Last news in Fakti

12 Март, 2012 09:33 1 633 0

Изгоряха 2500 пилета в Кермен

  • пилета-
  • пожар
Изгоряха 2500 пилета в Кермен - 1
Снимка: БГНЕС

2500 пилета изгоряха при пожар в птицеферма в град Кермен, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.

Около 05,10 часа вчера в град Кермен е възникнал пожар в селскостопанска постройка-птицеферма, собственост на 50-годишен мъж.

Съобщението за пожара е получено в 05,31 часа, а пожарът е ликвидиран в 06,30 часа от дежурна смяна на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”-Сливен. Пострадали няма.

В резултата на пожара е унищожена сграда за отглеждане на пилета, 250 кв. м, 2500 броя пилета и 80 бали слама. Спасени са три съседни сгради. Причина за възникването на пожара е неправилно използване на печка за отопление с твърдо гориво, оставена без надзор, уточняват от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА