтън, Брюксел. баце е същият... По-предният за Гоце - и той само спа и лапа парици. да бе, отстреля архар, хванал трипер и опитоми вълчица - голяма полза за нас... И за жельо и за Стоянов гласувах - все ни закопаваха. сега за Радев. човека поне е военен, познава генералитета, опитен практик летец е, не е бяла якичка като Цецка. А това във всеки случай е по-полезно дори и заради визията му, от твоята цецка. че нали за ГЕРБ гласувах 3 пъти? И все излъган от твоят велик Винету, и Цецка... защо ни лъгаха бе? Красиви думи предизборно, а после никаква полза за нас. И предните правеха същото. за да лапат и да са на власт, това е отговора. какво ви плашат руснаците? че нали и те искат пазар и ние? лошо ли ще е да търгуваме дори? Все нещо можем да си помагаме и полезни. да отричаш всичко русско си е глупаво, както и американско и други неща. Докога ще я караме като глупаци? Света върви напред ние само назад. заради вас руссофоби и крайни руссофили - едните отричате едната страна другите другата. А правилното е да си сътрудничим и да се пазим от злото ако има отделни лица и групи!
  • 8 Карли

    1 3 Отговор
    Национален предател, "генерал"!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Реалист

    3 0 Отговор
    Радвам се че все по-вече ставаме "реалистите" в сайта. А матрьошката Радев е бил на среща да си получи инструкциите как енергийно да ни заробят за следващите 100 години. Голям шлем за БСП-то = Голям глад и сиромашия за България. Такива като РОвч и Курнелия отдавна са се наредили край софрата. Южен поток и Белене са черни дупки за източване на милиарди от България. Орките да си държат тръбата за тях. Боко е прав - газов хъб и който даде най-изгодна цена от него ще купуваме
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове