27 Февруари, 2012 14:10 4 933 4

Очакват се усложнения в състоянието на Багата

  • софия-
  • разпитани-
  • усложнения-
  • багата-
  • благой иванов

13 разпитани по случая Багата

Разпитани са 13 души от двете групи, както и служители на столичното заведение по случая с намушкването на Благой Иванов - Багата, съобщиха от МВР.
Според Пирогов,  преодоляно е шоковото състояние на тежко ранения Благой Иванов, приет в централна реанимация в неделя, 26 февруари. Пациентът остава на командно дишане. Очакват се усложнения в следствие на ножевото нараняване. Остава и критичното състояние. Това съобщи тази сутрин доц. д-р Стоян Миланов, началник на централна реанимация.
Пострадалият вчера претърпя 6-часова операция, осъществена от водещи хирурзи на Първа хирургична клиника на "Пирогов".
Действията на работния екип по случая се ръководят от Софийска градска прокуратура. По случая в столичния бар, при който бе ранен Багата , се води досъдебно производство по чл. 115 от НК.
В хода на разследването служителите на реда са разпитали 13 души от двете групи, между които e възникнал инцидента в бара. Снети са обяснения и от служители на заведението – управител, бармани и охранители.
До момента категорично е установено, че и двете групи са били в заведението, настанени в различни сепарета. Изяснена е самоличността на част от участниците в инцидента - те не са открити на адресите в столицата и се издирват от полицията.
Факти бг припомня, че  ММА борецът бе намушкан с нож рано призори около 5,00 часа в заведение на ул. „Граф Игнатиев” 12. Двете компании между, които е станало спречкването са били употребили доста алкохол.  Според bTV по неофициална информация  полицията изяснява участието в мелето на човек с прякора Дъмпела и охраната му.
Факти.бг припомня още, че при инцидента пострадаха още двама души, но не така сериозно.
Все още се изясняват причините за скандала.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разследващ

    3 0 Отговор
    До тук-сериозна работа на полицията,щом вече
    има нещо "категорично установено,че и двете групи
    са били в заведението"....
    Заключение,до което би стигнал всеки ,
    щом двете групи са се сбили.....
  • 2 Репресиран

    1 0 Отговор
    Явно от милиционера полицай не става.
  • 3 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Вие сте много "умни" и двамата.Какво трябва да направи полицията според вас ,да извади всички факти и заключения в медиите ли!?!?!?!?Преди да започнете да плюете ,а виждам ,че друго не можете ,първо се осведомете.
  • 4 Васил Томов

    0 0 Отговор
    Много ми е интересно какъв е бизнеса на Дъмпела,който освен всичко останало се оказа двадест и няколко годишно хлапе че да ходи с охрана?Да не би да е министър или депутат?Какви доходи има?Е......и държавата сме пу!