Last news in Fakti

25 Март, 2012 17:06 1 714 2

Свада с нож в Студентски град заради девойка

  • студентски град

 

Двама младежи са задържани в Седмо районно управление след свада в общежитие на Студентски град, съобщиха от пресцентъра на МВР. На един от участниците в инцидента е оказана медицинска помощ.

Припомняме, че преди по-малко от месец младеж почина, наръган с нож след масово сбиване между студенти в Студентски град в нощта срещу 29 февруари.

Тази нощ около 2.15 часа в полицията бил получен сигнал за скандал в стая на бл. 52 в Студентски град. На място веднага били изпратени служители на Седмо районно управление, които установили, че в помещението, обитавано от 21-годишна студентка имало външни лица.

В хода на разследването станало ясно, че това са настоящият приятел на девойката - 25-годишен младеж от Етрополе, 22-годишният й бивш приятел и младеж от Кърджали.

 Възникнал скандал и бившият приятел на девойката нанесъл удари с нож в гърба на настоящия, след което се самонаранил.

За щастие 25-годишния мъж не пострадал тежко и на място му била оказана медицинска помощ, като не се наложило настаняване в болнично заведение.

И тримата са известни на полицията и са регистрирани за хулиганство.

Бившият приятел на девойката и младежът от Кърджали са задържани в Седмо районно управление за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maurice

    0 0 Отговор
    Ами така става,когато младежта е слабоумна и приемите в университетите стават с пари,а не с кандидат студентски изпити. Всеки който има да си плаща по 500-600 лева на семестър. Освен това всички университети са дали свободно за присъствие и всички студенти.Е,какво да прави студента вечер,когато знае че в 8 сутринта няма да е на лекция,а ще спи като търтей!! Ами ще пие нощно време.А употребата на алкохол,съчетана с безмозъчието на днешните студенти е опасна за обществения ред. Аз съм за повечко смъртни случаи в Ст. Град,защото това е една прекрасна възможност за прочистване на обществото от ненужната шлака.
  • 2 Анто

    1 1 Отговор
    И това е сбъркано като всичко в държавата ни. Имам близко дете-студент,което има 5 лекции на седмица?! И "учи" редовно!!!Като им вземат парите, поне да ги учат и да държат на присъствие на лекциите. Пародия на образование!!!