Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 20:18 1 133 3

120 ТИР-а чакат на Дунав мост

  • тир-
  • дунав мост

120 ТИР-а чакат на Дунав мост. Пред граничния пункт се е образувала колона от изчакващи да излязат от страната около 120 товарни автомобила, създадена е организация за периодичното им пропускане и недопускане образуване на задръствания, съобщават от пресцентъра на МВР. Трафикът през моста е засилен, тъй като реката е замръзнала изцяло край Силистра.

На ГКПП Лесово на изход има натрупване на товарни автомобили около 4 км. Поради засилен трафик на ГКПП Калотина се е образувало натрупване на товарни автомобили около 1 км.

Намалена видимост поради мъгла до 100 м.- в района на Главан /Ст. Загора/ и връх „Шипка”.

Пътните настилки са мокри, заснежени и заледени в отделни участъци, същите се обработват и опесъчават.

Остава забраната за движение на МПС с тегло на 10 т. по републиканските пътища в областите Силистра и Хасково. По път I-8 Хасково-Харманли-Капитан Андреево /Капитан Петко Войвода, моторните превозни средства се пропускат контролирано до нормализиране на пропускателната способност на пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ............

    0 1 Отговор
    Горките шофьори ужас
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    are are gorkite.dane sa na ulicata.imat legla i pechki v kamionite.
  • 3 петър

    0 0 Отговор
    абе отворко не е ли по добре да пътуват и да почиват там където е по удобно .............