Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 19:01 1 179 1

С атаките срещу мен управляващите прикриват гафовете си

  • марин-
  • бойко борисов-
  • цветан цветанов
С атаките срещу мен управляващите прикриват гафовете си - 1
Снимка: БГНЕС

Има много сериозно обяснение защо се вдигна шум около мен, след като вече не съм вицепрезидент. Беше необходимо с един измислен скандал да се заличат другите скандали, които се правят, заяви ген. Ангел Марин, вицепрезидент на Република България в периода 2002-2012 година, за предаването „Нека говорят” на бТВ.

На управляващата партия и на заемащия длъжността министър-председател Борисов е коронен номер да отричат всичко, направено от другите. Техен обичай е да очернят всички други, които преди това са били във властта и тези, които не са с тях.

Има и такъв елемент – опит да се прикрият гафовете в борбата срещу престъпността, като се измисли, че аз имам някакво едва ли не добро отношение към престъпниците.

„Това е чиста проба отмъщение. Отмъщение от Борисов за това, че аз му дадох такава квалификация какво представлява той – че той е позор за България. И отмъщение на тези, на които не съм удовлетворил молбата – ходатайството, искането за помилване или за българско гражданство”, заяви още той.

Марин обясни, че е помилвал 533 души, а е отказал помилване на 8628 души. „Като се сметнат техните близки, познати, покровители, тези бандити, които си имат банди, колко много стават хората, които ме ненавиждат за това, че не съм намалил присъствието им в затвора”, посочи той.

„Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение и на тях трябва да им се помогне”, заяви вицепрезидентът. Според него е жалко, че министърът на вътрешните работи не може да разбере това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММ

    0 0 Отговор
    Кой гафове???
    На времето вкарвахте умните и работещи хорица по лагери като БЕЛЕНЕ и ги ИЗТРЕПВАХТЕ, а сега пускате убийците и то не тия дето са причинили смърт по непредпазливост а тия дето умишлено са изкарали оръжие. Не , че и на времето не използвахте също убийци за мръсните си планове.
    Ама ДС умря и песиите ще умрът и тогава да видим кой ще подкрепи БСП.
    Излязъл Станишев да ми говори, че по негово време пенсиите се вдегнали със 100% ама не каза, че инфлацията порасна с 300%.