Last news in Fakti

21 Декември, 2011 11:57 1 218 0

Пиян паркира Renault Espace в дърво

  • пиян водач-
  • шумен-
  • паркира
Пиян паркира Renault Espace в дърво - 1
Снимка: БГНЕС

След сигнал на свои служители полицията в Шумен е направила проверка на водач на Renault Espace с ямболска регистрация, който при паркиране се е ударил в дърво на бул. „Славянски”.

Полицийският служител е поискал от водача свидетелство за управление на МПС. При осъществения контакт с водача е установил, че е във видимо нетрезво състояние. Отвел го в Районно управление "Полиция" - Шумен.

Установена е самоличността му. Това е 41-годишен мъж от село Сърнец, област Добрич. След направените справки е изяснено, че е неправоспособен водач. С техническо средство е измерена 2,11 ‰ концентрация на алкохол в кръвта му.

Отказал е да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа. Образувано е бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА