Last news in Fakti

3 Февруари, 2012 07:00 1 819 0

Кредитната карта на световния елит на томболата на благотворителна гала вечеря в Банско

  • банско-
  • фибанк-
  • томбола-
  • благотворителност-
  • chopard-
  • бижу ауди

Разиграни бяха още часовник Chopard и бижу Ауди

Кредитната карта на световния елит на томболата на благотворителна гала вечеря в Банско - 1
Ръчно изработената миниатюра на успешния модел Ауто Юнион Гранд При – Тур Це на Ауди

Над 200 ВИП гости и цяло съзвездие от световни спортисти присъстваха на гала вечерята в хотел "Кемпински Гранд Арена" в Банско, където през уикенда се проведе благотворителен ски и биатлон-турнир под егидата на принц Албер II. На благотворителната вечеря се разигра томбола с уникални предмети, предоставени от спонсорите на събитието, както и трофеи на някои от именитите спортисти.

Часовник ChopardЧасовник Chopard, един от най-ценните предмети, беше предоставен от представителя на Chopard за България „И енд Ес Уотчиес енд Джуълри”. Специалният хронограф „Grant Prix de Monaco Historique” е гравиран на задната страна в чест на благотворителната асоциация на принца – „Стар Тийм Фор Дъ Чилдрен”.

Изключителната награда - кредитна карта Фибанк Уърлд Елит Мастър Кард, която е картата на световния елит, беше също разиграна на томболата. Това бе и своеобразна премиера на картата за България. Издадени са само 200 хиляди такива карти в света. На всеки неин притежател се предоставят услугите на личен банков консултант, безплатно членство в ЕГО Клуб на Фибанк, един консиерж за цял свят и удобни застраховки при пътуване. Към картата са прибавени и 2000 лева.

Гостите се надпреварваха да закупят билети и за още едно бижу – ръчно изработена миниатюра на успешния модел Ауто Юнион Гранд При – Тур Це на Ауди, спечелил Голямата награда на Германия в далечната 1936-та година. Лимитираният модел с номер 4 е съставен от 1000 елемента и мечта за много колекционери по света.

ВИП гостите наддаваха щедро на търг и за каската, с която пилотът от Формула 1 Витантонио Люци е карал през миналия сезон в Барселона. Сред трофеите, които предоставиха спортните величия за благотворителната кауза, бе и шлемът на световния рекордьор по скоростно спускане със ски Симоне Орегоне. Уникално яке, направено от италианската федерация по ски за Принца на Савоя Емануеле Филиберто също участва в наддаванията. От своя страна Христо Стоичков подари на фондацията на принц Албер II копие на „Златната топка” и фланелката с номер осем.

Събраните пари 68 528 лева ще бъдат разпределени по равно за благотворителната асоциация на Албер II и българската фондация "Работилница за гражданска инициатива". Тя ще осигури стипендии на деца сираци за висшето им образование.

Кредитна карта Фибанк Уърлд Елит Мастър Кард


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА