Last news in Fakti

4 Май, 2018 12:45 2 753 30

Цветанов vs. Радев: Говори повече за визитата си в Русия, отколкото за България

  • румен радев-
  • парламент-
  • народно събрание

Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството. Изразител на тази политика е президентът. Той на няколко пъти опита да пренасочи тази политика, обяви Цветан Цветанов

Цветанов vs. Радев: Говори повече за визитата си в Русия, отколкото за България - 1

"Трябва да говорим за реално свършените неща, а не само да залагаме на фалшивите новини, популизма и дезинформацията. С комисията за изтребителите доказахме, че България е парламентарна държава". Това каза от трибуната на парламента председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който прочете декларация по повод първата година управление на кабинета "Борисов 3".

Днес имаме една година от кабинета "Борисов 3". Всеки може да си направи своята равносметка. В немалко от случаите се търсеше умисъл, за да се дискредитира страната ни и правителството. Аз декларирам от името на ПГ на ГЕРБ, че ще продължим да подкрепяме кабинета "Борисов 3". Това обеща Цветан Цветанов.

"За тази една година увеличихме пенсиите на два пъти. Знаем, че не всички пенсии са преизчислени, но това са възможностите към момента. Безработицата е 6,2%. Имаме недостиг на работна ръка и трябва да повишаваме професионалните умения на всички младежи. Българските учители получиха увеличение на заплатите си с 18% и ще изпълним обещанието си до края на мандата заплатите да бъдат увеличени два пъти.

Изпълняваме и ангажимента си за връщане на децата в училище. В България има икономически растеж, което спомага за увеличаване на БВП и спомага за изпълнението на редица политики", разкри Цветанов.

"България за първи път е председател на Съвета на ЕС. Оценката за нашето европредседателство се получава от българските граждани и европейските ни партньори. Всички те дават много високи оценки за продуктивността и взетите решения по време на българското председателство. Работим за интеграцията на Западните Балкани. Подобрихме отношенията с Македония. Връх на всичко това ще бъде срещата на 16 и 17 май в София", категоричен беше той.

"Трябва да говорим за реално свършените неща, а не само да залагаме на фалшивите новини, популизма и дезинформацията. С комисията за изтребителите доказахме, че България е парламентарна държава. Искам да отчета много ясно, че имаме много ясно коалиционно споразумение и програма, които изпълняваме.

Искам много ясно да подчертая, че Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството. Изразител на тази политика е президентът. Той на няколко пъти опита да пренасочи тази политика. В речта си за Нова година нито веднъж не спомена, че на България и предстои европредседателство. Вчера видяхте, че на пресконференцията му с австрийския президент се говори много повече за посещението му в Русия, отколкото за успехите на правителството на Бойко Борисов. България следва своята евроатлантическа посока и ние няма да позволим това да бъде променено", завърши Цветан Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цвинокио

    59 11 Отговор
    Оооо неее нослето пак ми порасна.
  • 2 патриотъ

    66 12 Отговор
    Цвъки,много си грозен.....и тъп!
  • 3 ГОСТ

    59 13 Отговор
    ТОЗИ ДА БЕШЕ СВЪРШИЛ НЯКАКВА ДРУГА РАБОТА ОСВЕН ДА ЦЕЛУВА АМЕРИКАНСКИ ЗАДНИЦИ ТОГАВА ИМАШЕ ПРАВО НА НЯКАКВО МНЕНИЕ.
  • 4 Gost

    49 10 Отговор
    Още ли говори този мафиот... до къде я докарахме мафиятахтолкова да ни управлява
  • 5 А дали

    45 10 Отговор
    А дали този човечец осъзнава колко е несъстоятелен. А дали му минава през ум, че не може да стъпи на малкия пръст на президента по отговорност, родолюбие и достойнство?
  • 6 А дли добавка

    32 6 Отговор
    Забравих много важно нещо - по ерудиция!!!
  • 7 Българина

    40 8 Отговор
    Цц се отчита на цру и мосад вместо на българските граждани, как се нарича такъв човек?
  • 8 СТЕФАНОВ

    35 6 Отговор
    Продай си апартаментите за да платиш неустойката,която ЕВРОПА ни осъди да платим за неправомерното задържане,когато беше шеф на милиционерите.Народа няма вина за да плаща твоите ГРЕШКИ!
  • 9 Рубладжийче

    13 40 Отговор
    Руската болонка Радка още с встъпването си в длъжност е скимтяла повече за отменянето на санкциите наложени на кочината заради агресията и в Украйна, отколкото за проблемвите засягащи България.
  • 10 Грантаджийче

    40 7 Отговор
    Радев може да говори каквото си иска.
    Съди го народът, а не някой физкултурник.
    И народът се произнася на избори.

    Коментиран от #22, #25

  • 11 Факт

    33 5 Отговор
    Еми ще говори бе Цвъки..ще говори-защото реално погледнато бъдещето на целият свят зависи от решенията на Русия и САЩ..А не каквото изпищят в Брюксел евро джендърите...Те затова ще говори-ама трябва поне малко акъл в пъпеша да имаш крадецо..
  • 12 Западните Балкани

    25 6 Отговор
    Цветанов си мисли, че Западните Балкани са в България. Един нищо и никакъв президент без реална и ви бърка в здравето. Явно стещу мафията на полицаите и пожарникарите може да излезе само армията.
  • 13 S74LK3R

    22 5 Отговор
    Ооо Не, абе Кон ти колко пъти излезна да се хвалиш как си ходил в ЦереУ-то. Гледаш другите а не гледаш себе си. Аман.
  • 14 Пъпеш тъп

    21 5 Отговор
    Този пълен идиот да си затваря плювалника.За президента този добитък може да говори , когато за него гласуват 2,1 милиона човека.За цялата шайка ГРОБ са гласували 1 милион по малко.
  • 15 Ужас

    18 5 Отговор
    Еййй то бива бива наглост от този и шефа му бб, но прекаляват....нещо са се взели на сериозно и яко дават изявления против президента, дори в някой от тях казват, че президента ги напада не ти него....
  • 16 НКВД

    17 5 Отговор
    Я глейй къв устат бил физкултурника ! Докато беше на лантара за панделата не можеш го чуй никакъв а сега раздава определения махленската клюкарка на ГЕРБ
  • 17 Бог

    16 3 Отговор
    Цецо за Белене си.
  • 18 като за последно

    11 1 Отговор
    Като за последно да се защитавате!
    /няма да давате власта на комунистите/
    И да си унищожите червените книжки
    /няма да си ги пазите в шкафчето-после ще ви дадат нови/
  • 19 дгд

    6 18 Отговор
    Много комунисти тука бе,както и по всички форуми.
    ПО колко ви плащат за пост бе другари?

    Коментиран от #23

  • 20 Малък Слон

    17 4 Отговор
    Цецка Ц. за президент! С фалшива юридическа диплома, осанка на кон и интелект на зелена еуглена. До какво докарахме държавата: да ни управляват бивши агенти на ДС, нереализирали се учители (защото който нищо не може да прави става учител; а който не става за учител става учител по физкултура), рабфаци, мижитурки и калинки с фалшиви дипломи...

    Които постоянно ни приказват колко хубаво сме живеели, как Европата ни хвалела, а всъщност се правят на треснати с мокри шалвари, че нацията се топи. Даже и циганите щом не смогват да оправят прираста, значи работата е ясна.
  • 21 Агент Буда

    15 5 Отговор
    Няма съд за такива изчадия, като Цв.Цв. и ЦЦ. И тягната герберска клика по принцип. Кога в България ще има осъден кмет, депутат, министър, президент, съдия, прокурор?? Кога?
  • 22 СссереМ

    4 14 Отговор

    До коментар #10 от "Грантаджийче":

    На изборите народа каза ГЕРБ,така че тук сме на едно мнение,а че изборите бяха организирани от БСП и компания е друг въпрос.
  • 23 Шансу Имамов

    2 6 Отговор

    До коментар #19 от "дгд":

    6 копейки.
  • 24 ЗАВИЖДАЙ ЦВИНОКИО

    10 4 Отговор
    Ми за кой да говори бе галфоне, за тебе ли???

    За пръв път ще се срещне с НАЙ-ГОЛЕМИЯ, пък ти никога вече няма да имаш тази възможност - ЗАВИЖДАЙ! ;)
  • 25 Рубладжийче

    3 12 Отговор

    До коментар #10 от "Грантаджийче":

    Радев може да си говори каквото си иска когато е на къра в Харманли и пасе говедата. Вземи и прочети за функциите и задълженията на президента, не пиши простотии.
  • 26 ПЕЕВ

    2 12 Отговор
    ЛЬОТЧИКА СЕ НИ БУТА КЪМ РУСИЯ-ДАНЕМУ ДАВАТ ЗАПЛАТА ОТ РУСИЯ.
  • 27 Ломброзо

    4 2 Отговор
    Какво коментираме полуидиот,завършил училище за бавноразвиващи се.Помислете - може ли ДЕФЕКТЕН ЧЕРЕП като този на Цвинокио да функционира нормално.
  • 28 Милен

    0 0 Отговор
    Какви учители ми говориш я е ла в гр Свищов да видиш че нямаш ли пари и връзки няма да станеш учител колко пъти писах на Боико да вземе мерки че се подиграват с кандидатите тои мълчи същия като Радев продажник!
  • 29 Асан

    3 0 Отговор
    много муни цц бб нм иф др
  • 30 ПЕЮ

    0 0 Отговор
    АМЕРИКА АМЕРИКА ТИ МОЯ СИ ЛЮБОВ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове