Last news in Fakti

8 Май, 2018 12:03 17 389 78

Убиец на пътя (ВИДЕО)

  • войната на пътя-
  • асеновград-
  • смолян-
  • шофьор-
  • изпреварване

Класически пример защо сме сред първенците в "черните" статистики

Убиец на пътя (ВИДЕО) - 1

Шофьор се размина на косъм от сериозен инцидент на пътя Асеновград-Смолян. Видео от опасната маневра бе качено в социалните мрежи от свидетел, пътувал в непосредствена близост зад него.

Безразсъдният водач започнал да изпреварва без никаква видимост и влязъл директно в насрещното, където в същото време се появил джип. За щастие „бързащият” шофьор успял да се прибере навреме и не се стигнало до инцидент.

„Убиец на пътя. За съжаление, не беше единственият изпреварващ по този начин” написа под кадрите Кръстина Димитрова, заснела случилото се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вози ужасно

    88 17 Отговор
    с дървената инсигния

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    95 8 Отговор
    Света ще свърши удиотите не .добре че не стана катастрофа.
  • 3 Антон

    123 2 Отговор
    Страшен дебил!

    Коментиран от #74

  • 4 гн Хокинг

    73 10 Отговор
    Шопе, каде си тръгнал в А група без топка а?

    Коментиран от #37

  • 5 Суйо

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "вози ужасно":

    Аз влизам във "факти" през "мобилето". Излиза ми обява за продажба на "Калибра" за 6500лв. ??? Адам Опел трябва да си я купи. :)

    Коментиран от #57

  • 6 Реститутка

    78 67 Отговор
    Абе че е виновен е винове. Кретен. Но вина имат и тия идиоти така наречени "професионални шофьори", които са едни обикновени неудачници, озлобени от мизерния животец, който водят; Защо никога автобуси и камиони не отбиват, когато виждат, че заради по- бавната си скорост създават предпоставки за ПТП? От колегиалност поне. Да не говорим, че в закона някъде имаше някъде такъв член, че като се движиш значително по- бавно си длъжен да отбиеш и да пропуснеш колоната зад теб.

    Коментиран от #8, #10, #12, #51

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Николай Василев (също дебил)

    66 22 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Г-жо ако Вие сте в този автобус, бихте ли искали , така наречения от Вас дебит, да спре, за да може един идиот да продължи напред? В планината се кара внимателно! А дебила вози ХОРА

    Коментиран от #26, #35

  • 9 ГМО продукт

    23 24 Отговор
    СА.... това да не ни учудва...
  • 10 Андрей Николов

    60 7 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Пич ти не си много добре според мен. Бавнодвижещо се ПС са трактори, комбайни и тем подобни. Хората си карат нормално и се вижда от кадрите, с вратите ли да влиза автобуса в завоите?
  • 11 Азазел

    70 3 Отговор
    Направо се учудих, че издържа толкова, а не се втурна още от първия завой с рогата напред. Такива идиоти по-добре да си правят "руската рулетка" с пистолет. Така няма да пострадат невинни.
  • 12 минаващ

    45 5 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Колоната се пропуска на определените за целта места. Впрочем, в правилника пише, че водачът на нерелсово ППС е ДЛЪЖЕН да пропусне потеглящият от спирката автобус или тролейбус. 90% от цървулите, наричащи себе си шофьори, (като ти чета разсъжденията, предполагам и ти) НЕ ГО ПРАВЯТ. Всъщност това е маловажно, не повече от факта, че тоя от видеото, дето се възмущаваше, не бе спазил предписанията от Закона дистанция. Ама ти си карач и не забелязваш подобни дреболии. Карачи много, шофьори малко.
  • 13 Дам

    26 5 Отговор
    Пълно е с такива, контролът куца, това че има зад храстите тринога с камера не оправя нещата... Патрулиране му е майката... Денонощно и щателни проверки на нарушителите...
  • 14 оня с инсигнията

    10 45 Отговор
    кръстина димитрова да го духа
  • 15 bbb

    38 3 Отговор
    Пълен идиот но за жалост не е сам а има много такива като него
  • 16 Чифтокопитен Двухоботник

    27 3 Отговор
    Природата има свойството да се очиства от глупаците,но лошото е че чистейки ги заминават и много невинни хора покрай тях!!Идиотите са навсякъде,но на пътя си проличават най често заплашвайки останалите участници в движението!!Особенно новозабогатялата селяния,седнали върху парите си(лъскавите тенекии)си въобразяват,че освен законите за движението са им подвластни и законите на физиката!!Като резултат от гореописаното се случва да полягат на парите си и в лъскави гробници,нещо което ни най малко ме натъжава!!
  • 17 лилипутин

    33 14 Отговор
    поредното селянче дошло в софия.Мисли говедото ,че като колата със софийска регистрация е над всички
  • 18 Гошо

    45 5 Отговор
    2 години затвор и отнемане на книжката за 10 г. Това си е чисто опит за убисто

    Коментиран от #29

  • 19 Андрей Николов

    68 8 Отговор
    Като чета повечето от коментарите се чудя лапета ли ги пишат, хора без книжки ли, циганьори или просто същите дебили, които срещаме по пътя! Няма какво да коментираме колони, автобуси, завои и какви ли не глупости! Водачът с Опела предприема неправилно изпреварване пресичайки пепрекъсната маркировка. Освен това го правви изключително опасно за останалите участници в движението! П.П.
    Няма бавнодвижещи се ППС-та в колоната! /трактори, фадроми, комбайни и тн/ В този участък ограничението е 60км/ч и не е случайно това! Карайте разумно и спокойно. Спазвайте знаците, те са направени за това!! Хората не са сложили случайно маркировка ей така щото са се събудили сутринта и няма какво да правят! Уважавайте органите на реда и не стимулирайте корупцията! Бъдете толерантни към останалите участници в движението и те искат да стигнат вкъщи живи и здрави. И най-вече запомнете едно - НЕ СТЕ САМИ НА ПЪТЯ И ТОЙ НЕ Е САМО ВАШ! Всички искаме да стигне живи и здрави, ако ви се умира има си черни пътища, засилете се там си се блъскайте на воля!

    Коментиран от #28

  • 20 бмв

    9 38 Отговор
    Ако беше с бмв ,да няма нишо лошо.Но такива селяни с опели да им взимат книжките.

    Коментиран от #47

  • 21 Ганчо

    26 1 Отговор
    Тряаше един Джуган натоварен с дърва да му излезе на тоя, да се нацепи, ама не да умре, да си счупи единия крак, да стои с гипса 2 месеца! Да го видим другия път как ще се размисля, преди да направи маневра.
  • 22 факт

    5 15 Отговор
    Трепете се ,боли ме дедовия и за едните и за другите ....
  • 23 ЦШЦЦ

    39 3 Отговор
    Номерът на автомобила се чете. КАТ да се самосезира и да му наложи една солидна глоба.
  • 24 Академик Неделчев

    26 2 Отговор
    Трябва такива и подобни кадри от ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИТЕ да са достатъчно основание за солени глоби и отнемане на книжки и да са задължителни,а не ВЕРИГИ ЗА СНЯГ.
    Такива убийци има навсякъде,а сняг не се задържа на 1/3 от територията на страната+факта,че голяма част за жени прави ВЕРГИТЕ безмислени.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 pinokio

    13 9 Отговор

    До коментар #8 от "Николай Василев (също дебил)":

    На този път е пълно с отбивки и табели да спреш и пропуснеш колоната. Бях натоварил голфа с летви и карах бавно, няколко пъти спирах да пропусна колоната зад мен. Нямам спомен някой друг да е спирал, просто се чувстват значими когато водят голяма колона след себе си. Ако този дебил с хлопела се блъсне челно встрани от автобуса има голяма вероятност рейса да се търкулне в дерето, случаят от Тракия показва, че 10те тона на рейса не гарантират безопасност. И половината вина щеше да е на шофьора на автобуса, щото не е отбил за минутка.
  • 27 ДДР

    28 0 Отговор
    Вчера минах оттам, но в обратна посока.
    Да, някои шофьори могат да ти скъсат нервите, карат бавно и не дават път.
    Но мисли за себе си, за пътниците, и за другите участници в движението, не изпреварвай рисковано !!!
    Ще спечелиш 10-20минути, АКО успееш, но струва ли си да погубиш здраве, кола или ЖИВОТ !!!
  • 28 ьяа

    5 6 Отговор

    До коментар #19 от "Андрей Николов":

    Андрей, явно и ти се включваш в тази група. Колата, ако си гледал клипа, навлезе в насрещното платно на ПРЕКЪСНАТА линия, това не го оправдава, защото и без да навлезе се вижда че няма възможност за изпреварване поради късата дистанция. А за това, че има смисъл от ОГРАНИЧЕНИЕ на МИНИМАЛНАТА скорост е факт. Едно камионче и два рейса да се мъкнат пред теб и да правят колона, невъзможна за изпреварване е ПРОБЛЕМ. И докато не им светне в главите на шофьорите и на властимащите, че това е един от най-големите проблеми на пътя, ще има катастрофи колкото искате.
  • 29 ьяао

    6 17 Отговор

    До коментар #18 от "Гошо":

    Гошо, земи и научи закона за движение, после си давай мнението.
    Това че си навлезъл в насрещното платно, преценил си че не може да изпревариш и си се върнал, що си мислиш че е за 10г. затвор?

    Коментиран от #55

  • 30 Бай Благой

    14 0 Отговор
    Абсолютен дебил...
  • 31 Шаран БГ

    24 3 Отговор
    Нещо напълно нормално за нашите ширини. Въобще не се учудвам.Тръгнете по който искате път, с разрешената за него скорост. Оставете си необходимата дистанция до предно движещия се. Няма да има автомобил, идващ след Вас, който да не Ви изпревари !!??!!??
    Ама било джип някакъв, БМВ или Лада - няма значение.Ама нарушавал максимално разрешената скорост,ама имало непрекъсната осева линия, ама имало знак "Изпреварването забранено", ама нямало видимост - изпреварва аборигена - много бърза или просто не мисли!!
    И добре, че има разумни водачи! Като видят, че такъв дивак ги изпреварва отнемат газта, бият спирачки - да върви на майната си ненормалника. Понякога някой си намира челно големия камион, ама много често страдат и други участници в движението.
  • 32 Бай Благой

    19 3 Отговор
    Предложение към господата управляващи....вместо да мъдрят всякакви простотии по законите, да направят така че по записи от видеорегистратори да може да се налага глоба!!!
  • 33 ален Прос

    12 27 Отговор
    Най големите дебили са тия дето карат като бабички и спазват всяко ограничение а не гледат и други фактори или поне в задното огледало ...до тунела кара с 140 и изведнъж 60 и после амааа защо стана така и тир ми мина през тъпата глава :)
  • 34 Бако

    9 28 Отговор
    Нямате право да снимате чл.32 от конституцията ,коя сте Вие да снимате.......... да ВИ съди човека ,аз така осъдих и съм наппед с 900.лв да видим как така ще снимате вече Кристина Чолакова !!!ПРОЧЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ВЪПРОСНИЯ ЧЛ.ОТ КОНСИТУЦИЯТА И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ПОПАРЕНИ ВСЕ ОЩЕ !!!Подвеждате се с тия снимания и ще го д.....те !!! Има си органи за тая работа за снимания от къде на къде всеки пиклъо ще решава закона !

    Коментиран от #40

  • 35 Реститутка

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "Николай Василев (също дебил)":

    Добре, че е интернет, че да можеш да се изкажеш и ти, шофьорче. Аз в рейсове не се возя, сама шофирам Мерцедеса си. И да бих предпочела да спре в името на моята безопастност и чуждия живот! А сега чиба!
  • 36 не карам пил

    21 0 Отговор
    За съжаление в Кенефистан джигитите ги оправя само едно, челен удар с ТИР!
    Лошото е, когато такива изроди отнемат живота на невинни хора, иначе тоя за тоя идиот не ми е жал въобще.
  • 37 Пълен олигофрен

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "гн Хокинг":

    Може да е селянин преселил се в София, но е страшен дебил и такива трябва да ги убиват на место преди той да убие някой
  • 38 Гост

    18 2 Отговор
    Чета част от коментарите и нямам дума за написаното. Автобусът и камионът къде да отбият там, за да пропуснат "колоната" от няколко коли? Друг е въпросът, че там ограничението е максимум 60 км/ч. Т.е., ако при това положение едно МПС се движи с 60 км/ч там и отзад се образува колона от изтребители, които искат там да карат с 90-100 км/ч по средата на пътя, че иначе не могат да се задържат на пътя, то това бавно движещи МПС-а ли са, които трябва да правят път на летците? Т.е. дори и с кола постоянно трябва да спирам да правя път на някакви малоумници, дето прелитат ниско и не зачитат никакво ограничения и забрани? Няма как да стане.

    Коментиран от #67

  • 39 onq s konq

    5 26 Отговор
    Ако беше с беенве като моито спококойно можеше да задмине тоя пред него а не да бие спирачки като шашаф!Ас лично много често испреварвам така и немам проблеми!С тоя опел къде е 70 коня къде е тръгнал?Добре че на се утепа!
  • 40 Свали и ТАКО

    17 2 Отговор

    До коментар #34 от "Бако":

    Видиорегистраторите са разрешени,а в тъполандия трябва да са задължителни!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 гост

    10 9 Отговор
    Тоя ще да е , от тия новите софиянци където се пръкнаха последните 20 години. Това като циганите както развалят имиджа на българите в европа , така и селяните развалиха имиджа на софиянци.
    Вече ме е срам да се нарека софиянец , и още по ме е срам да се нарека българин като отида в европа.
  • 43 патриотъ

    11 0 Отговор
    Който търси,той намира!Така че,рано или късно този с опела ще си го намери,бъдете сигурни,но защо заради такива идиоти трябва да страдат нормалните хора!?За жалост това не е единичен случай и е на всяка крачка.Трябва жесток контрол от полицията,а не да се крият по храстите и да засичат скорост!Трябва да се проверят всички свидетелства за правоуправление,защото голяма част са просто купени и тези шофьори нямат понятие от правилник!
  • 44 Селянин

    12 3 Отговор
    То всички в София са селяни или наследници на такива,казармата изкарах в София и софийските дупета викаха на всички сельо,дори на момчета от Пловдив и Търново,Варна,а много от тях беха преселници от Гоце Делчев и др.(родителите им по точно)
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 qwerty

    8 2 Отговор
    На 5 май същата ситуация, но на Подбалканския път. Тъй като беше “голямото изнасяне” и всички тежкотоварни МПС бяха изгонени от магистралите те пътуваха по този път. Един ТИР с българска регистрация пъпли с 25км/ч по баира след Саранци, но гада не иска и бе си и помисля да отбия. Колоната беше от 20-на автомобила. След разклона за Ботевград го изпреварихме, НО на Гълъбец същата работа- бетоновоз на “Златна Панега” пъпли с 20-на км/ч по баира, а поне отбивки по пътя колкото си искаш. Ако човек е с по-слаби нерви и по-мощен автомобил (Oniq s koniq+бмвто) ще тръгне да прави точно такива маневри и изпреварвания.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Гошо

    7 0 Отговор
    И аз се връщах от Бачковския манастир, и тоя(тая) извънземен шофьор ми се наби в съзнанието. Запомних само колата и че беше със лизингова или Соф-ка регистрация.
  • 49 Гост

    6 0 Отговор
    Мислещите се бого помазани с новите ласкави коли бог сиги прибира преждевременно
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 LPG

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Реститутка":

    Само да ти кажа че в европа всеки си кара и чака!Тия хора да не би да не трябва да го изминат това разтояние!Колко по напред ще минеш по този път като се наложи да отбие и спре едно и също си е!
  • 52 Русенец

    9 0 Отговор
    КАТ да направи видеорегистраторите за всяка кола задължинтелни и кадрите от тях да се признават за доказателство без да е необходимо сведетелство в съда на записалия ги. КАТ да глобяват всяка кола, за която постъпят такива кадри, без свидетестване на записващия ! Само тава ще успокои топката от автонаруешения !
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 КУЧЕ

    5 4 Отговор
    TЪП СОФИЯНЕЦ ДА ГО БЯХА РЗМАЗА ЛИ
  • 55 Ford Prefect

    10 0 Отговор

    До коментар #29 от "ьяао":

    А ти първо прочети какво е написал човека и тогава си давай мнението. И какво е това "навлязал в насрещното, но преценил че не може да изпревари и се прибрал"? Като не може да преценява разстояния и скорост - да си връща книжката и с рейса. А освен това, тоя калъф "навлиза в насрещното" В ЗАВОЙ БЕЗ НИКАКВА ВИДИМОСТ!!! Лично според мен, тоя заслужава много бой, без книжка до живот и отнемане на колата.
  • 56 гост

    11 0 Отговор
    Според мен колегата с Опела е на тежки наркотици ...
  • 57 вози ужасно

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Суйо":

    хаха добро е тва
  • 58 Зад борчето в храстите

    7 3 Отговор
    За идеота с опела няма какво да се каже. той е за затвора. Но видяхте ли прекъснатата линия разрешаваща изпреварването кога почна , преди завоя при 0 видимост. Пътната инфраструктура е в "просташко" състояние от немарливост не поради липса на пари. Държавата не си върши работата и с контрола! Ако на този кретен му бяха взели книжката при първото такова тежко нарушение, нямаше да има други. Няма полиция, не им пука и се много зле с компетентноста, да не използвам по точни думи!

    Коментиран от #70, #78

  • 59 pipi

    6 0 Отговор
    На такива като този водач да се налагат глоби от1000 лв. минимум.
  • 60 toxic

    6 0 Отговор
    Кат гледам как си го търси и то в края на правата,ще си го намери боклука.Кръстете се некой от нас да не го срещне
  • 61 Джак 77

    3 3 Отговор
    Доживотно без книжка, колата за държавата и на 70 годишните отнемане на книжката
  • 62 парлак

    1 0 Отговор
    Оня с опеля си е чист пееас.......
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 дсфг

    8 3 Отговор
    Снимачката от колата е прекалено близо до идиота, при едно рязко спиране от негова страна щеше да го надене. Тогава сигурно той щеше да е виновен май пак , а?
  • 66 боклука с опела

    4 0 Отговор
    Трепане за тоя само!!!!!!!
  • 67 pinokio

    4 1 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Има много площадки за спиране с табели пред тях, СПРИ, ПРОПУСНИ КОЛОНАТА!
    Явно не си минавал оттам и не си ги виждал.
  • 68 Дългият

    5 0 Отговор
    Този с Опела да се трепе...но какво е виновен водача на джипа...
  • 69 Дългият

    6 0 Отговор
    До Джак77...да си жив и здрав да доживееш до 70 год.и някой да ти вземе кнужката заради това сигурно ще брадясаш.Не е големият проблем в годините а в акъла на задволанното устройство...
  • 70 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #58 от "Зад борчето в храстите":

    Каква полиция пък сега ти е виновна? Да не мислиш, че полицаите слагат знаците и пътната маркировка?
    Да не мислиш, че куките пишат законите да не се приема видеозаписа като веществено доказателство?
    Не, че ченгетата са цвете, ама е адски малоумно само с тях да си измиваме ръцете!
    Има един виновен за това и се нарича Парламент. Той е този, който не си е свършил работата приемайки такива абсурдни закони.
    Обаче като гледам какъв вой настава за измислена полицейщина по медиите, когато се направи опит да се наложат западни закони, започвам да си мисля, че си заслужаваме съдбата да тъмен в мизерия и беззаконие.
    Всеки ден ми идва да застрелям доста самозабравили се дебили карайки из София, но си казвам, че все пак и те имат майки, деца и семейства и просто трябва силна държава да ги вразуми. Обаче някои излизат на пътя само с една единствена цел - да избиват комплекси и да търсят конфронтации, независимо дали карат кола с 600 или 60 к.с.
    Наистина само диктатура ни оправя нас, оскотелия и вдебилен народ!
  • 71 SAAB

    3 0 Отговор
    Преценката на водача е друга тема.......
    НО в случая маневрата започва ТОЧНО НА РАЗРЕШЕНО ОТ МАРКИРОВКАТА МЯСТО !
    Сега.....въпросът е защо е разрешено ?
  • 72 Валери

    3 0 Отговор
    Бай Ганьо в действие ! После като се претрепе псува дупките и Б.Борисов
  • 73 Милиционер

    3 0 Отговор
    Поиграх си да прочета всички постове до тук и ми стана ясно едно, дебилите като този на клипа никога няма да свършат, а сред пишещите тук става ясно че са все още много.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 racer

    2 1 Отговор
    Тоя пред опела е пълен тъпанар защо бие спирачки да го питаш,вместо да даде газ???

    Коментиран от #77

  • 76 abv

    1 0 Отговор
    Има един боклук с BMW X5 бял цвят с рег. № СМ 5555. Един ден пътувах към Смолян със семейството си и карах зад един автобус. Този идиот ме изпревари на десен завой и тръгна да изпреварва автобуса в същия завой ,без да има никаква видимост. Отсреща излезе автомобил и тъпата мутра отне газта и се опита да влезе между мен и автобуса, Даже се наложи да дам плътно надясно за да не ме удари и да му отворя интервал за да се прибере и да не удари насрещно движещия се автомобил. Подкрепям идеята за видео регистраторите за да се види какви тъпоъгълници в скъпи коли но в същото време АБСОЛЮТНА 0 КАТО ВОДАЧИ ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО ПЪТИЩАТА. Този лично бих го учил на бързо каране на автомобил , но не по обществен път ,а на състезателно трасе.
  • 77 Ти си пълен некадърник

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "racer":

    То си личи кой какъв е, ти си още по-зле и от него, как да дава газ като пред него има колона от автомобили?
  • 78 Спиро

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Зад борчето в храстите":

    Какво ти дреме за маркировката.
    Ако нямаш видимост и свестен демараж по-добре си стой в колонката и си слушай музичка.
    По-добре е да стигнеш, отколкото да стигнеш бързо.
    И аз имам едно клипче от регистратора на един герой с Х5 по завоите преди Бистрица. Ама пусто като правя бойкот на Фейспук....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове