Last news in Fakti

23 Април, 2018 13:11 26 355 33

Мултимилионер от Бяла Слатина си купи уникален Rolls – Royce

  • нешо миранов-
  • rolls - royce-
  • земеделец-
  • бенчо пъпката

От няколко дни соченият за най-богат човек в Северозападна България Нешо Миранов е горд собственик на уникален автомобил Rolls-Royce, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Бизнесменът от Бяла Слатина е платил не по-малко от 600 000 лева за поредната си придобивка. Автомобилът е от специална серия с две врати и е рядкост за България. Това е може би десетата скъпа кола, която Миранов вкарва в автопарка си, като всяка една от тях струва по над 500 бона.

Мъжът е дългогодишен земеделски производител и е от крупните собственици на тютюневи плантации. Мнозина го сочат за най-богатия човек в тази част на страната. Нешо Миранов обаче полага всички усилия да не разочарова разказвачите на легенди за своето богатство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kjl

    146 3 Отговор
    Едно обаче е сигурно. Ще си го кара по лунният пейзаж, наречен пътища в България. Пък ако ще и маргаритка да си бодне в ..........!
  • 2 ежко бежко

    41 10 Отговор
    е това си е кола сега!🍹
  • 3 Мимо

    137 4 Отговор
    Нешо, Цеко (Минев), Ветко(Арабаджиев), Ценко(Чоков) все бизнесмени.... Имената им малко шумкарски така...от стария полителит мй произхождат

    Коментиран от #17

  • 4 Айдеее

    88 15 Отговор
    Поредния Гробарски бизнесмен ,които трови земята с химикали, за да си купува Ролс-Ройси, на гърца на народа и ниските данъци
  • 5 Гост

    33 27 Отговор
    Не сравнявайте Нешо с Чоков. Първия е свестен и честен човек, втория отрепка
  • 6 54646464

    55 2 Отговор
    Сигурно е купил от Враца този уникат
  • 7 пич от северозапад

    44 19 Отговор
    Този човек е много точен както към държавата така и към работници, контрагенти и към всички , с които работи вече 30 години.
  • 8 гост

    85 6 Отговор
    И в моето село има двама такива селски тарикати. Прибират пари от евро фондовете. Уж обработват земята , а само я орат два пъти в годината , за да може сателита да ги снима ,че уж произвеждат нещо , а в действителност не изкарват никаква продукция. Но всяка година държавата им превежда милиони.

    Коментиран от #11

  • 9 зомби килър

    52 2 Отговор
    Тази статия е за раздел крими.
  • 10 Св.Петър

    45 1 Отговор
    Мишо бирата, скоро пита за него ...
  • 11 гост

    20 26 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ако наистина я орат два пъти годишно си заслужават не само субсидиите , а паметник да им вдигнат , щото така я оставят да почива и да се възстановява , вместо да я тровят с ГМО-та и всякакви химии , така че намери си друго за плюене !
  • 12 наш

    23 4 Отговор
    Парите трябва да са в креативните хора и тези ,които знаят как да създават и работят с тях.Най-големия проблем е,че те отиват в хора,които могат само да ги похарчат.

    Коментиран от #15, #16

  • 13 Суйо

    14 4 Отговор
    Регионална политика от ГРОБ-гръбнака бил малък и среден бизнес?! Със здраве да си я кара. Що попържня ще отнесе, не е истина. А може и да се намери някой "ербап" по онзи край, да си е запазил Москвича/Кадета, и БАШ ТОГАВА да му е "тежко на душата". Колкото и да е пречупена Златията, славата "бунтовническа" е останала.
  • 14 валентин

    13 8 Отговор
    Браво пич! давай напред,май ната им на завистливите....ГАЗ...!
  • 15 Така е

    11 2 Отговор

    До коментар #12 от "наш":

    При демокрацията с наследствения модел може да се очаква само това!!! Аз съм патил от това как имоти подадат в ръцете на мой близки и те ги прахосват
  • 16 тъйва

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "наш":

    айдееее, кво тъ боли или интересува кой де си арчи парите бре или ти е страашна мъка,че ти не мойш да ги докараш, а пенсиите дет си дават парите за билетчета???...после реват, че немат за ляб...що не им речеш как да си използват парите правилно???
  • 17 Един друг

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мимо":

    Лека поправка - Вълчо Арабаджиев се казва този див селтак. Не знам защо си е помислил, че като си вика Ветко е по-добре.
  • 18 МЪРА

    26 4 Отговор
    ЩОМ ЧЕСТНО СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ И СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ,НЕКА КАРА И ПО СКЪПИ КОЛИ ЧОВЕКА.
  • 19 фонзи

    11 5 Отговор
    Даам така като гледам коментарите болшинството от форумните драскачи са позеленяли от злоба и завист .Аз обаче му се радвам на човека - може ,прави го нека да е жив и здрав ЕВАЛА ! А хейтърите да го ду..т !
  • 20 стоян

    18 4 Отговор
    Заради такива агро олигарси не останаха хора по селата защото тия олигарси са завладяли почти цялата земеделска земя Докога ще се изплащат субсидии над 1000 декара Няма ли да е честно ако земята в една селска мера около25000 дк да я обработват 25 човека А сега в момента 1 обработва 25000 дк
  • 21 бмв е39

    2 2 Отговор
    щом има да харчи са друг въпрос колко са законни колко данъци плаща и т.н,но там си има други хора който да разследват
  • 22 незнайко

    9 4 Отговор
    И колко плаща този крупен собственик на работниците си ??? Явно недостатъчно, за да може да си купи този амтомобил !!! Вцял свят е така , ние няма да истанем по назад !!!

    Коментиран от #23

  • 23 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "незнайко":

    В цял, останем - неволни грешки !
  • 24 JPower

    23 5 Отговор
    Тоз не си е купил колата, а е ощетил работниците си. Той с Ролс те на ориз. Ако работиш на такъв за 600-700лв. Бих напуснал. Ако плаща поне 1500лв.заплата, да си я кара със здраве....но не вярвам на българския чорбаджия, да е достигнал умствено ниво,да проумее, че работника не му е роб.....
  • 25 шшиеиуиу

    3 1 Отговор
    от ДПС то ли е!!!
  • 26 Алйуя

    6 1 Отговор
    Вижте му фейсбука на нешо миранов и ще видите че ролса е от ноември 2017година не от няколко дни не вярвайте на вестници
  • 27 Айде на евтиното асфалтиране

    4 0 Отговор
    Не разбраха някои хора, че не всичко, колкото и да е добро, е добро и за нашите пътища. Ще го питам като джасне тия нископрофилни гуми в многобройните дупки оставени от изяждащите НАШИТЕ пари лакеи на Бойко Борисов. Или когато не може да се размине в тесните ни пътечки наречени "улици"
  • 28 Кобрата

    9 3 Отговор
    Поредният комплексиран "СЕЛСКИ БЕК". Голяма работа като е дал 5 милиона лева за коли, след няколко години и половината от вложението си не може да вземе. Такава глупост би направил само човек, който не знае цената на парите и не знае как се вадят честно.
    А и както е казано - Кофчег джобове няма
    Вземи си 1-2 коли, ама за какво са ти 10? Така или иначе няма как да ги кара всичките едновременно... Ама нали има немъчени пари, чуди се как да ги прахосва, а в същото време стотици хиляди деца и възрастни хора умират от глад. Ей такива като тези са за трепане, заслужават конфискация на имуществото в полза на държавата и използване за благотворителни цели.

    Коментиран от #29

  • 29 Любопитен

    2 3 Отговор

    До коментар #28 от "Кобрата":

    Само от любопитсво ще те питам ти на колко души плащаш заплати и в какъв размер? Какви данъци плащаш на държавата и сумата 6-7 цифрена ли е? Защото човека, които коментираш е платил много милиони под формата на данъци. Информацията е достъпна и всеки може да я провери знаейки името на човекът, който го интересува.

    Коментиран от #30

  • 30 Кобрата

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Любопитен":

    Не е важно колко е платил, а колко е укрил! Ама такива наивници като теб, вярват на всичко написано по сайтовете и си мислят, че всичко е така като е написано. А и такива като него не са случайни, парите от данъците пак отиват в джоба на негови хора и се превъртат стотици пъти (изпират се). Това се случва и с парите от твоите данъци, както и с на всички останали данъкоплатци.
    Тук не става въпрос само за платените данъци, такива като този имат политически чадъри и всичко се замазва, само наивник като теб, може да гледа някакви суми в интернет и да вярва, че всичко е така както го вижда
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Роко Бароко

    3 0 Отговор
    Бе друго си е дарак бе-ем-ве на 20 години, отива на региона и манталитета на пущиняците...смешни и жалки сте.

    Да е жив и здрав човека, а на дървените философи ще кажа, че едва ли си я е купил да я кара, просто това е една добра инвестиция, която с годините само ще поскъпва.
    За разлика от 20 годишните немски дараци, които карате.
  • 33 Roni

    1 0 Отговор
    Рони
    защо не попиташ тоя депесарски лапач по колко купи общинската земя .резания държи белослатинските кметове за топките . без неговите работници роми гербаджийския крадец губи .затова мездренската фирма не можа да купи консервената .да има кои да работи за на нешо .машалах за колата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове