Last news in Fakti

29 Април, 2018 15:22 3 038 19

Събират дарения за Иванчева, нямала пари да си плати гаранцията

  • десислава иванчева-
  • младост-
  • дарения

Кметът на "Младост" е в ареста по обвинение, че е взела подкуп в особено големи размери

Събират дарения за Иванчева, нямала пари да си плати гаранцията - 1
Снимка: БТА

Близки и приятели на арестувания кмет на "Младост" Десислава Иванчева обявиха дарителска кампания в нейна полза. В социалната мрежа Facebook те съобщават, че парите са нужни за съдебните разноски на Иванчева и за възможното ѝ пускане под парична гаранция.

"Нека да помогнем на несправедливо обвинените и арестувани Десислава Иванчева и Биляна Петрова! Нека им покажем, че не са сами и че няма за пореден път да победи беззаконието! Призоваваме ви да дарим средства спрямо възможностите и желанията ни, необходими за съдебни разноски, които те не могат да си позволят, както и за средства за гаранция", пише в профила на арестувания кмет.

Титуляр на сметката за даренията е майката на Десислава Иванчева, Любка Иванчева. Близките ѝ допълват, че ако парите се окажат повече от поисканите, оставащите средства ще бъдат дарени за благотворителност.

Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и помагачът им Петко Дюлгеров са в ареста по обвинение, че са взели подкуп в особено големи размери. Инвеститорът Александър Ваклин обвини кмета, че му е поискала 500 000 евро, 70 000 от които бяха открити у нея и у Дюлгеров. Подкупът трябвало да накара Иванчева да придвижи разрешителното на бизнесмена за строеж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Koko

    10 6 Отговор
    Да и направят дарителска кампания в DMS, да види как се събират пари там!
  • 2 КАТ

    30 5 Отговор
    В лева или евро ги искате?
  • 3 Безочливи свини

    40 12 Отговор
    То бива наглост ,бива ама тяхното е безгранично-че и на тези дето ги поддържат - засрамете се !!
    Да се стягат за затвора и за по дълго!(въпреки ,че се съмнявам това да стане в тая пропаднала държава)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    20 8 Отговор
    Срам ама голям срам!!!Засрамете се бе как да ви ги дадем в евро нали!
  • 6 гост

    11 15 Отговор
    Тая колко пари ще вземе като осъди Държавата бедна ви е фантазията.Тея 700000 ще ви се сторят пари за семки
  • 7 Аз Варна

    18 6 Отговор
    Ах,милата-жива да я оплачеш.Няма такава наглост.Абе я в затвора,там ще попадне на хора и ще стане човек...е казал поета.
  • 8 Аврора

    14 5 Отговор
    За да си извади крадените от хората пари,ще трябва да ги вкарат чрез „дарения”,че иначе няма обяснение от къде са...
  • 9 Къртев

    23 4 Отговор
    Не, това, не е наглост! Не, въобще! Горката, честна кметка.
    Сега сериозно:
    Може и да е постановка, може и да е заговор, но в никакъв случай не вярвам, че е далеч от корупцията. Не се съмнявам и за миг, че тази жена е искала и взимала подкупи. Е иначе, защо от фризьорка да става кмет. Та на кмета заплатата е по ниска отколкото взима една фризьорка месечно. Така, че логиката ме води до там, че тази жена е корумпирана в дъното на костите си.
  • 10 стефан

    16 2 Отговор
    Насълзих се,миличката,от предишни рекети нищо ли не остана?
  • 11 321

    3 1 Отговор
    Схемаждии...
  • 12 Valter

    9 0 Отговор
    Какви пари бе народе,това плашило трябва да гние в зандана,те пари трагнали да и събират,смешници,този парцал му изкараха керливите ризи,тя невинна горката прадла,във затвора ама по най барзия начин,това е подлост и наглост да дъбират пари за една гарга
  • 13 Враг

    9 0 Отговор
    Така е защото иначе ще е интересно от къде са тези пари за гаранцията.
  • 14 роската

    2 3 Отговор
    "О, неразумний юроде", вие или сте супер прости или сте платени, друго логично обяснение на изложения по-горе репертоар няма
  • 15 Мелани

    5 0 Отговор
    По закон. Всеки от нас има правото да и напише писмо, и в писмен вид да и каже какво мисли.
    Адрес:
    1797 София
    бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 42
    Национална Следствена служба
    килия № 6
    Десислава Иванчева
  • 16 бай ганьо

    8 0 Отговор
    КАКВА ГАРАНЦИЯ БЕ , ТЕЗИ ДВЕТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ АРЕСТА И ЗАТВОРА 20 ГОД. ЧЕ И НАГЛА -ЩЕ ОСЪЖДА ДЪРЖАВАТА. И ТОВА АКО СТАНЕ Е СРАМ ЗА СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА , КОЯТО И БЕЗ ТОВА НЕ Е УВАЖАВАНА. И ОНЗИ ОТ "НОРМАЛНАТА" ДЪРЖАВА КАДИЕВ - КЪДЕ Е СЕГА ДА СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА , ЧЕ Я ПОДКРЕПИ ЗА КМЕТ И ЗАБЛУДИ ЖИВЕЕЩИТЕ В МЛАДОСТ ДА ИЗБЕРАТ ЕДНА НЕПОДГОТВЕНА ФРИЗЬОРКА ЗА ЦЯЛ КМЕТ НА 200 000 Х КВАРТАЛ В СОФИЯ. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!
  • 17 пак е бай ганьо

    6 1 Отговор
    видял съм корупция ,но такава наглаглост немаа. както и на този младият й "защитник" който ходи по телевизии да я пази - дали нее свързан с нея , и нейният мастит дебелак адвокат марковски който обикновено защитава само престъпници и едва ли правото! пожелавам успех на правосъдието ни .
  • 18 Димитров

    3 0 Отговор
    ДА СИ ПРОДАДЪТ или ИПОТЕКИРАТ АПАРТАМЕНТИ ТЕ всички които я подкрепят и да и платят ,ДО вчера тези не ни обръщаха внимание и ни мачкаха.ДА се арестуват и останалите замесници и ПИ-арът им и да им образуват наказателно дело за ОПГ
  • 19 незнайко

    0 3 Отговор
    Защо досега не се казва този инвеститор какво ще прави в Младост ??? Какво иска да строи и къде ??? ПОКАЖЕТЕ НИ МЯСТОТО !!! Дали причината за забавяне на документите е с само парите ??? По този въпрос не се говори !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове