4 Март, 2012 10:17 674 0

Бръчките са част от света на всеки човек

  • надежда нейнски
Бръчките са част от света на всеки човек - 1
Снимка: БГНЕС

„Платила съм висока цена за това, което съм се опитала да направя. Цената е здраве, личен живот, семейство. Но не се оплаквам. Ако се отдадеш на професията, няма как да не ощетиш личния си живот, сподели пред бТВ бившият външен министър и настоящ евродепутат Надежда Нейнски.

Тя категорично отрече появилите се в жълтата преса слухове, че е бременна или болна. „Добре съм, живея с клюките за себе си вече 20 години и те не ми правят впечатление”, каза тя. „Не е вярно нито едното, нито другото. Инвестирам надежди и сили в политиката, това е”, обясни Нейнски.

Като всяка нормална и тя обича да ходи на пазар, но с годините го прави все по-рядко. “С годините почнах по-малко да го правя поради липса на време, но и защото с възрастта ценните неща стават различни. Това е съзряването”, обясни Надежда Нейнски.

Тя разказа как срещнала в чужбина големия актьор Дъстин Хофман по тениска и дънки. „Важно е да си автентичен. Дори бръчките са част от света на всеки човек и аз си ги харесвам”, каза евродепутатката.

По горещата политическа тема за бонусите Нейнски заяви, че тя самата никога не е получавала и раздавала бонуси. „В Европарламента няма бонуси, но там всичко е ясно регламентирано. Всеки евродепутат взема заплата и командировъчни - дневни, нощувки, знаят се таваните. Няма игра при парите за екип, защото ние определяме заплатите на всеки според работата му и те се плащат директно от парламента, а не от мен”, обясни Нейнски.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА