14 Декември, 2011 07:09 845 0

Ще има у нас магистратура по електромобили?

  • бан-
  • магистратура-
  • електромобили
Ще има у нас магистратура по електромобили? - 1
Снимка: БГНЕС

На 15 декември от 15:00 часа в зала 207 на БАН (ул. „15 ноември” №1) ще се проведе бизнес-академична среща. В нея ще участват представители на ръководствата на Българската академия на науките, на индустриален клъстер „Електромобили”, на ВТУ „Т. Каблешков” и на Технически университет-София, съобщават от пресцентъра на БАН.

В тази първа по рода си среща участниците ще обсъдят възможността за организиране на магистратура в България по електрически превозни средства и по електрически автомобили. Ще бъде дискутирана и разработената вече рамка от ВТУ за получаване на висше образование в тази сфера.   


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА