9 Януари, 2012 18:56 2 176 4

Седмокласник със спукано ребро след бой от учител

  • сандански-
  • седмокласник-
  • учител-
  • бие
Седмокласник със спукано ребро след бой от учител - 1
Снимка Е-79

Седмокласник от Сандански  е със спукано ребро вследствие на юмручен удар, нанесен му от учител по физкултура. Инцидентът е станал във физкултурния салон в сградата на училището преди около месец, твърдят свидетели на случката. Въпреки това, пострадалото дете не е отсъствало нито ден от учебните занятия, съобщи днес "Е-79".

На 12-ти декември в 3-то ОУ в Сандански се провеждал турнир по тенис на маса. 13-годишният Илия Златков бил в публиката и си играел на мобилния телефон. „Той ме дръпна за фланелата, удари ме с юмрук в гърба, с един шут ме изкара от салона и ми каза: „Повече няма да стъпваш тук”, разказа пред екип на "Е 79" Илия.

След инцидента момчето се оплакало на по-големия си брат и той дошъл в училището, за да разбере какво става. От директора на училището получил уверението, че случаят ще бъде проверен и виновникът ще бъде наказан.
”На другия ден отивам на училище пресрещат ме мои съученици и ми викат: „Бегай, Илка, тоя нещо ще те бие”. И аз го виждам, учителят тича към мен и ми вика: Ела, Илия, тука, ела ми тука са”, разказа пострадалият ученик.
Илия често е провокирал с поведението си както учителите, така и съучениците си. Стоян Тодоров –
Учителят по физкултура Стоян Тодоров категорично отрече да е удрял Илия. „Не съм го бил, изведох го от салона, че ми пречеше на състезанието и децата могат да потвърдят това”, заяви Тодоров.
Други ученици обаче били по време на инцидента във физкултурния салон не потвърждават версията на учителя Тодоров.
„Господинът изведнъж се ядоса без никаква причина, хвана Ильо, дръпна го, удари му юмрук, тука в ребрата и с шут го изгони навън през вратата”, разказа Евтим.

Методи Иванов заяви, че учителят Стоянов го е обвинявал, че е счупил стъклото на физкултурния салон и го е ритал.
Училището има система за видео наблюдение, която е записала момента на излизане от физкултурния салон. В самия салон обаче камери няма и случилото се там не може да бъде доказано. Семейството на 13-годишното момче е подало жалба в Регионалния инспекторат по образованието. Педагогическият съвет и директорът помолили, жалбата да бъде изтеглена, за да не се вреди на имиджа на учебното заведение тъй като физкултурникът Стоян Тодоров до този момент е с безупречна учителска биография.
„Прецених, че поведение на колегата трябва да бъде наказано и той е наказан с последно предупреждение”, коментира директорът на училището Румен Сидеров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pavel

    0 0 Отговор
    kak ne gi e sram u4itelite da biqt decata
  • 2 смех

    0 1 Отговор
    а така даскале като не могат в къщи родители да го възпитат бой и само бой .иде макаренко дръжте се дечица
  • 3 FUCK TEACHER

    1 0 Отговор
    tos daskal zaslujava da go fanat i da go biqt kato m1r6avo ku4e ako bqh az 6tqh da go spukam ot boi nqma6e da moje da stane
  • 4 фен на ББ

    1 0 Отговор
    Сега да дойдат ония ученици,които биха техния даскал,също по физическо.