Last news in Fakti

29 Ноември, 2011 18:10 754 0

Мъгла в сряда

  • мъгла-
  • прогноза за времето
Мъгла в сряда - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

През нощта ще преобладава ясно време с минимални температури между минус 6° и минус 1°, по Черноморието  термометрите ще показват 1° - 4°. След полунощ и утре на много места в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност. Подобрение на видимостта и разкъсване на облачността ще има около и след обяд, съобщават синоптиците от БАН.

В планинските райони ще е слънчево. Почти тихо. Максималните температури ще са между 8° и 13°, в местата с трайна мъгла: 1° - 4°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но остава по- високо от средното за месеца.

В планините ще е слънчево, със слаб вятър от север, северозапад. Максимална температура на 1200 метра около 8°, на 2000 метра - около 2°.

По Черноморието ще е предимно слънчево и почти тихо. Максимални температури 9° -11°. Температурата на морската вода е 8-10°. Вълнението на морето ще бъде 1 бал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА