5 Март, 2017 09:29 19 427 30

12-годишно момиченце се обеси

  • обесено-
  • дете

12-годишно момиченце от Дупница се е обесило. Родителите му с телцето в ръце нахлули в Спешно отделение на болницата съкрушени.

Според първоначалната информация дете е открито от леля си. Когато жената влязла, видяла племенницата си да виси на собственоръчно направено бесило.

Лекарите само констатирали смъртта на малкото момиченце, съобщава struma.bg.

Уточняват се обстоятелствата, довели до трагичния инцидент.

Пред сградата на Спешен център няма място от дошлите близки и роднини на момиченцето, разбрали за нещастието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СРАМОТА

    23 5 Отговор
    СРАМ! СРАМ! СРАМ!
  • 2 не се издържа

    67 12 Отговор
    Дори децата прозряха невъзможността за живот в хубавата ни иначе Родина !!!!Който може да се спасява!!!България с тези лумпени във властта е обречена на гибел!!!
  • 3 нвнвнвнвн

    5 27 Отговор
    Абе това според мен е убийство. Жалко за детето!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 незнайко

    28 9 Отговор
    Съболезнования за случилото се, но от какъв етнос е детето не се казва. ЗАЩО ?

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 СИНИЯТ КИТ НЕ ПРОЩАВА

    23 7 Отговор
    Играло е ''Син кит'' сигурно?
    Жалко за детето...
  • 8 От нищото

    54 8 Отговор
    Скапана държава мърша в парламента .мафия в правосъдната система .п...ли в църквата .учители педофили
    Родители наркомани.саученици дилари .кво учаквате .а.ааааамин.
    Лека пръст на детето бог да ни пази.
  • 9 Олеле маико

    16 7 Отговор
    Много сте прави за синия кит и аз така мисля😈
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 !!!!!!!

    22 13 Отговор
    За да няма място пред болницата ще е манг алромче
  • 12 Иван

    21 8 Отговор
    Като прочетох за струпването на роднините, веднага ми стана ясно, че са цигани. Те безхаберно си оставят децата на произвола, изложени на всякакви рискове, например деца под пет годишна възраст да търчат сами по улиците и по жп линиите.
  • 13 Любака

    22 4 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    "... Пред сградата на Спешен център няма място от дошлите близки и роднини на момиченцето, разбрали за нещастието." дава достатъчна информация, като че ли.
  • 14 Терцел

    35 21 Отговор
    Българче, ромче,тарзанче , това е дете. Жалко за тия дето ги делят.
  • 15 messerschmitt 109

    31 12 Отговор
    обратното броене за белите хора настъпи тогава когато германиа загуби воината!!!
  • 16 А ХРИСТОВ

    28 14 Отговор
    сто на сто е цигане, нямам как иначе да се изсипе толкова народ да види какво е станало... сеир да видат.. м...лска работа..

    Коментиран от #17

  • 17 манго

    17 10 Отговор

    До коментар #16 от "А ХРИСТОВ":

    Не са одобрили жениха
  • 18 гост

    47 11 Отговор
    Щом е от ромската махала и цяла група се е струпала, най-вероятно е циганче. На тази възраст момичетата от този етнос ги женят и ги раздават за секс-услуги като често забременяват.
    Лошо е, че е станало, без оглед на етноса. Но с оглед на етноса не е нещо, което да е нетипично за тях. Не може да продаваш детето си за секс-робиня и в същото време да се твърди, че ти е тъжно, да имаш съвест, морал или някакви угризения.
    Същите тези същества оставят 7г деца да гледат бебета, понякога и никой не ги гледа бебетата. Тъпчат децата с лекарства, за да ги разболеят и да им взимат ТЕЛК. Остави, че някой им режат пръстите, за да крадат, с дни ги оставят в калта да живеят като кучета. Това не са нормални жители на държавата, за да се скърби по нормален начин за тях. Лека пръст на детето.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Майка на циганче или полуциганче

    19 6 Отговор
    Едно дете от циганска къща,по нищо не се различава от дете на същите години от нециганска къща,освен,че е почуствало жалката си съдба на неразумни родители,каквито има навсякъде из България!Едвали ще пишат за причините!
  • 21 Катя

    5 4 Отговор
    Няма значение какво е момиченцето дали е българка и лийнее тя е човек както всички нас и е жалко за нея ощее малка
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    В КАКВИ ВРЕМЕНА ЖИВЕЕМ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Димитър

    5 0 Отговор
    До коментар#25 Хей неграмотник ти до кой клас си ходил на училище,дори не можеш да пишеш правилно и граматически български език..!!
  • 27 Гост

    29 2 Отговор
    От прочетеното става ясно ,че е от ромски пройзход. Те се женят на 12 години , на 20 вече имат 4/5 деца и на 30г имат вече внуци , и правнуци. Тези хора , нямат образование , не работят , цял живот живеят на гърба на даржавата и на работещия данъкоплатец . Много от нас не осъзнават ,че след 15 години , ще се пада на работещт българин да издържа по 20/30 такива индивида от ромски пройзход. Доката не се създадът строги закони за раждаемуста под 18 години , нещата не отиват на добре.
    1 - трябва да има затвор за бащите направили деца на момичета под 18 години. Без значение от етноса.
    2- на майки под 18 години , не трябва да се полагат никакво майчинство и детски и помощи. Без значение от етноса.
    3 - нямаш образование имаш 18 години , минимално майчинство , без помощи.
    Да , видим тогава дали ще се размножават като зайци. Но за жалост , нямаме държава и оправници.
    Не се радвам за смърта на момичето , но и не жаля. Не ме интересува колко минуса ще ми сложите.
  • 28 Валания

    2 6 Отговор
    Ето българина пак ще дели на етнос! Тцтц, и какво като е ромка? Това не я ли прави човек не и ли дава правото да има човешки права??! Лошо е, че се е стигнало до това положение - самоубийство! Та тя е едва на 12 години бе хора! Ей народе, осъзнай се! Нека почива в мир.
  • 29 ЛЕя

    1 1 Отговор
    българия е била много бедна но жилавостта , волята и желанието за живот е било здраво, твърде много американски филми гледате , всичко идва от семейството не търсете причината навън бедността не можеда бъде причина а само извинение за хора който са свикнали бабите да им гледат децата
  • 30 Armagedon

    0 0 Отговор
    Съвсем скоро едно момиченце почина от зверски ритник в стомаха.Тогава не обсъждахте етноса нали ,фашисти такива!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове