8 Януари, 2012 20:44 838 0

На изборите сумата победи думата

  • атанас семов-
  • рзс-
  • борисов

Нов парламент и Конституция, иска Атанас Семов

На изборите сумата победи думата - 1
Снимка: БГНЕС

Никога не е късно един министър-председател да бъде уволнен. Това рано или късно ще стане, заяви доц.Атанас Семов в предаването пред Нова телевизия, в отговор на въпрос, защо не е успял да уволни премиерът Борисов Борисов, какъвто беше лозунгът на кампанията му като кандидат-президент.

Борисов не е причина за този разпад в страната, а неговата политическа еманация, смята Семов. Според него, на тези избори „беше уволнена демокрацията”. Най- болезненото ми впечатление от тези избори, беше усещането, че в страната ни протича един процес на „разглобяване на демокрацията".

През този 20-годишен преход интелигенцията беше смазана, има демографска катастрофа, която вече дава като резултат духовна катастрофа. На тези избори станахме свидетели на това, че „сумата победи думата", масово се купуваха гласове. Българският народ се отказа от усещането си, че може нещо да промени с гласа си в този живот.

На тези избори имаше „чудовищен страх" при хората, налице е изключителна бедност, поне 1/3 от българския народ е превърната в изпълнител на чужда воля. Полицейщината беше демонстрирана и налагана, и показана по време на изборите, заяви доц. Семов.

Тези избори показаха, че ние тръгваме към отказ от демокрацията. Този път нарушенията бяха много големи, следващият път-ще бъдат невиждано големи, категоричен бе той.

Атанас Семов заяви категорично, че трябва да бъде променена Конституцията и да има един качествено нов парламент. Ново Велико Народно събрание и спешно спасяване на интелигенцията-това са пътищата за спасяването на държавата ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА