Last news in Fakti

21 Ноември, 2017 10:28 5 678 21

Майка на две деца е каскадьорката от подлеза на Водната палата

  • каскада-
  • пловдив-
  • подлез

Майка на две деца е жената, катастрофирала в подлеза на Водната палата. 27-годишната Миглена е изгубила контрол на возилото, ударила се е в бетонната ограда и се приземила по таван на стълбите на подлеза. Инцидентът стана в раните часове на неделния ден.

На място на инцидента са пристигнали линейка и полиция. Органите на реда са установили, че Миглена е с 1.28 промила алкохол. Жената е отведена в болница, без опасност за живота, съобщи TrafficNews.

Почти цял ден размазаната кола прекара в съоръжението. След като е била прегледана, дамата се е върнала за вещите си до автомобила и след това е отведена в районното управление.

Миглена Георгиева е от Пловдив. Тя е била женена за мъж от село Строево. От него има две деца. В момента младата жена е разведена и има нов приятел с прякор „Животното”.

Срещу каскадьорката е започнало бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    22 3 Отговор
    Да нее Росен -Животното?!?!

    Коментиран от #18

  • 2 Гост

    109 7 Отговор
    "Красота"...Тъпа селска пръчка. С големи комплекси и малко мозък. Оженила се млада, очевидно за някой селскси бек, защото е проста, родила му две деца (горките), и после осъзнала, че е млада, че и се ходи, че и се живее. И юруш по "животните" и не осъзнава, че няма как да е по-добро, защото тя си е проста и с прости и примитивни мечти. Ще и подхвърлят по някой левец за изпълненията докато е млада, ще съсипе живота на децата си, най-вероятно ще роди още едно дете на поредния, ще се раздели и с него и така...Ще остави след себе си...нищо, с два (за сега) провалени живота. Ей това е бъдещото поколение. В детската градина на детето, и сега в училище, най-са зле децата на разведени родители. Нещастни, озлобени, депресирани, невъзпитани и оставени на ниско интелектуално ниво, защото наместо вечер да има кой-да ги гушне, да им прочете приказка, да учи с тях...има кой да ходи, да пие и да се е...Визирам и "таткото", който също има "нова жена" с "ново дете" и с "нов живот"....

    Коментиран от #6

  • 3 Абе то

    28 11 Отговор
    си е чиста циганка тая...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иван

    41 2 Отговор
    Горките деца на тази и горкото общество, дето ще ги приеме.
  • 6 ЕОЪ

    14 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    с първата част от коментара ви съм напълно съгласен . но втората не ми допада особено ...... Публикувано във факти.бг: В детската градина на детето, и сега в училище, най-са зле децата на разведени родители. Нещастни, озлобени, депресирани, невъзпитани и оставени на ниско интелектуално ниво, защото наместо вечер да има кой-да ги гушне, да им прочете приказка, да учи с тях...има кой да ходи, да пие и да се е...Визирам и "таткото", който също има "нова жена" с "ново дете" и с "нов живот".... смея да твърдя , че правя всичко възможно да възпитавам децата си както трябва !

    Коментиран от #11

  • 7 Голям прос

    19 2 Отговор
    Пияна тиква! Дано и се размърдат мозъчните гънки, ако ги има, и си извади поука.
  • 8 Истината винаги боли

    39 2 Отговор
    Ако е циганка нямаше да и дадат снимката и името,циганките са под закрилата на Кънчо и Соросоидите.Това моме е от чалгаджийскито поколение на прехода към нищото....

    Коментиран от #9

  • 9 B52

    31 2 Отговор

    До коментар #8 от "Истината винаги боли":

    Да допълня: Чалгаджийското поколение без цели, стремежи, духовни ценности. Лесно манипулируемо и затова основен електорат на ГРОБ. Другият основен електорат (на БСП) пък са застаряващи и циврещи по миналото твърдоглавци, които гласуват със същата овча нагласа.
  • 10 Весел талибан

    21 7 Отговор
    Сигурен съм че дамата съжалява за инцидента. Сега ще си понесе наказанието/колко ще е адекватно е друга тема/
    Моля не я съдете толкова строго, колко от вас не са се напивали и не са правили глупости? Господ е бил добър към нея и не са станали жертви, и тя е здрава. Сега обаче е малко по-мъдра и ще си вземе поука. Следващия път като пие ще си вземе такси.
  • 11 Гост

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЕОЪ":

    Приемам критиката...трябваше да допълня разведени родители от този тип...Има случаи, когато се налага, когато е жизнено необходимо, когато родителя се напъва, лишава за да отгледа и да компенсира. Но обикновено, родителите се чувстват виновни, компенсират липсата си с играчки, таблети, телефони и се получава точно този ефект...започват едно прехвърляне на децата от едното семейство в другото. И при всички случаи стоя зад тезата, че трябва да си много тъп/а, да видиш че партньора ти не става и да му родиш още едно дете, ей-така, защото така се прави. Първото дете е от любов, второто - по заслуги. И тази критика не е към децата (обожавам ги, съжалявам ги, когато видя дете на улицата с празен поглед и неграмотни, пияни, прости родители, мърлячи, или такива, които правят джуки пред телефона, докато детето рови с пръчка в пясъка самотно, ми се къса сърцето. Буквално, понякога ми се пълнят очите, от безсилие и яд). Не че и при нас го няма, но сме двама. Единият, като иска малко лично спокойствие и пространство, другият поема щафетата и компенсира. Децата трябва да растат, сред топлина, светлина, любов, хармония, тихи звуци и утеха. Иначе стават сбъркани. Аз не съм израснала в такава среда, а болката и травмата остава за цял живот....
  • 12 onq s konq

    8 10 Отговор
    Готино парче, харесва ми, но жалко че има две "ремаркета".
  • 13 Зорлем

    14 1 Отговор

    До коментар #4 от "Свободен":

    "...а вие колко имате?"

    Три. И почти не пия алкохол, хеле пък когато карам МПС. Покривам ли твоите нормативи да я критикувам?

    Коментиран от #14

  • 14 Свободен

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Зорлем":

    Покриваш ги. Смачкай я.
  • 15 българин

    11 0 Отговор
    Мазно ку..е, ама явно е тръгнало по нанадолнището и не виждам как ще се спре....жалко за децата.
  • 16 Густо Майна

    11 3 Отговор
    Само като и гледам жукичките... едва ли и до днес осъзнава, че има две деца! Най-вероятно пръкнали се, след неправилна експлоатация на полов член! Млада "майка" в 5 сабахлем поркана! Без коментар относно менталната разлика на поколението от приматите, а тя, тя е бита карта в това отношение! Може само чепове да троши, със съмнения към качеството на удоволствието!
  • 17 Танас

    7 3 Отговор
    Арно е момето.... грешки стават. Дано не се повтарят ?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 въх

    2 0 Отговор
    КАТО ГЛЕДАМ - НЕ САМО КОЛАТА Е ТРЪГНАЛА ПО НАНАДОЛНИЩЕТО..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Патриот

    3 0 Отговор
    Бих я боднал. Каква ще е тая майка сутринта пияна с кола?
    Кой и гледа децата?
    Тя по-скоро е родила две деца, но майка не е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове