24 Април, 2018 08:42 85 378 178

Как обядват мутрите? А, къде е МВР? (СНИМКИ)

  • мутри-
  • обяд-
  • велико търново

Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията

Как обядват мутрите? А, къде е МВР? (СНИМКИ) - 1
Снимка: Иво Мирчев/Фейсбук

Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях?

Това пита в профила си във „Фейсбук“ Иво Мирчев.

Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторанта е наобиколен от 7-8 мутри (явно шефа яде вътре). Отварям аз прозореца и отправям молба към най-умно изглеждащата да премести едната лимузина, за да мога да паркирам и аз. Мутрата очевидно е в шок от тая молба и около 5 секунди опитва да я осмисли. Накрая ми казва... "да изчезвам да не стане лошо".

Как обядват мутрите? А, къде е МВР? (СНИМКИ)
Снимка: Иво Мирчев/Фейсбук

Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията, защото не считам за нормално през 2018 г. да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да искам да освободят излишно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полицията не дойде. Обаждането на 112 бе безсмислено.

Малко преди да започне комуникацията на примитивно ниво ги посъветвах да са внимателни, защото има камери на паркинга... В крайна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 г. Мартин, който бе с мен и им каза, че не иска да вижда мутри.

Как обядват мутрите? А, къде е МВР? (СНИМКИ)
Снимка: Иво Мирчев/Фейсбук

P.S. Ще черпя този, който успее да свали записите от видеокамерите на Макдоналдс във В. Търново, обещава Иво Мирчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ттков

    762 38 Отговор
    Ама как да няма мутри?
    Такава ни управлява трети мандат вече...

    Коментиран от #19, #80, #120

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 hh88

    536 21 Отговор
    Мислите си, че мутрите са изчезнали?
    Как да са изчезнали пич, забравяш ли управляващите? Бивши СИК-аджии.

    Коментиран от #63, #84

  • 4 ЕРС

    530 18 Отговор
    Просто селяни...браво на човека :)
  • 5 Антон

    148 302 Отговор
    Комплексира ли ? Хаха
    На втората снимка където са снимани колите отзад, отдясно на тях вървят двама. Ето там е имало място да паркираш по същия начин като тях!
    И друго да те питам?
    Ходиш ли да гласуваш?
    Знаеш историите за миналото на пожарникаря!
    Защо си учуден?
    Защото протестирате само срещу 30-40 лв.
    И вместо да се правиш на интересен качвайки снимки в нета, отиваш и пускаш сигнал в мвр че си звънял на 112 и никой не се е отзовал. Като си толкова възмутен направили го?
    Писна ми от разни джендъри правещи си на интересни само по интернет, обаче като трябва да се свърши, тогава не отделят време за официална жалба или сигнал.

    Коментиран от #72, #88, #133, #148, #178

  • 6 бай онзи

    282 18 Отговор
    ей така се случват "битовите спорове за паркомясто", само трябва някой леко ненормален и "леко" въоражен. Педалчета с черни дрехи
  • 7 Габровския

    290 16 Отговор
    Тез “мутри” се правиха на мъже и в Габрово. Реално са двама селтака плащат по 30 лв на ден на момчета от фитнеса да правят навалица колите са на лизинг през авто къща.
    Просто познавам момчета от “охраната”

    Коментиран от #12

  • 8 Бензин в кръвта

    117 11 Отговор
    WDD2221851A049000 - Мерцедес 2014 година.

    WP1ZZZ92ZBLA46806 - Порше Кайен 2017 година.

    Коментиран от #25, #97, #103

  • 9 Станислав

    237 9 Отговор
    Къде е МВР? Пази мутрите, да не им се случи нещо, докато обядват!

    Коментиран от #177

  • 10 Свръхаз

    149 46 Отговор
    Каква мутра ще обядва в Макдоналдс? Вие хептен мръднахте!!!

    Коментиран от #35, #44, #85

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 вис сик тим 777 бсп герб

    251 15 Отговор

    До коментар #7 от "Габровския":

    Кви са тия идиоти (мутри)? Колко прост и комплексиран трябва да си, за да се правиш на велик и то в Макдоналдс, където се хранят бедните, в някаква скапана закусвалня, язък им за скъпите коли под наем.
    Мутренската субкултура я наложиха дъртите комунета, като създадоха групировките, за да насочват паричните потоци към правилните хора.
    Жалко, че има уроди, които се изживяват, като мутри, носталгия по миналите години ли, кво ли, а може би тогава са били въшльовци и сега вече могат да изпъкнат.
    Жалки и прости хора, но най-жалкото е, че нямаме независими полиция и съд.

    Коментиран от #41

  • 13 Колю

    158 5 Отговор
    Не ги наричайте така ,хора. Ще вдигнат още застраховките и само с хеликоптерите си ще ходят вече да похапват. А то във Варна като започнеш с колите с 5 / пет / цифри в номера ,та до тези с някакво име си е все тая брат. Няма мутри - управляващи и почтени бизнесдами и бизнесмени на които ние с тъпоовчие си даваме парите за да стават още по-нагли и богати. Червеите не ядът пари ,ядат мърша . Докато държавата с репресивния си апарат защитава само този частен бизнес ще е така. От историята на зараждащата изродена мафията ще видите с какво са започнали. Боклука на градовете сметоизвозване , синдикатите които уж защитават права на трудещите се и застраховане + охрана. Всичко това са нещата които държавата те принуждава да плащаш ,като едно време членството в профсъюз беше задължително. Сега вече са във всяка сфера на живота. Адвокатска ,лекарска , учителска ,охранителна ,пътностроителна и въобще държава мафия.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ПНСД

    151 7 Отговор
    С тези автомобили се извършват трансфери между летища и хотели/бизнес сгради, а не се карат като лични! Като си толкова голям си вдигни самолета и отиди да си свършиш работата!
    Държавата се напълни с комплексари. Да е черно, да е лъскаво, да гледаме лошо... Смешници! Парите обичат тишината. Колко като тези вече ги убиха...

    Коментиран от #124

  • 16 Будалата

    115 8 Отговор
    МВР са по стадионите да следят да не се вкарват бомби. И покрай училищата да пазят разпространителите на дрога. И по кафенетата да убиват скучното ежедневие.
  • 17 зомби килър

    142 4 Отговор
    На мен ми е по интересен въпроса къде са нашите смели полицаи,нали родната полиция ме пази както се пее в шлагера,защо мен като ме спрът с моята двайсе годишна изгнила количка ме третират като че ли съм виновен за геноцид,а тук ги няма никакви,къде са търновските полицаи и после като напиша някъде че полицаите тормозят бедните и безащитните а заобикалят мутрите да не ми се сърдите,хайде сега шефа на ОДП В.Търново да даде обяснение защо след подадения сигнал е нямало реакция ,каква по важна работа са имали милиционерите.Срам и позор за търновската полиция аз ако съм началник на полицията там бих им дал урок,да знаят какво следва ако се правят на велики в "моя" град.В града също има мутри но никога не съм ги виждал да са толкова демонстративно нагли.

    Коментиран от #69

  • 18 МВР купува камери

    110 1 Отговор
    Правят албумчета и си ги менкат. Като МВР се е напълнило с калинки, каки и други неспособни какво очакваш да направи. Където е останал свестен полицай го гънат на десет фронта, а мамините синчета и мадамите само взимат пари и седят в офисите.
  • 19 Иван

    47 3 Отговор

    До коментар #1 от "ттков":

    ние си го избираме !!!

    Коментиран от #24, #82

  • 20 Хойо

    140 6 Отговор
    В цял свят в макдоналдс се хранят бедните и бездомниците.Само в Бг макдоналдс го имат за ресторант.Значи тоя дето се има за мутра мислете какъв мозък има.

    Коментиран от #37

  • 21 Пешо

    103 1 Отговор
    Мутризацията в страната е тотална, започва от децата в детската градина та до върха - погледнете - колко остригани кратуни има по улиците - ще каже човек - голяма армия - много войници в отпуск / или - освободени пандизчии/....Мутромодата е завладяла и неприсъщи за нея ареали - вкл. и това което следва да бъде наречено "интелигенция"... Но това се насажда от всичко - вкл. и медиите - след като и БНТ се включи с филма "Под прикритие" , който бе един апотеоз на ъндърграунда...Туй - то...
  • 22 Иво

    68 10 Отговор
    "Мутри", а обядват в McDonald's....?!
  • 23 Гост

    87 2 Отговор
    "Обаждането на 112 бе безсмислено." Имам чувството, че все повече хора получават прозрения за очевидното. Е нищо де, поне има къде да потъва парата от данъци и възможност за балони в държаввнат администрация - 'кат не става за зам. кмет ще го сложим директор на две телефонистки.
  • 24 5ко

    104 6 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Грешиш, самоизбират се с купени, цигански гласове и фалшифициране на резултата от изборите. Нали дъртият грузинец (Сталин) е казал:
    - Не е важно сой как гласува, важното е кой брои бюлетините.

    Коментиран от #105

  • 25 Евала Браточки

    89 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бензин в кръвта":

    Не мога да повярвам че тази статия за по малко от час има 3000 гледания и 30 коментара
    Материала е СЛАБ браточки , Мутрите ги създадохме ние слабият материал !!
    Е и Партията Майка начело с Луканов ама КЪСАТА ПАМЕТ НИ Е ГОЛЯМ НЕДОСТАТЪК!

    Коментиран от #39

  • 26 Чичо

    66 10 Отговор

    До коментар #11 от "До фейсбукаджията":

    Тъп педал! Точно такива лекета като теб се правят на бабаити по паркингите, ама като са десетина, иначе насаме серат в гащите!
  • 27 901

    50 5 Отговор
    ВарнЯнски номера, а са регистрирани в Алианц??
    Тея май не знаят, че ако си варненец си длъжен да застраховаш само и единствено в ЗАД Армеец, собственост на ТИМ-Варна !
    Територията на ЗД е разпределена по зоните на влияние на групировките.
  • 28 Чичо

    73 11 Отговор
    Ние сме си виновни, щото търпим начело на правителството да стои една тъпа комплексирана мутра, заобикаляща се с тумби охранители и това се пренася надолу по цялата СИК-аджийска верига!
  • 29 Крали Марко Тотев

    78 6 Отговор
    А какво сртана с акция ЕСКОРТ? Нали бяха доказали, че няма ескорти по пътищата на България, освен тези на НСО?
    Всъщност какво очаквате - да няма мутри при положение че ни управлява мутра ли?
    Наивно!

    Коментиран от #33, #79

  • 30 Насето

    81 12 Отговор
    ТИМ за едно нещо ги уважавам, че не допускат никаква показност във Варна. Почти незабележими са, а охраната им са слаби момчета , но пък за това със завидни бойни умения. Тия от снимката са пълни олигофрени и смешници. Ако изобщо някога са стъпвали във Варна , са били по-ниски от тревата. ТИМаджиите много ги обичат такива. Хахахаха

    Коментиран от #142

  • 31 681

    64 5 Отговор
    Мутрите ли са проблема или че карат скъпи коли? С другото свикнахме ли, да не го изброявам? 240 мутри ни управляват, колега. Изчезваме като нация.
  • 32 Иванчо l-ви

    25 2 Отговор
    Тези със седмиците не бяха ли на Х.А. Бацата
  • 33 Stefko88

    24 3 Отговор

    До коментар #29 от "Крали Марко Тотев":

    Е как какво става? Еми нищо не става нали това е целта да им правят безпроблемно движението от град до град. И явно се получава.
  • 34 Браво

    17 6 Отговор
    От такива хора има нужда България. Браво!

    Коментиран от #45

  • 35 Къртев

    29 0 Отговор

    До коментар #10 от "Свръхаз":

    Е, как каква?
    Класическата, комплексирана, тъпа мутра!
  • 36 Следващия път

    42 8 Отговор
    Колато се обадиш на 112 просто кажи други неща с неистово крещене и след 2 мин ще дойдат и баретите и пожарната и армията....
  • 37 Xaxa

    28 2 Отговор

    До коментар #20 от "Хойо":

    Къв мозък му трябва?? Нали е от отбора на Тиквините глави??
  • 38

    45 4 Отговор
    Те не са обядвали бе,....прибирали са рекета...
  • 39 ГосТ

    23 3 Отговор

    До коментар #25 от "Евала Браточки":

    Аааа, за Луканката съм съгласен, ами Мавъра що не го броиш? Той пак от партията бре.
  • 40 МВР

    70 1 Отговор
    Да беше се обадил на чистачкта а не на 112
  • 41 В БГ

    47 0 Отговор

    До коментар #12 от "вис сик тим 777 бсп герб":

    В България макдоналдс си е една от най скъпите закусвални иначе по света е ясно тук заради високия стандарт сигурно са такива цените. И за шефчетата е супер престиж да спрат на магистралата на макдоналдс и да си мутреят , баткеят

    Коментиран от #49

  • 42 Гост 1

    49 2 Отговор
    Дрисльовци недодялани. Синдромът на микропенисът е част от тяхното амплоа, за това с тях трудно се говори нормално. Колкото до 112 - това е една загубена кауза.
  • 43 медиен интерес

    18 55 Отговор
    какво толкова е станало, ядат си хората, ако не ви харесва им одраскайте колата 1000 лв ремонт ще ги научи да не спират така както много олигофрени правят... айде направете го де, смеете ли... мишки насрани.. ама ако е някакъв стар опел паркиран накриво ще му начупите и стъклата даже като махнем блажни бои и така нататък.. и аз бих спрял така, като знам колко струва пребоядисване на кола след като някой олигофрен си е отворил вратата... не че ги защитавам или нещо ама не е за чак толкова ядосване това и медиен интерес.. не го заслужава просто...с 1 статийка нищо няма да промените не се заблуждавайте ...абсолютно навсякъде и абсолютно винаги спират както си поискат и един фиш ги боли хуя за него.. те са си преценили и знаят защо
  • 44 Станислав

    38 4 Отговор

    До коментар #10 от "Свръхаз":

    Как каква мутра ще обядва в Макдоналдс?! Българска мутра, разбира се! Нашите мутри неподят на театри, концерти, голф... За тях върховата демонстрация на класа и състояние е Макдоналдс, Кауфланд, провинциалния мол...
  • 45 Станислав

    31 1 Отговор

    До коментар #34 от "Браво":

    България няма нужда от такива хора, защото са малцинство и само ще операт пешкира за сърцатостта си, без ефект. Твърде многобройно е овчемасието (затуй и изборът им за премиер е просто мутра).
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Расулюлах

    12 36 Отговор
    Сите квичите са и сте се събрали ама все още няма статия че некои от вас е набил мутра от охраните хахахахах репчете се тука и кат ви напесне некои цирикате че имало камера или щели сте да викате милиция хахаха кат сте мъже понесете си боя станете изтупаите се и си тръгнете ....тука сте силни на писане а по пътя квичите на умрело че са ми наритали хахахха

    Коментиран от #166

  • 48 Расулюлах

    3 25 Отговор
    Само бои и ритници по офцете
  • 49 лондон бой

    37 9 Отговор

    До коментар #41 от "В БГ":

    В Лондон започнах една работа и колежка ми беше една млада чернилка от Нигерия, с дупе, като кайряшка мравка. Излизаме в обедна почивка и маймуната ми вика: "На мен ми е много скъпо другаде, за това се храня само в Макдоналдс."
    Чак се зачудих, как все още има такова дупе, хахахаха.
    Та, такива ми ти работи, в Англия, само най-бедните се хранят в Макдоналдс. Иначе, напуснах веднага, след, като видях, че и аз трябва да ям там.... хахахаа.
  • 50 Боляр

    9 10 Отговор

    До коментар #11 от "До фейсбукаджията":

    Успокой се, комплексарче! Пусни си "Бригада".
  • 51 PANCH5

    38 3 Отговор
    БРАВО НА ЧОВЕКА НО СЕ ОКАЗВА ЧЕ СМЕ САМИ БЕЗ ПОЛИЦИЯ БЕЗ ДЪРЖАВА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ МИШОЦИ КАТО ТЕЗИ ОТ ВАРНА ПОДРАСТВАЩИ МИНДИЛИ И СЛАБИЧКИ РЕЦЕВИДИСТИ
  • 52 Сори

    37 3 Отговор
    Ако исакате ченгетета да дойдат веднага ще се обадите като ...Помощ мутри бият ченгета
  • 53 Расулюлах

    13 51 Отговор
    Къде сте тръгнали да си ги мерите като предварително сте обречени ? Шефът мутра има пари връзки и е отгледан от службите и дс и ше ви стъжни живота при всички положения......просто като ви се светка да се махнете от левата лента се махнете а не набиваите спирачки щото вижтате в минали случаи какво се случва и само цирикате с разбити уста ..толкоз ли е трудно? То вие сте проблема по пътищата не мутрите

    Коментиран от #55, #58, #95

  • 54 Клмн

    7 32 Отговор
    Какъв е проблема че хапват момчетата в Макдоналдс....повечето дето коментирате ако си почерпите приятелите десетина пъти в Макдоналдс и ще се занулите за седмицата
    :дддд
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 394

    8 7 Отговор
    комплексари, за какво им вдигате акциите?
  • 58 НекъФ Пич

    40 5 Отговор

    До коментар #53 от "Расулюлах":

    Е заради такива , като Вас , където коефициента на интелигентност не Ви отговаря на номера на обувките , сме на това дередже цялата държава. Всички са псевдо мутри и биячи. Полицията пази тях, вместо нас обикновенните граждани. Явно като си мутра , имаш повече права от останалите хора.

    Коментиран от #61

  • 59 Ввв

    43 2 Отговор
    Хаха,в такава забатачена държава това е съвсем нормално,щом Винету е министър,кво повече да коментираме
  • 60 ДЕЛТА ГРАТ

    5 19 Отговор
    ТЕЗИ ТИМАДЖИИ НЯМАТ СТИГАНЕ
  • 61 Расулюлах

    5 54 Отговор

    До коментар #58 от "НекъФ Пич":

    Работата на охраната е да не допуска такива офце да се въртят около влиятелната фигура защото човекът не желае и всеки които се опита да влезе в периметъра ще бъде наритан..толкова ли е сложно за вас господата с мега интелекта да го разберете тва а ? Квичите на умрело и парадирате с нищо благодарение на тези мутри сте живи по някакъв начин и си гледате чаветата тука така че млъкнете и си гледаите там вашта си работа

    Коментиран от #107

  • 62 Gggggggggggg

    15 47 Отговор
    Нямало къде да спре и хайде да снимаме.Аман от ревльовци и путки търсещи съпорт в мрежите !
  • 63 Иван

    33 2 Отговор

    До коментар #3 от "hh88":

    Мутрите не са ли и в мвр
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ЛОВЕЦ

    10 47 Отговор
    МНОГО СЕ НАВЪДИХТЕ ДА СНИМА ТЕ БОЯ ТИ Е МАЛКО ТРЯБВАЛО Е ДА ТЕ НАЩАМАРЯТ
  • 66 бай онзи

    31 7 Отговор

    До коментар #64 от "Расулюлах":

    направи услуга на себе си и на света и не се размножавай

    Коментиран от #68

  • 67 холмс

    12 26 Отговор
    Късмет е изкарал тоя дето е снимал , да се радва да не го разберат кой е.

    Коментиран от #75

  • 68 PANCH5

    42 6 Отговор

    До коментар #66 от "бай онзи":

    ЗНАЧИ ЗАЩИТАВАМЕ ПАЛЯЧОВЦИ В ЧЕРНО ВМЕСТО БАЩАТА С ДЕТЕТО ОТЗАД МИНДУХ ЗАБРАВИХ КАК СЕ КАЗВАШЕ НИКА КАТО ИМАШ ДЕТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕШ СМИСЪЛА НА ЖИВОТА ....МЛАД ГЛУПАК
  • 69 Суйо

    22 4 Отговор

    До коментар #17 от "зомби килър":

    Как защо? Телефон 112 чакат ПОНЕ три обаждания по случай, и реагират на 15минута по протокол. Няма как с едно обаждане да ти пратят патрулка, линейка, пожарна. То така има да ги разхождат белите таксита. Пък и се навъдиха едни телефони с интернет-минтернет, игри, музики, фейсъ. Стопли се времето, мързи ги лапетийте, и не на последно място - те са там да върви леко и безаварийно, за едни пари.
  • 70 Stanislav

    29 1 Отговор
    На 112 почти всички обаждания към клетата ни полиция са безсмислени, ако изобщо ти вдигнат.
  • 71 арто

    29 2 Отговор
    холмс
    (гост)


    Неутрално
    67 12:38

    24.04.18 Отговор
    Късмет е изкарал тоя дето е снимал , да се радва да не го разберат кой е.
    ====================
    И какво като го разберат "господин Холмс"?
    Сопата има два края. Виждал съм посрани две коли мутри срещу сам човек. Явно не бяха очаквали неочакваното.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 дас райх

    31 3 Отговор
    Абе, че сме големи миндили, миндили сме и тва си е, толкова години, мутри, рекет, беззаконие, колян ни, бесят ни, то банки ли не фалираха, заводи ли не затваряха, какви ли постановки не ни измислиха гнусните и гадно десари и комуняги и народа СПИ, дълбок и непробуден сън.
    В Словакия, след убийството на журналиста се вдигнаха стотици хиляди, полащада в Братислава беше пълен, шествия, протести, мачкат, чупят, тука ни изтрепаха и се гаврят с нас всеки ден и си траем!???????
    Срам ме е, че съм Българин, срам ме е, че живея в такава територия, това не е държава.
    Кви мутри, кви 5 лв,ако бяхме истински българи, щяхме да смажем олигарсите и мутрите и няма да има реформи ли, щеше да има и то какви, не сега да ривем, че сме с най-нисък стандарт на живот, не само в ЕС, ами сме по зле и от африканските държави.
  • 75 дас райх

    26 4 Отговор

    До коментар #67 от "холмс":

    Чувал ли си лафа:
    "Господ създаде хората, но Колт ги направи равни!"
    Те и турците са били много отворени, но хайдутите има ебаха майката по турското робство, както и на чорбаджиите.
  • 76 Жоро

    15 2 Отговор
    Е кво да коментираме,има ли смисъл?Човека е прав но нищо не може да се направи-има една утеха за нас- богатите също плачат и умират като простосмъртните!Всичко на тоя свят се връща,разберете го.Може след време,може в друг живот но се връща,убеден съм на 100процента.Примери колкото искаш,но не искам да се задълбочавам в нещата,много е сложно всичко.

    Коментиран от #77

  • 77 Расулюлах

    4 24 Отговор

    До коментар #76 от "Жоро":

    То затва сте бедни и нещасни щото ви се е върнало муаха ахахаххахахахаха и завиждате и умирате от злоба хахййх
  • 78 Русев

    18 0 Отговор
    Аз пък ще те черпя теб,ако наистина успееш с камерите.Макар че,ти си заслужаваш черпенето заради смелостта.
  • 79 кефещ се на КРАЛИ МАРКО ТОТЕВ

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Крали Марко Тотев":

    много готино име имаш!
  • 80 Томов

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "ттков":

    Не само ТАКАВА МУТРА НИ УПРАВЛЯВА ТОЛКОВА ВРЕМЕ, но и т.н. МВР също е под тяхна власт-делкат си поръчки за "бяло",пазят и ескортират ги, когато крадат колите ни и ни обират къщите, АРЕСТУВАТ "ПОДКУПНИ КМЕТОВЕ" по Тиквени поръчки (защото спират приходния поток към " истинската партия")........И В СЪЩОТО ВРЕМЕ,ДРУГИ ДЪРЖАВНИ МУТРИ СЕ ЗАЕМАТ ДА НИ "ОБЯСНЯТ ПРОСТИЧКО И НАПОИТЕЛНО",КАК СЕ "БОРЯТ С ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА НАПАСТ - КОРУПЦИЯТА" !! И пак по това време (нали не сте забравили още случая с Мишо Бирата) се осигуряват НАДЕЖДНИ ЧАДЪРИ ЗА КОНТРАБАНДА И НЕПЛАЩАНЕ НА АКЦИЗ НА "ПРАВИЛНИТЕ ХОРА",НЯМА ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА, ЧЕ ГРАНИЦАТА , НЕ САМО НИ СТРУВАШЕ ДЪЛЖНАТА СИ,ИЗРАЗЕНА В МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ,А БАНКИТЕ ,КАТО КТБ (нали и нея не сте я забравили ???)тихо и кротко СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ДЪРЖАВНАТА ПОДКРЕПА ЗА ТЯХ ИЗТУПВА И ПОСЛЕДНИТЕ ЛЕВЧЕТА НА БРАШНЕНИЯ ЧУВАЛ,НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ ! И пак по това време, НАРОДНИ КРАДЦИ-ИЗБРАННИЦИ трескаво се мъчат ДА УЗАКОНЯТ АПАРТАМЕНТИ, "ДАРЕНИЕ ОТ СПЕСТОВНИТЕ ИМ РОДИТЕЛИ-ОТДАВНА ПЕНСИОНЕРИ", КАКТО И ДА ПРИЛАПАТ НЕ САМО ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНАЛИ НЕЗАСТРОЕНИ КЪСЧЕТА ЗЕМЯ КРАЙ МОРЕТО, НО И ПО"ЗАКОНЕН НАЧИН", да си гласуват увелчения към направо НЕЗАСЛУЖЕНИТЕ ЗАПЛАТИ.....Как след всичко това да рецитираш Вазовото БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ.....
  • 81 Ники

    15 16 Отговор
    Аз не знам как може да звъниш в полицията за подобно нещо ? Само да кажа за който не е запознат .. В Полицията се звъни ако видиш - престъпление ... яденето в закусвалня ... карането на скъпи коли и воденето на охрана не са незаконни дейности, ? И 500 човека със 100 черни коли .. пак не е престъпление ... за какво са ти тия камери ... Са направил се некой на селянин и дайте ще занимаем цялата държава ...
  • 82 друг Иван

    13 0 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Да ако наистина ги избирахме.изборите щяха да са забранени.Как така ще избираш от каде накаде.

    Коментиран от #94

  • 83 Дядо Иван

    20 3 Отговор
    Бягайте братя българи за бога бягайте в чужбина има място за паркиране оставете оправляващите сами те скоро ще останат сами и ще се самоизядът по добре живо куче отколкото мъртъв лъв
  • 84 Иван

    22 0 Отговор

    До коментар #3 от "hh88":

    А мутрите в мвр как и къде и с чии пари обядват?
  • 85 Степан

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Свръхаз":

    А теа квиса
  • 86 Андрей Николов

    20 0 Отговор
    Боко Рапона - Тиквата Сикаджията малка мутра ли е???
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Антон

    3 11 Отговор

    До коментар #88 от "Asdfghjk":

    Виж си начина на изказване и ще разбереш епитетите за кой се отнасят.
    Толкова съм далече от мутрите, колкото може би ти от космимеската програма на наса.
    Разликата е само че в подобни ситуации намирам език към хората и се оправям. Вие си снимайте, поствайте във фейса и събирайте лайкове, ревете като ученички и живейте виртуално във фейса, скимтете и се оплаквайте на виртуалните ви приятели.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 фак..ти

    14 1 Отговор

    До коментар #82 от "друг Иван":

    Свършва политическото време на Бойко,изгубил доверието на народа заради уличаващите го леви убеждения и търсещ европари за облага на олигарсите.Следва надигащата се новообединена истинска дясна коалиция Демократична България която беше измамена от най-големия национален предател Симеон Сакскобурготски,който вкара през задна врата всички национални предатели БСП,ДПС и криещите се зад тях олигарси.Господ да пази България!!!!
  • 95 Мартин

    17 1 Отговор

    До коментар #53 от "Расулюлах":

    Тебе като те хванат някъде натясно и те сгънат на 3 преди да ти сцепят задника, да не почнеш да ни крещиш за помощ като 12 годишна ученичка? Запъртъци и псевдо мутри като теб под път и над път. Ядат бой под път и над път.
  • 96 Лудия мс

    7 3 Отговор
    Мутри ли та не минахме с кортежа от там още да ги ритаме боклуците дебели свиние
  • 97 123;)

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бензин в кръвта":

    Да провериме вина,дали са търсени в сентрална датабаза наEU!?
  • 98 Гост

    12 1 Отговор
    Кой нормален човек ходи в тази закусвалня........
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Мега

    0 3 Отговор
    Напиши най-после нещо, което има логика и смисъл. Четеш нещо и нищо не разбираш.
  • 101 Боби

    11 0 Отговор
    МВР ли че кво беше това .
  • 102 Расулюлах

    4 18 Отговор
    Вие мишките нука се сравнявате с потготовката на охраните а на вас потготовката ви е да търчите подир реиса дорде тръгва от спирката муахахахах

    Коментиран от #119, #121

  • 103 123;)

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бензин в кръвта":

    На поршето липсва инфо от единтификационната табелка инфо от CEBIA EU
    Мерца /да! Колега,я кажи вин кода на кмета!!! :)
  • 104 баче Гошо

    8 1 Отговор
    8 души охрана в две коли а шефа ще чака автобуса
  • 105 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #24 от "5ко":

    И така да е, защо търпим???
  • 106 Житан

    23 5 Отговор
    Тъй наречените мутри са си с манталитета на циганите,защото когато са поединично траят като картоф на бостан,но когато се сберат повече се надпреварват да се правят на велики,а не знаят с едногънковите си мозъци че 20 грама олово ги прави на обилна храна за червейте

    Коментиран от #108

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Агент Гибс

    12 0 Отговор
    Всички знаем кои правят чадър и пазят мутрите , че и първолаците дори ....
  • 111 Бръчков

    6 1 Отговор
    Бъди жив и здрав г-н модер@тор !!!!
  • 112 Истината

    8 8 Отговор

    До коментар #108 от "Расулюлах":

    Я си признай сега, от кое село си? И поля ли днес доматите?

    Коментиран от #115

  • 113 Бръчков

    6 1 Отговор
    Паркирали са правилно....
  • 114 Кат

    16 23 Отговор
    Първо Мирчев виж колко свободни места има, но точно за теб нямало. Второ били 7-8 мутри, а те са 4 човека по един шофьор и една охрана на кола. И трето той затова човека те е гледал 20сек и ти се е чудел какво му говориш глупости,че си нямал къде да спреш, другия път на майкати в путката спри, може и там да няма място за теб. Цял ден неспря да даваш интервюта и да ходиш по телевизите... Ако идеш в един МОЛ има поне 50коли който неса спрели в очетанията, ама дай сега щото колите са лъскави и станало кой знае какво

    Коментиран от #116

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гост

    7 13 Отговор
    Само съм любопитен какъв точно сигнал е подаден на 112?
    "мутри са заели частният паркинг на макдоналдс и не мога да спра"
    или
    "карам се на 4-ма и те ме плашат".

    Т.е цялата ситуация е , аз се правя на отворко, като ги виждаш че всичките са с интелект като на един цял човек ама в отделни биологични единици, не им се бъркай и толкова. Че мозъка един ама силата за 4-6 човека.

    Сещам се преди време един дето тръгна да гони кортежа на премиера по магистралата да му давали обяснение за засичане ;)

    Коментиран от #156

  • 118 свирчо

    16 3 Отговор
    Батки, скъпи черни коли, във въздуха се носи миризма на нацепин и пържени картофки

    Класика.

    На снимките липсва само някоя друга мадама с къса пола.

    П.с евала за смелостта приятел.
  • 119 Истината

    9 2 Отговор

    До коментар #102 от "Расулюлах":

    Кажи, кажи за селото. Череши ще има ли тая година? Чушките как са?
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Истината

    11 1 Отговор

    До коментар #102 от "Расулюлах":

    За Коледа ще дойда да купя пак 1-2 прасета от тебе, ще се обадя предварително, че миналата година добре ги беше отгледал. Друго си е натуралния продукт от село. Не е като от магазина. Оправи ли вече покрива на кокошарника дето кокарджата го беше срутила?

    Коментиран от #126, #127

  • 122 Тодор Белоперкин

    6 8 Отговор
    Ако бяха два опела щеше ли да снимаш?Или се търси сензация!Не защитавам никой,просто се опитвам да чета между редовете.Добре че не си изял боя,правилата ги нарушаваш и ти ,като се расправяш с хората.Тука сме свикнали да казваме на хората какво да правят,а не е правилно.Има ченгета за тая работа.Мисля ,че мериш с двоен аршин,не си по добър от тях.Тук в БГ всичи го правят и власт и полиция и прокуратура,болници и каквото там се сетиш.Збъркана работа.2883

    Коментиран от #135, #137

  • 123 Тодор Белоперкин

    4 8 Отговор
    Ако бяха два опела щеше ли да снимаш?Или се търси сензация!Не защитавам никой,просто се опитвам да чета между редовете.Добре че не си изял боя,правилата ги нарушаваш и ти ,като се расправяш с хората.Тука сме свикнали да казваме на хората какво да правят,а не е правилно.Има ченгета за тая работа.Мисля ,че мериш с двоен аршин,не си по добър от тях.Тук в БГ всичи го правят и власт и полиция и прокуратура,болници и каквото там се сетиш.Збъркана работа.2883

    Коментиран от #162

  • 124 Ok666

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "ПНСД":

    Ама има още мноооого !
  • 125 веско

    2 7 Отговор
    мой човек,след като си толкова отворен и смел е логично да извадиш пистолета и да опукаш поне един.но ти с голия си......просто си търсиш боя.а 112 е все едно на господ да се обадиш,няма смисъл.
  • 126 Расулюлах

    2 11 Отговор

    До коментар #121 от "Истината":

    Трай там у кочината че ше я изтърбушиш и трева та колна и ше нахрана вутрите с тебе безплатно муахаха ахахах

    Коментиран от #138

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 ЛОВЕЦ

    3 15 Отговор
    ТРЯБВАЛО Е ДА ТИ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ

    Коментиран от #130, #146

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Коцев

    7 2 Отговор

    До коментар #128 от "ЛОВЕЦ":

    А теб е трябвало да те чукат, за да си си спокоен

    Коментиран от #131, #136

  • 131 Пуйап

    2 1 Отговор

    До коментар #130 от "Коцев":

    Както теб викаш.

    Коментиран от #132

  • 132 Коцев

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "Пуйап":

    Еми като теб, да... Калъф прост
  • 133 Точица

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Антон":

    Ти Антончо,и толкова не правиш!А на мен ми писна от хейтъри на всяка крачка!Използваш ,,Джендър,,за всичко,което не ти харесва без даже да знаеш значението на думата.Мълчи си и си трай!
  • 134 МавашиГеорги

    4 0 Отговор
    Тази утайка разбира единствено от бой. Трябва да бъдат бити, без обяснение... Слизаш и биеш!
  • 135 Екзорсист

    9 2 Отговор

    До коментар #122 от "Тодор Белоперкин":

    Като ви гледам негативните коментари,направо ми се повръща!Всички,които акъл давате не ви стиска и гък да кажете на мутрите!Само ще мигате на парцали,и ще зяпате колите..Като не можете да бъдете нормални хора,се опитвате и свестните да окаляте!Мухльовци!

    Коментиран от #160

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Куровед

    2 0 Отговор

    До коментар #122 от "Тодор Белоперкин":

    ..... раЗправяш.
    А това, дето сте свикнали е извоювано мн ми обществото.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Язе

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Насето":

    При ТИМ няма показност и в Сф.Действат си тихо и не се набиват на очи.Охраната им във Варна може и да са слаби физически но тези в Сф не са.Малко са като гардероби но и те имат завидни бойни умения.
  • 143 Запознат

    11 6 Отговор
    Спрели момчетата- оранителчета , работещи за 50 лева надник да хапнат по сандвич и се появява комплексар и почва да снима. После що ги биели. На такива " папараци " трябва да им навреш телефоните в задниците. Има място тир да паркираш до тях. Двете коли са си нормално спряли според мен.

    Коментиран от #144

  • 144 КУЧЕ

    4 8 Отговор

    До коментар #143 от "Запознат":

    ЖАЛКО ЧЕ НЕ СА ГО НО КАК ДА ГО НАБИЯТ ПОЧНАЛ ДА ПЛАЧЕ КАТО ЧАКАЛ ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК
  • 145 Dimmu

    4 0 Отговор
    Търновските полицаи не са от най - безстрашните. Доказано.
  • 146 шшшшш

    4 3 Отговор

    До коментар #128 от "ЛОВЕЦ":

    Трябваше да се пробват да му избият зъбите ама тоя път трябваше да извади един 9мм и да им пръсне каските на ''мутрите''

    Коментиран от #149

  • 147 mindili

    2 0 Отговор
    Същите бяха и в Панагюрище ,само че на бензиностанция,едно към едно с този случай...
  • 148 Ангел

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Антон":

    Я ми кажи ,каква трябва да е жалбата.
    Като човека е звънял на 112

    Коментиран от #150

  • 149 КАЗАНОВА

    1 4 Отговор

    До коментар #146 от "шшшшш":

    ХА ХА И ПОСЛЕ НА ДЕБЕЛИЯ ЩЕ МУ ЦЕПЯТ ЗАДНИКА В ЗАТВОРА
  • 150 Антон

    8 1 Отговор

    До коментар #148 от "Ангел":

    Жалбата е трябвало да бъде че никой не си е мръднал пръстта.
    И тука се появява парадокса - какво е очаквал, какво е нарушението, престъплението, с какво е нарушен обществения ред.
    Обективно имаме: паркинг на частно заведение за храненен, на който паркинг 2 частни коли са паркирали по начин блокирал още 2 паркоместа, в резултат на което трета частна кола не може да паркира.
    Какво точно се очаква от 112 и какво точно този е очаквал да се случи?

    Коментиран от #158

  • 151 гост1

    2 1 Отговор
    да обядваш в макдоналдс?--много мозък трябва да има човек да прави това,че и да го пазят.пълен смях...
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 изумен

    1 5 Отговор
    Добре бе уникат къде е МВР , като опре яйцето до гъза МВР търсиш ,а МВР като иска заплати , решете ,като иска апаратура ,решете ,като иска бронебойни ризи и бронебойни жилетки ... пак ревете ,че били скъпи , хем им е много лесно и не заслужава заплати и техника , а после МВР къде е ми не може да е там на всякъде да ви бърши нааканите дупета , щото сте се направили на интересни . Тук всеки само правата си знае ,а задълженията не ! И полицията във всяка цивилизована държава е зад гърба на гражданите си ,но и те са зад нея. Така че не казвай хоп като не можеш да скачаш , щом търсиш друг от страх , другия път като усетиш това чувство в свитото си сърчице ,по добре не се прави на смел.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 sambo

    2 4 Отговор
    каква е тази дума блогър бе хора??? какъв е този цървул нещастен комплексиран ??? хората могат и карат , а този дебели грозен плъх от звист ще се пръсне! е поне е направил снимка на автомобилите, поне да си ги гледа , че това ще му остане!!!!! шматка такава страхлива и завистлива
  • 156 РИВИЕРА БЕЛУЧИ!

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "Гост":

    Не!Сигнала е:-„ГлеЙте,ко стаа,аз с моята интелигентност сега ми е момента да изпъкна,че време ми беше да се покажа и аз!”!”!”Иначе,голяма новина,голямо нещо!Среща с ретроградни величия от планетата.Добър ден,каК Сийке...!
  • 157 изумен

    3 2 Отговор
    Има хора раждат се мишки и колкото и да растат и каквото и да правят най много да станат плъхове , а има и хора лъвове дето колкото и да са одрипани ,мръсни или не добре изглеждащи каквото и да стане с тях си остават лъвове , тъй , че мишле като тебе дето от котетата ги е страх , от кученцата се разплаква и чака някое лъвче да го спаси ... ми по добре в дупчицата мирно да бе седяло не би чудо видяло.
  • 158 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    2 0 Отговор

    До коментар #150 от "Антон":

    Очаквал е :-Минути за самореклама!Нищо друго смислено няма,но като се вижда,куцо,сакато,нахапано,натракошено и прочие....По ТВту!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 РИВИЕРА БЕЛУЧИ

    0 0 Отговор

    До коментар #135 от "Екзорсист":

    Алоо,ние може да даваме,ама нещем да нЪ разбира никой,щоТ няма смисъл от такива заявки.Андасъен ли си!?
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 РИВИЕРА БЕЛУЧИ!

    0 2 Отговор

    До коментар #123 от "Тодор Белоперкин":

    Нямаше,разбира се!Пък все,пак си мисля,че и за него е било голяма работа да си на макдоналдс...
  • 163 Гражданин

    5 2 Отговор
    Ако всички българи се държим така , мутрите ще изчезнат на секундата.
  • 164 Здравко Желязков

    7 1 Отговор
    Хахахахха смях в залата...
    1во това не са мутри, а глупави млади момчета, които изпълняват заповеди за по 40 50лв. на ден. И са облякли 2 номера по-малки черни тениски, защото нали така е модерно да напомпаш бицепса и да гледаш страшно.
    2ро това демонстративно паркиране на 2те коли на места за 5, показва, че селското е на най-висок левел...
    В обобщение ще кажа, че аз лично съм бил като тях и съм правел горе изброените неща понеже такава ми е била работата да изпълнявам заповеди на някой селяк, който иска да се покаже и аз незнам пред кого.
    В един момент разбрах, че тези неща не са моето призвание и коренно промених начина си на мислене и работата си.
    Сега ми е смешно като ги гледам отстрани...
    Всеки сам избира пътя си!
  • 165 Пиро

    2 0 Отговор
    Тези филми съм ги гледал във Варна. Големи позьори има. Ако им беше гръмнал две пиратки бързо щяха да освободят паркинга.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 ИЦО

    2 2 Отговор
    БРАВО НА ТОЗИ ЧОВЕК, ДЕ ВСИЧКИ ДА БЯХА КАТО НЕГО СЪС СИГУРНОСТ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПО ДОБРО МЯСТО.
  • 169 Серван

    2 1 Отговор
    Питаме къде е полицията. Защо не се озовали на оаждането на човека ами не допусате ли, че някой от шефовете да провежда експресна-среща след оперативката да снася на МУТРАТА/Те.
  • 170 Агент Гибс

    0 0 Отговор
    Не ми е ясно защо толкова дълго време правим реклама на тези , на които им казват още ,,мутри"" ?! Добре се знае , че са недосегаеми.....
  • 171 Гражданин

    2 0 Отговор
    В.Търново е мутренски град.На площада зад Летния театър вилнеят паяци, вдигат колите на хората и ги рекетират за пари.В същото време пак там до тото пункта на тротоара всеки ден паркира джип със запомнящи се номера и никой не го закача. А областното управление на МВР е на 50 метра.
  • 172 сенсини

    0 0 Отговор
    руснаците казват така : пред 9 мм тровия всички са равни така че дали са 8 човека или е сам .... патрони има за всички
  • 173 снайпер

    1 0 Отговор
    ИМЕННО ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕНЕТО НА ОРЪЖИЕ И УПОТРЕБАТА МУ В СЛУЧАЙ НА НАПАДЕНИЕ ОТ МУТРИ!
    ЕСТЕСТВЕНО, ДА Е РАЗРЕШЕНО ПО ЗАКОН. ЩЕ ГИ ВИДЯ ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ ЗАСИЧАТ И ЗАПЛАШВАТ...
  • 174 PZRK

    0 0 Отговор
    Още малко ще ги виждате тия мутри ще влезе нов новата ново начало нов организация ще започнем да чистим CMS
  • 175 Така ли обядват

    2 0 Отговор
    В Макдоналдс ххаахааахахаах! Ще се спукам от смях! Ахахахах! Не могат да си купят продукти и да си зготвят нещо от парите които са ни откраднали! Ама много са цивилизовани! Много са културни! Много са умни няма защо. Те една супа не могат да си сготвят па ще ни управляват. Това е доказателство че те нямат морал , култура и не са цивилизовани.
  • 176 Онуфри

    1 0 Отговор
    Всички се правите на умни и пишете глупости защото ви е скучно !??!!..и сутрин като се събудите пак ...!!!!....същото ???? ..Една и съща мутра ни говори и ни се присмива !!!!..Докога !??..живота е кратък ....не го ли разбирате ???
  • 177 Koko

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Станислав":

    Те и полицаите са мутри знаят, че колегите им са там ! Така, че и да извикаш мвр няма файда.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове