Last news in Fakti

17 Септември, 2018 09:28 3 370 19

Организаторът на протеста получил хиляди заплахи за живота си

  • протест-
  • емил русинов-
  • заплахи
Организаторът на протеста получил хиляди заплахи за живота си - 1
Емил Русинов (в средата) Снимка: БТА

Организаторът на вчерашния протест Емил Русинов съобщи по мегафон, че е получил хиляди заплахи за живота си заради организирането на днешната демонстрация.

Той съобщи, че от 12 часа до 17,30 часа днес отново ще се състои протест пред парламента, а след това до 18 часа ще има шествие до Министерски съвет.

Протестиращите бяха обединени от група във фейсбук, закрита преди дни.

Очаква се и в следващите два дни да има протестни акции. В сряда по обяд българи ще протестират и пред сградата на Европейската комисия в Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    39 8 Отговор
    Мафията не обича протести срещу тиквуча и ГРОБ
  • 2 onq s konq

    5 10 Отговор
    Еса за тия хиляди заплахи "ПРИХОД" нещо като данъче няма ли да се заформи?Ама НАП май спи.
  • 3 Мизирабъл

    33 7 Отговор
    Това Корумпирано Гробарско Правителство да си ходи, промяна на цялата система и доживотна забрана на сегашните политици да участвуват в управлението!

    Коментиран от #9

  • 4 Историк

    20 4 Отговор
    Цецо и Боко са вдигнали Сороснята по тревога. Вероятно Боко е гледал за 9999-ти път,, Кръстникът,,, почукал е по масата с нокът и е креснал по микрофона: Цецо, ма, кажи на твойте да заработят! Тия протести ще мибспрятат? Толкова фондове и пенсии и евро и бюджетни има за УСВОЯВАНЕ, те искат да си ходим? Кажи на твойте там, по 20-тачка на заплаха и по левче на коментар! ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ, няма да оставим и пари и живот на българите я? Цецооуууу, де си? Изключва секретаря, отпуска се бавно като по филма, въздъхва и си казва: без мен не моат.
  • 5 Историк

    14 3 Отговор
    Цецо и Боко са вдигнали Сороснята по тревога. Вероятно Боко е гледал за 9999-ти път,, Кръстникът,,, почукал е по масата с нокът и е креснал по микрофона: Цецо, ма, кажи на твойте да заработят! Тия протести ще мибспрятат? Толкова фондове и пенсии и евро и бюджетни има за УСВОЯВАНЕ, те искат да си ходим? Кажи на твойте там, по 20-тачка на заплаха и по левче на коментар! ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ, няма да оставим и пари и живот на българите я? Цецооуууу, де си? Изключва секретаря, отпуска се бавно като по филма, въздъхва и си казва: без мен не моат.
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 1 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
  • 7 onq s konq

    6 9 Отговор
    Мислих че съм от малкото които са добре при това управление ама се оказа че сички са добре щом нема протести ! Затва па шъ гласувам за ББ - щото той е велик дръжавник!

    Коментиран от #15, #18

  • 8 А БЕ

    5 11 Отговор
    Днес ще съберете ли 100човека , а мушмуроци ЧЕРВЕНИ ?

    Коментиран от #10

  • 9 8888

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мизирабъл":

    По - добре е смъртни и доживотни присъди без право на обжалване за всички политици и слугите им от 1990г. до наши дни.
  • 10 Я ПРОБВАЙТЕ ВИЙ ДА СЪБЕРЕТЕ

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "А БЕ":

    109 СВОБОДНИ ХОРА ВЪВ ВАША ПОДКРЕПА
  • 11 Яяявя

    5 4 Отговор
    Откъде тези хора със заплахите имат номера му че да го заплашват и то хиляди😂😂😂
  • 12 Ххххххх

    3 6 Отговор
    Слави колко ти плати,че и аз искам да идвам на протест?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 икономист

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    А, знаеш ли защо аз не отидох до Соция, макар и да считам, че ГЕРБ са геноцид за българския фолк? Защото няма счраведливи хора да ги заменят. Аз гласувах за ГЕрБ 3 пъти, не вярвайки че са длброто ни, но с надеждата да са се променили към доброто ни. Последния път за други.. Но тези на власт ни лъгаха много пъти, не въдвориха справедливи закони, а според интереса си пак и си Калинкизираха постовете, каквотожправеха и БСП ДПС НДСВ СДС и други. И да паднат ГЕРБ идващите са пак същкте. Защо да си губя времето, тогава? Ванга е казала, че ще ни мачкат с геноцид още дълго, а после българин, пфедполагам справедлив човек ще се върне и щд тръгнат нещата на добрд. То ще се усети кой е - нито Бойко нито Нинова ни Симеон имат това почтенно и справедливо излъчване. Те са само марионетки за пари и власт. Затова и не мисля и да ги подкрепям. Продавам всичко и се махам от тия... Не искам да създавам деца сред такива продажни политици, ченгета, военни, магистрати, чиновници и НПОта. И без това тия не са българи, защо да се мъчижедна невинна душа сред такива? Може би Възраждане имат добри идеи, но от намерения до дела има разлика. Всичкибобещават рая, ала го уреждат за себе си....
  • 16 bibbo

    5 6 Отговор
    Миячите на чинии, дето предадоха България , като избягаха пак ли ще цирикат днес? Отивайте си в новите си родини и не ни занимавайте !
  • 17 гларус

    2 2 Отговор
    Тези от снимката сатирици ли са или такива съм им физиономиите ????Много чинии са мили по запада , чак им са омазнени физиономиите
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ДОКО

    2 1 Отговор
    МАФИЯТА ПАЗИ ЗОРКО ГЕНЕРАЛ БОКО ТЪПОКО И ЩЕ ЧУПИ РЪЦЕТЕ НА ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА СЕ ДОБЛИЖИ ДО НЕГО..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове