Last news in Fakti

29 Февруари, 2012 19:05 1 036 0

Алтернативната комисия се срещна с роднините на Мирослава

  • мирослава николова-
  • алтернативна комисия

Алтернативната комисия по случая „Мирослава“ изслуша днес роднините  на убитото момиче. Депутатите от опозицията се събраха на заседание в сградата на Община–Перник, съобщава електронното издание Мироглед.

На срещата присъстваха майката на Мирослава Емилия и сестрата Елеонора. Те се оплакаха пред народните избраници от полицейско бездушие и лошо отношение. „Искаме да разберем какви са причините едно момиче, което не пие и не пуши да бъде отвлечено. Защо никой от полицията не искаше да ни чуе и ни обясняваха, че Мирослава е в чужбина и пие коктейли. Сега ходихме до прокуратурата, но отказаха да ни приемат“, заяви почернената майка.

Роднините заедно с адвокатът им Зорница Петрова бяха подготвили 30 въпроса, който предоставиха на депутатите. На заседанието обаче не присъстваха представители на прокуратурата и на полицията, въпреки че бяха поканени. Не дойде и бащата на сочения за един от извършителите на убийството Стойчо Стоев – Петър Стоев.

„Не вярваме на анкетната парламентарна комисия, затова създадохме алтернативна. Искаме да разберем истината по този случай. Кой уби това невинно дете и какви са съмнителните обстоятелства около смъртта на Стойчо Стоев“, заяви преди срещата заместник-председателят на Коалиция за България Ангел Найденов.

Според бившия вътрешен министър Михаил Миков. Според него има противоречия в хода на разследването, които обаче той не споделил. При анализиране на информацията по случая „Мирослава“ на депутатите от алтернативната комисия ще помагат студенти по право.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА