Last news in Fakti

30 Януари, 2012 09:03 1 295 1

Филчев се прави на по-луд, отколкото е

  • октопод-
  • никола филчев-
  • едвин сугарев-
  • алексей петров
Филчев се прави на по-луд, отколкото е - 1
Снимка: БГНЕС

Не е съвсем безопасно откровено казано, хората са ме предупреждавали да не прекалявам, защото става дума за опасни хора. Това каза пред Нова телевизия поетът и общественик Едвин Сугарев за това, че дава показания по делото „Октопод“.

Актът на прокуратурата по „Октопод“-а е най-скандалният документ, който аз съм виждал в историята на целия преход. Този акт доказва, че Алексей Петров е посредник между престъпността и органите на държавната власт в лицето на прокуратурата, обясни Сугарев.

И това, че той не попада в полезрението на медиите при положение, че е известен от два месеца насам, говори за известна предпазливост от страна всички медии, заяви Сугарев.

Той каза, че делото „Октопод“ е срещу няколко бизнесмени, "например, Валентин Шотев беше и комсомолски секретар на цялото МВР".

"Алексей Петров съм го виждал единствено в съдебна зала. Аз съм свидетел по делото "Октопод", защото бях в доста близък контакт с убития прокурор Николай Колев. Това убийство е поръчано от Никола Филчев и изпълнено от баретите на Алексей Петров", заяви Сугарев.

Никола Филчев си позволява да лъже в съдебна зала и продължава това си поведение навсякъде, каза още Едвин Сугарев. Според него, бившият главен прокурор "се прави на по-луд, отколкото е".

"Че страда от страхова психоза не е тайна, но това е стратегия за избягване на наказателно производство срещу себе си, защото има предостатъчно основания да бъде заведено такова досъдебно производство срещу него", заяви Сугарев.

Смятам, че трябва някои от свидетелите по делото "Октопод" да бъдат привлечени като обвиняеми. Безпокои ме мълчанието на сегашния главен прокурор по случая, каза още Едвин Сугарев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Bear

    0 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади! - това може да се каже за нашата съдебна система и престъпниците.... Който се осмели да бъде честен и почтен и с това да бърка плановете на мафията - загива - безкомппромисно.... За Филчев отдавна се говори като за един от най-жестоките мафиоти в България... толкова не се ли намери някой да му тегли куршума... като на доста досега.... ама се пазят един друг престъпната върхушка на управляващата олигархия... Това е нашата е.ана нас.ана измъчена и загиваща държава - тея забогатяват и се преселват със семействата си да живеят по странство, а тук циганите се множат и превземат територии... Свестните хора които не могат да живеят повече така не правят революция а бягат навън.... и така ... България ще стане скоро едно петно на картата с чудесна природа и никаква цена на земята - кой иска да живее сред наште мандали.... И мислите ли че няма да се намери някой коъто да реши циганския проблем и да насели БГ с нова нация....