Last news in Fakti

26 Декември, 2011 09:22 7 998 26

Доган е най-сериозният политик в държавата

  • борисов-
  • доган

Всички искат да се сбият с мен, защото съм най-силен, заяви премиерът

Доган е най-сериозният политик в държавата - 1
Снимка: БГНЕС

Най-сериозният политик в държавата е лидерът на ДПС Ахмед Доган, заяви премиерът Бойко Борисов пред бТВ. Стъпил е на 500-600 000  твърди гласа. Те са му достатъчни да бъде незаобиколим, фактор в България, който може да подлъже другите партии. Той затова не иска дебат с мен, лаконичен бе министър-председателят.

Политическите ни опоненти всеки ден са по телевизиите. Почти всички имат собствени медии, които от сутрин до вечер работят срещу правителството, каза още Борисов. Когато казах, че ще махна газовите посредници, и вестник „Сега” започна да ме хули от първа до последна страница. Ако не ме хулят, се търси някакъв мотив. Ако ме хулят е нормално, коментира премиерът. „Монитор” и „Телеграф” са вестници на ДПС, допълни той.

Борисов подчерта, че докато при братушките се уволняват главни редактори за неудобна спрямо властта редакционна политика, у нас е точно обратното - опозиционерите на излизат от национален ефир. "В рамките на два дни Волен Сидеров обиколи три национални телевизии, за да говори по мой адрес. Който иска да каже нещо лошо за мен, получава целия ефир. Пожелавам и в Русия да стане така", коментира премиерът.

"bTV например никога не е била толкова опозиционна към правителството, колкото е сега. Фактът, че има и едното, и другото показва, че демокрацията е победила в пълния й обем в България. Фактът, че можеш да отидеш да си купиш и "Монитор", и вестник "Сега", и "Новинар" – в края на краищата... Или "Галерия", или "Шоу", каквото искаш - читателят сам определя какво да си купи. Ето това е демокрация! Това го няма в Русия, примерно", каза още Борисов.

Относно променените позиции на лидерите на „Атака” и РЗС – Волен Сидеров и Яне Янев, Борисов заяви, че Яне Янев е преценил, че за да стане забележим като партия, трябва да атакува най-силните, „т.е. мен”. Защо сега всички искат с мен да се сбият – защото съм най-силен. На изборите видяха, че хората не приеха да ми вземат оставката, подчерта Борисов.

"На Сидеров му се обърка нещо в живота и сега той приписва върху мен грехове, които нямам. Не съм се намесвал в процесите в „Атака”. Да не си измисля приказки, че съм повлиял на депутатите му. Той с поведението сам се разрушава", категоричен бе премиерът за лидера на доскорошния си партньор.

Премиерът коментира и решението не той, а Росен Плевнелиев да бъде кандидатурата на ГЕРБ за президентския пост. По думите му изборът на държавен глава е партиен вот. Пет години да седиш и да гледаш как ще се разпадне държавата. Нямаше да има кой да се оправи вътре, в самата партия, допълни Борисов.

За съвет премиерът се обръща само към председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, не разчита на хора извън властта за това. Твърди, че е изпълнил мечтата си да стане генерал, а сега желанието му е да бъде изпълнена Южната дъга, софиянци да се возят на метро, да има театри и опери в различните градове на страната.

Премиерът каза, че магистралите са по-важни от бащинските му вълнения, защото знае, че като се направят, ще бъдат за всички деца: "Приемам го времето като все едно да изкарам още една казарма. Имам час и половина за футбол на ден, другото е работа. Всичко останало отнема енергия, сила и ме разконцентрира. Има време за живота". Борисов сподели още, че на футболния терен го ритат най-много от всички: "Първо си мислят, че най-боли, после се хвалят с това, че са ме ритнали". На въпрос докъде е стигнал с английския, премиерът отговори с усмивка: До под кривата круша".

Борисов заяви, че е подредил времето си до 2013 година, а назад се връща, само когато трябва да дава пари занапред. Призна, че хората са го ядосали, след като го освиркаха на събитие в зала "Арена Армеец": "Стана ми тъпо и гадно от тази работа. Но това са хора, които никога не са си мечтали, че може хубавото да се случи. Прасето, като го махнеш от кочината, то си квичи и се връща обратно".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гошо

    0 0 Отговор
    бат бойко отивай си въздухар си.не си силен но искаш хората да мислят че си.ти ще го отнесеш накрая.
  • 2 копел

    0 0 Отговор
    ТИ ЛИ СИ СИЛЕН БЕ .... КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ТИ БЕ АСФАЛТОВА ГЛАВО !

    ПОЛОВИНАТА БИЗНЕС ФАЛИРА ЗАРАДИ НОВИТЕ ТИ ИЗИСКВАНИЯ ...

    В АСФАЛТ ДА СЕ ВАРИШ !! В АДА !!!
  • 3 ошог

    0 0 Отговор
    А ти искаш хората да мислят ,че си умник ?........А с и и неграмотен !....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бат_мутрио

    0 0 Отговор
    останаха ли още мутирали гербери да гласуват за тоя ?
  • 6 Озлобелия

    0 0 Отговор
    -това безподобно куче Б.Б. преди да го изберат говореше че ще конфронтира цялото ДПС начело с неговия лидер,а сега го ласкае,дига му акциите и го величае пред народа с подобни Антибългарски изказвания-на бесилото,Бездарнико,който си тръгнал да правиш геноцид срещу Българското население по всемъзможен начин...Отврат-ще те прокълна(и то не един път) в Църква...
  • 7 The Bear

    1 0 Отговор
    Абе хора - аз откакто се помня на Българите все не им харесва България - я кажете вие какво хубаво сте направили дори само за двама трима непознати човека от вашия град или село, а после хулете човек който се е нагърбил да управлява държавата! И аз не гласувах за него и с много неща не съм съгласен, но бих използвал такива полета за коментари да напиша какво точно не ми харесва и какво аз си мисля че е от първостепенно значение за бъдещето на България и е наложително спешно да му се обърне внимание, а не да изливате злобата си тук. Не съм съгласен с него, но ми е симпатичен. А вие си помислете колко малки обещания сте дали в тесен кръг за лесно осъществими неща и не сте ги спазили. На мен например ми се види, че ако спешно не се ограничи, по-скоро направо да се спре циганската раждаемост, и тази част от населението полека-лека да изчезне (освен разбира се успешно интегриралите се), то няма шанс да се връщат българи от чужбина!!! Аз забегна ли, в този циганистан едва ли ще се върна - само преди 20 години бяха 180000, а сега са над 1200000, ако продължава така след 20 години ще има 2000000 българи, турци, гърци, арменци, евреи и т.н. и над 3300000 цигани - на всички е ясно че тогава държава не може да съществува - време е да го видят и политиците - те няма да могат да се справят така...
  • 8 Безработен овчар

    0 0 Отговор
    Като чета по-долу за народната любов към Б. се чудя как може все още да е на власт тоя самовлюбен !!!Всички преди него бяха хайдуци и обирджии,но тоя е и невероятен т......р.На всичкото отгоре се е обвързал с подли подмазвачи,които за пори и власт са готови да продадат и майките и си.Пази боже сляпо да прогледа.
  • 9 BATE BOIKO

    0 0 Отговор
    Бате Бойко НОМЕР 1 САМО той ще опправи държавата . Всички манипуланти и тяхните роби да мълчат !
  • 10 КВООООО

    0 0 Отговор
    ЛУМПЕЛИЗИРАН ГЕРБЕР манипуланто-роб
    ахахахаха
  • 11 Лошо Седларов

    0 0 Отговор
    Бойко бирата е опасен за народа ни.Като прибавим и фашиста Дянков,ситуацията става убийствена.
  • 12 Иво

    0 0 Отговор
    Ако не сте виждали съвременният Бай-Ганю погледнете Боко !!!!
  • 13 АБС

    0 1 Отговор
    Млакнете и застанете мирно да не ви отрепе голиамото ви бате БОЙКО
  • 14 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Това е пътя да се оправи държавата и народа да заживее по-добре!!Не съм гласувал за ГЕРБ,защото подкрепям земеделците
    членуващи в РЗС,.....но това е правилния път!!1
  • 15 селянина

    0 1 Отговор
    Аз харесвам Доган штото преди години почерпи цялото село с кебабчета
  • 16 ВВС

    0 0 Отговор
    И КАК СТАНА,ЧЕ ОТ ВИНОВНИКА ЗА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ, ОТ НАЙ- ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ(СПОРЕД ЛЪЖИТЕ НА Б.Б.ОТ 2008-2009 ГОД.,КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ДА СПЕЧЕЛИ ВЛАСТТА,ЗАРАДИ ЛАПАНИЦАТА ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ)ДОГАН,ВЕЧЕ Е НАЙ-СЕРИОЗНИЯ ПОЛИТИК. НА КАКВО ДА ВЯРВАМЕ ОТ КАЗАНОТО ОТ МУТПРЕМИЕРА.
  • 17 51 годишен

    0 0 Отговор
    Бойко я се вземе в ръце да не те вземат за мезе.Крайно време е да вземеш спешни мерки в управлението на таз изстрадала страна например с реформите които се е захванал министър Дянков-Бългъро убиец. Вземи спешни мерки и го изхвърли от кабинета и не само от кабинета а от БЪЛГАРИЯ защото ще ни онищожи като нация. Бойко вземи направи някоя и друга национализация на някое там предпреятие кито бяха закупени сбонове за масова приватизация които бяха измислени за даускубът обеднелия български народ.
  • 18 някой

    0 0 Отговор
    Много ви знаят устите, щели сте да направите това, щели сте да направите онова, ами къде сте се завряли в мишите си дупки и само коментирате??!! Хайде отивайте и оправяйте държавата като е толкова лесно! Да ама не... българина не ходи да прави, той чака някой да го оправи, а през това време гледа, коментира и плюе!
  • 19 Еленчанин

    0 0 Отговор
    Всеки премиер след 89-та говореше, че неговият финансов министър е "най-", пък живота ни все по-зле става.
    Ето сега предстои да плащаме гяволъка на "великия" Милен Велчев...
    Аз предлагам да бъде съден.
  • 20 Петър

    0 0 Отговор
    Бойко победи на парламентарните заради речта на доган в кочан, че порциите на държавата давал той, после на президентските в точния момент изказа подкрепа за БСП без да му я иска никой, т.е. пак всички гласуваха против него.Е кой печели от маневрите на сокола? Елементарно! Банките, Медиите и Бойко са комбина с ДОГАН!!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 нашите

    0 0 Отговор
    бойко е прав за разбиращите и е правилният и наш човек само трябва да пита народа и да го слуша за някои неща като например ревизия на цялата държава и особено на приватизацията ;съд за националните предатели и крадци и ЗАТВАРЯНЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ НА ТЕЗИ СТРАНИЦИ И НАЙ ВАЖНОТО СЪЗДАВАНЕ НА ИСТИНСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И ХОРА ДАВАЩИ ПРИМЕР НА ОБЩЕСТВОТО ;ЦЕЛИЯТ БИЗНЕС И СЪОТВЕТНО ПОДКРЕПА ЗА НЕГО В РЪЦЕТЕ НА ЗНАЕЩИТЕ И МОЖЕЩИТЕ
  • 23 Петър

    0 0 Отговор
    Много клакьори има в нета, но такива лиз...ци като в.маринов и нашите не трябва да целуват децата си, защото е первезно!
  • 24 циганина

    0 0 Отговор
    Българиа ште се превърне в циганска държава
  • 25 КРАСИМИР ЦЕНОВ

    0 0 Отговор
  • 26 едикойси там

    0 0 Отговор
    Ади нека всеки си гледа неговата работа,всеки да си оправи неговата градинка,а за големите неща има кой да мисли,ако не ви харесва има си избори там отиваш и си казваш мнението.У нас понеже всеки от всичко разбира,никой от нищо не разбира!Изчисти си мръсотията от дома,около дома,от себе си,има си божи заповеди за този случай,изпълни ги и продължавай да ги изпълняваш ще си добре,колкото хора заразиш с това и те ще са добре,а добре ли сме повече хора и държавата ни ще е добре.Елементарно...не е необходимо да се месим в разврата на управлението.Парите развращават и там трябва да достигат морално най-стабилните!Засега не е така но можете сами да го промените!Много трудно нали,даже невъзможно ще кажете!А сега помислете как се оправя Бойко!Вие със себе си не можете да се оправите...а той със 7000000 трябва!...