Last news in Fakti

29 Февруари, 2012 22:31 2 054 3

Повдигнато е обвинение за убийството в Студентски град

  • студентски град-
  • убийство

Повдигнато е обвинение за убийството в Студентски град. Обвиненият е Илко Радев от Добрич, съквартирант на убития, съобщи бТВ.

19-годишното момче беше убито в общежитие след пиянско сбиване. Студентът от УНСС Марио Данчев е прободен фатално с нож след свада с участието неговия брат близнак и още двама младежи.

В стаята четиримата се сбиват, всички са пияни, с изключение на съквартиранта на близнаците.

Марио почина, след като беше намушкан смъртоносно в областта на сърцето.

Още по темата ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 advokata

    1 0 Отговор
    e trimata go napadat toi se samoza6titava i ubiva ediniat izviniavaite ama tva v normalna durjava 6te go opravdaiat vednaga vodi se neizbejna samoza6tita dovela do smurt v slu4eia niama nikva vina mom4eto ina4e trimata nali se se6tate kvo 6teha da mu napravat!!!
  • 2 The Bear

    0 0 Отговор
    Значи нападат те трима пияни на твоята възраст с намерение да се гаврят и ти трябва много внимателно да дозираш усилието с което им въздействаш, като внимаваш хем да не ти надделеят, хем да не пострада някой от тях повече от лека телесна повреда, и им следиш състоянието отблизо докато се опитват да те пребият а ти ги отблъскваш методично и премерено. В същото време не знаеш дали някой от тях няма да извади огнестрелно или хладно оръжие, и понеже не можеш да се защитиш срещу такова, но пък по нашият закон трябва да има "адекватност на самоотбраната" - ти не можеш да се защитиш с такива първи, защото ще те осъдят - следователно трябва да си имаш удин арсенал от всевъзможни оръжия под ръка на около 50 см от теб по време на боя, така, че в момента в който някой от тях извади оръжие, ти да кажеш "стоп", да отвориш чекмеджето и сравнявайки да избереш адекватното оръжие за отговор..... и така докато омаломощиш нападателите и те сами се откажат, извинят ти се и седнете заедно да си отдъхнете до следващият път....... само не се споменава какво се случва ако си по-слаб физически, или ако не можеш зорко да следиш ситуацията с тримата отвисоко докато те бият и да внимаваш да не ги нараниш, или ако не си толкова издържлив да ги чакаш да окапят докато не допускаш да те ударят и т.н.
    Горното звучи абсурдно - нали - всеки знае каква е обстановката на един бой - яростно и бързо действие без да можеш да обръщаш внимание на детайлите и да си мериш силата, особен
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор
    - продължение - особено когато се биеш с трима пияни и недобронамерени хора, а ти нямаш опит в боя. Значи щом разбереш че си набелязан за жертва на бой или още нещо, и ако не се дадеш доброволно или даже посмееш да се защитиш и да нараниш някой от нападателите - биваш съден и затворен - АБСУРД но нашите закони и тълкуванието им от нашите магистрати водят до там ..... Трябва съдът да потърси мнението (дали чрез експертиза или друг вид) на вещо лице психолог-боец, и да бъде по-снизходителен към жертвата имайки пред вид обстоятелствата....

    А прави ли на всички впечатление, че случаи на насилие с тежък и фатален край между младежи и млади мъже особено зачестиха след като момчетата спряха да ходят в казарма, ама истинска казарма (не 1-2 месеца), където се научават да живеят в голям колектив от различни индивиди развивайки толерантност и търпимост към чуждите качества.?!