Last news in Fakti

29 Февруари, 2012 09:28 976 2

Найденов: Не съм взел нито стотинка бонус

  • мирослав найденов-
  • мзх-
  • бонуси
Найденов: Не съм взел нито стотинка бонус - 1
Снимка: БГНЕС

Не съм взел нито стотинка бонус, гарантира земеделският министър Мирослав Найденов за себе си и за политическия си кабинет. „Няма система, по която министрите да вземат. Премиерът не е давал бонус на абсолютно никой министър“, обясни Найденов в сутрешния блок на БНТ, но с уточнението, че не знае дали колегите му за отпускали бонуси на заместниците си.

Министърът изтъкна, че най-големият проблем е в „моралната стойност“ на казуса – БСП и ДПС поставяли проблема, а  същевременно си били дали бонуси за над 1 милиард и си стояли по постовете.

„При ГЕРБ всеки нарушил правилата се е разделил с поста си“, изтъкна разликата той, визирайки шефките на НЗОК и на Агенцията по вписванията.

Бонуси в МЗХ се дават  при извънреден труд и при тежки условия на работа. Найденов даде за пример ветеринарите, които работиха за събиране на труповете на животните след наводненията в Хасковско – те получили  по една заплата.

Той защити допълнителните възнаграждения на държавните служители с ниски заплати, за да бъдат стимулирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    1 0 Отговор
    Той защити допълнителните възнаграждения на държавните служители с ниски заплати, за да бъдат стимулирани.НЯМАТ НУЖДА ОТ НИКАКВО СТИМУЛИРАНЕ.ДА СА БЛАГОДАРНИ,ЧЕ ВЪОБЩЕ ИМАТ РАБОТА.АКО СМЯТАТ,ЧЕ СА ИМ НИСКИ ЗАПЛАТИТЕ,ДА СТАВАТ ОВЧАРИ,ИЛИ ДА СЕЯТ КАРТОФИ.
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ti nesi vzel a ostanalite hrantutnici sase oblajili dobre dokato naroda gladuva.