Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 15:45 1 803 1

Труп на млада жена в София

  • труп-
  • софия

Труп на млада жена е открит в София, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР. Мъртвата жена е 31-годишна, криминално проявена, регистрирана за кражби, притежание на наркотици и наркозависима. Името й е Катя Стефанова.

Днес към 14.10 часа столични криминалисти, които обхождали и проверявали известни наркосборища, попаднали на тялото на млада жена в снега. Веднага на мястото – до изоставена сграда на ъгъла на бул. „Стамболийски” и „К.Величков”, пристигнал екип от експерти. Той установил самоличността на мъртвата.

При огледа експертите не са открити видими следи от насилие, около тялото имало много спринцовки, а по ръцете й се виждали следи от убождания. Съдебни медици ще установяват точните причини за смъртта на жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dadada

    0 0 Отговор
    дадададада