Last news in Fakti

2 Март, 2012 08:52 6 082 6

Студентски град - не за учене, а за секс и дрога

  • деница гаджева-
  • атака-
  • студентски град-
  • секс-
  • марио данчев
Студентски град - не за учене, а за секс и дрога - 1
Снимка: БГНЕС

Студентски град не е място за учене. Там купони се случват от сутрин до вечер, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Деница Гаджева, депутат от „Атака". Тя не е живяла в Студентски град, но има наблюдения от свои колеги и познава градчето в „общи линии“.

Депутатът внесе във вторник законопроект за подпомагане и развитие на младежта.

„Общежитията не предлагат нормални условия за живот на един достоен студент. Дори да искаш да учиш – около теб са се събрали 30-40 човека и дъни музика“, допълни е тя.

Не е случайно това, че мястото беше наречено „Град на греха". Гаджева обясни, че не застава срещу дискотеките, а срещу факта, че на място, където би трябвало предимно да се учи, концентрацията на такъв вид заведения е много голяма.

 В Студентски град трябва да има основно информационни центрове, библиотеки, спортни комплекси, паркове. В дискотеките се продават свободно наркотици, развива се проституция, подчерта депутатът. Гаджева коментира, че лично е настоявала с вътрешния министър Цветан Цветанов да отидат на място и да видят какво се случва в заведенията.

Държавата създаваше условия 20 години за тези извращения, които се случват в Студентски град, допълни тя.

Цялата територия в Студентски град да е под отговорността на Министерството на образованието – това е едно от предложенията на Гаджева, заложени в законопроекта за подпомагане и развитие на младежта. По думите й в момента не е ясно кое под чия шапка е и кой носи отговорност.

Според нея, ако тези изменения се случат, би трябвало да започнат да се строят не само кръчми, а да се изграждат спортни и информационни центрове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 логобот

    2 1 Отговор
    4е то по големи проституки от студентките няма кво са прави 4е не знае цветанов 4е и пове4ето без тарифа аве пияни и тези млади хора претендират 4е са знае6ти и можешти може и да знаят ама какво френска лобов може би или бои с ножове
  • 2 Цветомир Попов

    1 0 Отговор
  • 3 депутатката ГанДжалова

    1 2 Отговор
    "Студентски град - не учене, а за секс и дрога" - знае ги тя г-жа сидерова от кухнята тия работи. Забравила е да добави към дрогата, секса и любимия си алкохол. Кай седнал да ни учи на морал леле-леле
  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    to e isno che v studenski grad ima dosta momicheta chakashti kintajia
  • 5 МИлчев

    0 0 Отговор
    последните опити на здравомислещите студенти бяха 1997 ма ,всичко след това не е студенти а опитни мишки на момчетата дето бъркат в дъното на легена остатъците от херойна и го продават като секви там амфетки ,бонбонки и анестезиологий всякакви .
  • 6 ОМОН

    0 0 Отговор
    Мама и тате изпращат своето отроче да учи в големия град.До преди 4-5 месеца то е имало вечерен час и глупави ограничения от своите родители.Там вече ги няма тези ограничения и се започва една...Обаче не на всички родителите имат пачка и какво...???Защо да не правим секс за пари?!?!?!?