Last news in Fakti

27 Февруари, 2012 08:36 13 448 19

Багата бил добро момче

  • багата-
  • благой иванов
Багата бил добро момче - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Благой Иванов – Багата Стоян Саларинов заяви пред бТВ, че е учуден от неприятния инцидент със състезателя му. Самбистът бе наръган с нож в областта на сърцето и в момента е в критично състояние. Всичко това се случи в ранните часове на събота пред известно фолк заведение.

Саларинов разкри, че Багата не е конфликтен и рядко решава да покаже силите си. „Той прави това на ринга. Хората го познават и не искат да се закачат с него”. Той допълни, че подопечния му не се пали лесно и нещо важно се е случило, за да се намеси в боя.

Сларинов потвърди, че никога не е чувал за Дъмпела - представител на люлинския ъндърграунд. Една от версиите на полицията е, че именно той и неговата охрана са участвали в сбиването с компанията на Багата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    3 1 Отговор
    Cvetanov dokoga shte tarpim tia Dampeli i mapeli koito si igraiat na gangsteri.ohrani chudesa si vzeli niakakvi ...............
  • 2 georgi

    3 0 Отговор
    Дано изчезне опасността за живота му, да се оправи бързо и да докаже, че може да се отдаде изцяло на спорта, като донесе нова радост за България!
  • 3 kiko

    2 1 Отговор
    Бага с теб сме и стискаме палци. Оздравявай и мачкай на ринга!!!
  • 5 вея

    3 0 Отговор
    Багата бил добро момче.Колкото България е най-развитата страна в света.
  • 6 хаана

    2 0 Отговор
    Не го познавам, но гледах предаване с него по телевизията. Направи ми много добро впечатление, на спокоен и умен и добър човек. Дано се оправи! Млад е, много млад и трябва още да се научи ,че физическата сила е нищо в сравнение с силата на ума / е било то и в престъпният свят! В светът на нормалните хора е съшо така. По добре е било да не се намесва в подобни битки или пререкания.
  • 7 Алкапоне Мафия

    1 1 Отговор
    Били сме в една компания преди 2 години Багата е много точен пич и интелигентен,но няколко приятели до него са малко шантави...както и да е молим се да се оправи..
  • 8 robeen

    3 0 Отговор
    А, БАГАТА КАТО ХОДЕШЕ ДА БИЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА, ОБИКНОВЕННИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ, НАЧЕЛО С НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ, НАЙ ГОЛЕМИЯ ИЗ..Д - ЦИМБИКА, ХУБАВО МУ БЕШЕ, А СЕГА ОЛЕЛЕЛЕ МАЙКО НАРЪГАХА МЕ ! КОЙ КАКВОТО СИ ТЪРСИ СИ ГО НАМИРА...., АКО ЗНАЕТЕ БАГАТА КОЛКО МАЙКИ Е РАЗПЛАКАЛ.....
  • 9 5 лева!

    0 4 Отговор
    Добрите момчета отиват в рая, лошите момчета където си поискат!
  • 10 иванчо

    2 0 Отговор
    Улиците не са като ринга,не гледат дали имаш мускули ,ножа и край! Този имал късмет че останал жиф!
  • 11 ...........

    2 0 Отговор
    "Багата бил добро момче"- до 5-ти клас.
    После ела да видиш какво става-не е истина.
  • 12 ..............

    2 0 Отговор
    КАК ЕДИН ПЪТ НЕ ВИДЯХ НОВИАН ОТ РОДА:

    "ШАХМАТИСТИ СЕ СБИХА ЗВЕРСКИ И СЕ КЛАХА С НОЖОВЕ".

    МНОГО БАБАИТИ В ТАЗИ МАЛКАТА ДЪРЖАВА.
  • 13 мартин акакка

    1 0 Отговор
    а пък аз съм елф
  • 14 НА ФИНАЛА

    1 0 Отговор
    ГОСПОД БАВИ АЛА НЕ ЗАБРАВЯ - ТОВА Е КАЗАЛ НАРОДА ЗА ТАКИВА ,, ДОБРИ МОМЧЕТА'' ! ТОВА ДОБРО МОМЧЕ С ОЩЕ НЯКОЛКО КАТО НЕГО СА СИ БРИГАДА В УСЛУГА НА ЛИХВАРИ ОТ КВ. ГОРУБЛЯНЕ !!! МЕСТНИТЕ ЛИХВАРИ РАЗДАВАТ А ТИЯ САМО ,,СТРИЖАТ'' ПОСЛЕ ! КАКВО МИ ГО ИЗКАРВАТЕ СВЕТЕЦ А ? МНОГО ЗАПОЗНАТИ ВСИЧКИ ИЗЛЯЗОХТЕ ? ИЗВЪН РИНГА ТОВА МОМЧЕНЦЕ СИ Е РЕКЕТЬОР И СЕГА НАПЪЛНО СИ Е ЗАСЛУЖИЛ СЛУЧКАТА . НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА ТУК . ДА ВИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ ИМЕНАТА НА ГОРУБСКИТЕ ЛИХВАРИ И ДАЖЕ ЕДИНИЯ ГО ДАДОХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ПРЕД ПИРОГОВ С ОЩЕ ДОБРИ МОМЧЕТА КАК ЧАКАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА .
  • 15 майки

    0 1 Отговор
    така като го гледам изглежда свестен биач със здраво чене дано да се оправи
  • 16 Изкуствен интелект

    0 0 Отговор
    Като му гледам компанията ... нищо добро и невинно не виждам . Както и да е но човек има само един шанс и един живот .Как ще го изживее и дали ще го проиграе – сам той си решава няма право на поправителен . Както си го направи така и ще бъде . Много хора се заблуждават и поемат по пътя на риска в името на его слава и пари след което горчиво съжаляват а някои дори нямат и възможността да съжаляват . Нещата са толкова кратки преходни и мимолетни . Осъзнайте се !!! Живота започва и свършва без нашето съгласие . Независимо до къде и как сме стигнали не трябва никога да забравяме едно а то е следното :– Нищо не е наше и нищо няма да вземем с нас (колкото и да не ни се иска) ... всичко си остава тук - само нас няма да ни има !!!!! Така че по спокойничко момци и никога не забравяйте че каквото и да правите часовника тик так тик так - живота изтича наслаждавайте му се докато го има !!!
  • 17 Кикбоксьор

    1 0 Отговор
    Истинските спортисти не стоят до 05ч. сутринта в задимени заведения пияни на талпа и не гледат лошо в околните като африкански бивол а пък за скандали и побои да не говориме ! Това момче има ли треньори тези хора инересуват ли се от него налагат ли му глоби за пиянствата и издънките в режима ? Спазва ли режим въобще и т. н. и т. н. ? Или пък момчето си е обикновен уличен побойник пробил в този спорт по щастливо стечение на обстоятелствата ? Според мен е второто ... няколко победи и тотален залез .
  • 18 Муле + Мутра +Пияница= добро момче

    1 0 Отговор
    Той и Гълъбин Боевски не е лошо момче ?!!! Направо да отчупиш от него ! Та историята с Благой се повтаря само дето е с друг спортист и друг сюжет !!!!! ( общото е че все съмнителни ситуации все със спортисти и те все са най -добрите и невинните ! А да и Максим Стависки и той не е виновен - спортиста с условна за два млади живота ... ? А ?
  • 19 angels

    1 0 Отговор
    absolutno sam saglasen sas tebe :)
  • 20 глиган

    0 0 Отговор
    Багата е бил добро момче .... сигурно е бил и лоши момчета ... Ама да Ви кажа ... "Всяка крушка си има опашк а: !!!