Last news in Fakti

3 Август, 2018 10:34 3 113 24

Нападнат полицай в циганската махала: Опитаха се да ни мачкат с кола

  • република-
  • хасково-
  • полицай-
  • цигани-
  • циганска махала

Събраха се 20 души, посрещнаха ни доста агресивно, с арогантно поведение и псувни

Нападнат полицай в циганската махала: Опитаха се да ни мачкат с кола - 1
Стопкадър: NOVA

Втори ден квартал "Република" в Хасково е под полицейска обсада, след като в сряда вечерта група цигани се нахвърли с брадви и колове срещу служители на реда. Патрулът отишъл по сигнал, че семейството на мъж е отнело детето на жена и я заплашва с насилие и проституция.

"Посрещнаха ни доста агресивно, с доста арогантно поведение, с псувни. Впоследствие пристигнаха коли с още хора. Събраха се 20 души. Единият от ромите посегна да изблъска мой колега", разказа полицаят Димитър Кючуков, пострадал при атаката.

При опит да арестуват агресивните граждани, той получава удар по главата с юмрук. Това принудило него и колегите му да стрелят във въздуха.

"Тогава част от ромите се качиха в колите и тръгвайки с мръсна газ, се опитаха да ни смачкат, като ние останахме между техния и патрулния автомобил. В последния момент спряха и тръгнаха да бягат в друга посока", поясни той.

Задържани са общо петима души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалка работа

    78 0 Отговор
    В Америка такива "роми" ги разтрелват на място! Що не вземем пример, нали от американците се учим на демокрация???

    Коментиран от #2, #13

  • 2 жалка работа

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "жалка работа":

    разстрелват*
  • 3 Хасан ибн ал Невежи

    39 0 Отговор
    Питам ; ТИ що не застреля 4-5 от тези 20 тина , ТЕ ТИ ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА бе ЧОВЕК !!!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 349

    16 0 Отговор
    nYTka
  • 6 жалка работа

    43 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан ибн ал Невежи":

    Защото няма право. После ще го осъдят и вкарат в затвора, а циганите ще ги изкарат жертви. Трябва законите да се променят и да се дадат повече права на полицаите в такива случаи. Пистолетите им са абсолютно бутафорни и в момента реално нямат право да ги използват. Тъй, че проблема не е в полицаите, а в тези които пишат законите.
  • 7 коки

    27 0 Отговор
    като ги е страх да не ги убият,да им дават по един пълнител със стоп патрони,да ги понадупчат малко,а едно време на мода бяха гумени куршуми,може би трябва да ги върнат пак

    Коментиран от #8

  • 8 жалка работа

    32 0 Отговор

    До коментар #7 от "коки":

    Стоп патрони, гумени куршуми??? Направо плюшени мечета да им раздадат! В САЩ са решили проблема, някой скочили - разстрел, няма нужда да измисляме топлата вода.
  • 9 Bahti

    13 1 Отговор
    Абе Шапкар Мишок. Ти оръжие немаш ли? За гавра сте НГВС_та сополи. Само хранилка искате.
  • 10 копеле

    24 0 Отговор
    А ми стреляйте на месо бе полицайчета! Лигавите се с тази измет и им ходите по гайдата, стреляйте бе мама и циганска. Много ми хареса наскоро един клип в тубата, (беше и в този сайт даже) как еди полицай изпразни цял пълнител по една чернилка, за дето направи по резки движения, когато предупреди полицая и извади от жабката пистолет с 2 пръста. Скапана Европейска Общност с нейните меки джендърски закони

    Коментиран от #12

  • 11 Мунчо

    10 1 Отговор
    Ами що не ги изпреварихте, и да се гръмнете в главите, щом не гърмите по тях докато не спрат да шават по земята.
  • 12 МВР

    18 0 Отговор

    До коментар #10 от "копеле":

    До Мунчо. ..не стрелят защото им е забранено с закон и после полицая отива на съд !!! Скапано законодателство и съдебна система , това не е държава !!!! Циганите знаят това и се възползват максимално, а полицаите са с вързани ръце. ...жалко , тъп и отвратително !!!

    Коментиран от #18

  • 13 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "жалка работа":

    Напълно те подкрепям колега,стрелба трябва на месо,само дето ми се струва че никъде по света няма демокрация,имало е навремето в древна Гърция,а Америка си е полицейска държава отвсякъде,при нас си е нещо като анархизъм,а ни управляват от еврогейския съюз
  • 14 2 и 2

    10 0 Отговор
    Така и не се научиха че в маалата ще ядат бой ако са само двама.Там никой не бачка ,алкохол и дрога нон стоп .Едно време вечер полицаите ходеха там да си правят спаринг тренировките и беше мирно и тихо ,поддържаше се редът с кьотеци,ама сега не е така

    Коментиран от #15

  • 15 goni

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "2 и 2":

    Вярно! Ама, ни налазиха разни паразити! А, обезпаразитяването крие рискове! Тия са от гадните! Като умират отделят отрова, която може да убие гостоприемника!
  • 16 Манаф

    6 0 Отговор
    За мангустите само дебелия иначе няма управия,изпробвано-работи безотказно
  • 17 циди

    8 0 Отговор
    ами да те мачкат ,ти и колегите ти сте кръгли нули,вобще не сте за там ама нали ващте са от системата/......
  • 18 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "МВР":

    Ами протестирайте за ПОВЕЧЕ ПРАВА тогава, а не само за 20 заплати при пенсия. Аз ако не си свърша работата шефът ми ще ми буе шута, а при полицията вечно се намират оправдания!
  • 19 Асковлията

    8 0 Отговор
    Да Ви кажа, какво разбира МБР,под полицейска обсада.
    На два от пътищата влизащи в квартала, а те са много , има по една патрулка, със двама тумбаци. Спират предимно по-бели водачи.
    Пълна порнография!!!
    Оказва се, че подчинените на комисар Цанков (да се свети името му) , и министър Радев( да се множат козите му), са най-големите християни! Циганите ги бият, а те си траят - Ако ти ударят шамар по едната буза, подложи и другата!
  • 20 ХанкоБрат

    9 0 Отговор
    Няма ли най-накрая в тази държава да се появи партия, която сериозно да обещае да се справи с циганските проблеми, ще гласувам за нея:
    1. Никакви помощи от третото дете нагоре, ако искаш много деца, трябва да можеш да си ги позволиш.
    2. Социални помощи под формата на работа и данъчни облекчения, а не кеш.
    3. Образователен ценз за гласуване. Основното образование е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по конституция.
    4. Засилване на присъдите обществено полезен труд вместо за дреболии да ги вкарват по затворите да ги храним ние данъкоплатците.
    5. Възможност да си отработват дълговете към държавата с обществено полезен труд. При отказ, да им се отнемат правата за помощи пожизнено.
    6. Нулева толерантност към незаконните им постройки и гета, докога ще живеем като африканци в 21ви век Европа.
    7. Кражбите на кабели, релси или други инфраструктурни елементи да се третират като тероризъм и да се преследва като такъв от закона.
    8. Нападенията над самотни възрастни хора по селата да се третират като мародерство и да се наказват подобаващо.
    9. Ако децата не ходят на училище, спиране на помощите.
    10. Жестоки проверки на шофьорските им книжки и периодични изпити, защото повечето са или фалшиви, или с купен изпит, или с фалшива диплома за основно.
    Ако някой ми обещае и изпълни тези 10 точки, ще гласувам за него цял живот. България ще стане правова и нормална държава.
  • 21 дддааа

    6 0 Отговор
    Поредната жалка картинка от нашата действителност.По нормалният начин няма оправия с тия същества...
  • 22 Баце пустиняк

    4 0 Отговор
    А все още не са станали талибани.
  • 23 Враца

    6 0 Отговор
    СЪРЕЛЯИТЕ В ГЛАВАТА ЗА ДА НЕ ГИ УБИЕТЕ. ТАМ НЯМА НИЩОООО
  • 24 така и трябва

    2 0 Отговор
    Пилюцаите десетилетия не направиха нищо срещу беззаконията в махалите и кражбите на ток, вода, крави, овце. кокошки, череши, чешми, неплащането на глоби, шофирането без документи, или с фалшиви книжки, замерването на влакове с камъни, ало измамите, незаконното строителство, брането на забранени билки, сеченето на дървета в паркове и градини, битовите кражби, просията около магазнини, по кръстовища и тротоари, измамите с лъжеинвалидите, фалшивия вот, и прочие характерни дейности на "шведите".
    Бих казал, че даже към момента се ползват с някакво уважение сред "шведите", защото след две, три години ще почнат да ги гърмят като елемент от веселбата. Надуват кючеците и чЕкат пилюцаите за стрелба по ченгели.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове