27 Октомври, 2018 13:12 2 621 19

Куче нападна дете пред училище, издирват собственика

  • куче-
  • нападение-
  • дете-
  • училище

Куче нападна дете пред столично училище. Издирва се собственикът на животното, което е било без намордник.

Във вторник майката на детето Нели Русева получава обаждане от "Пирогов". Съобщават й, че дъщеря й е била нападната от куче. В междучасието детето си купува храна от близката сладкарница. Тръгва да се връща в час. На метри от училището е нападнато от куче без намордник, съобщи Нова тв.

Майката разказа, че детето е тичало, когато е нападнато от кучето и по никакъв начин не е предизвикало агресията. Животното го е ухапало два пъти.

След инцидента собственикът на кучето не е помогнал на детето, но е забелязан как слага намордник на животното. Два дни по-късно все още не е ясно кой е той, а издирването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мръсни помияри

    36 4 Отговор
    Ако ритна псе веднага ще се намерят защитници на бездомни кучета,ама когато нахапят дете или голям човек, същите тези защитници удобно се покриват и се правят че не виждат какво се е случило.

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Националист

    23 1 Отговор
    Харесвам кучетата, но ако видя нещо подобно, ще го размажа
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кучераст

    31 13 Отговор
    Детето е виновно! Всяко дете трябва да съобрязява поведението си и живота си с кучетата на улицата, щом има куче детето не трябва да издава звуци и да тича, защото това може да подразни кучинката. Всяко шумно тичащо дете причинява стрес на беззащитните кучета, освен това те познават кой човек е добър или лош и нападат само лошите деца и възрастни хора! Възпитавайте си децата, аз няма да си измъчвам кучето с намордник, защото детето ви не е възпитано как да се държи в градска среда!

    Коментиран от #13, #14

  • 5 минаващ

    8 13 Отговор
    Повечето кючелюбцо са психопати/човекомразци. Факт! такива случаи - с лопата да ги ринеш.

    Коментиран от #19

  • 6 Ахил

    19 0 Отговор
    Как пък нищо не написахте за тъпия и прост собственик.Кучето като всяко животно се е почувствало застрашено и напада. И покрай кон да бягаш,ще ти посегне.А тъпака ,който не си стопанисва песа ,трябва да бъде набит и наритан.
  • 7 Ахил

    6 1 Отговор
    Как пък нищо не написахте за тъпия и прост собственик.Кучето като всяко животно се е почувствало застрашено и напада. И покрай кон да бягаш,ще ти посегне.А тъпака ,който не си стопанисва песа ,трябва да бъде набит и наритан.
  • 8 Orthodox

    7 2 Отговор
    "Майката разказа, че детето е тичало, когато е нападнато от кучето и по никакъв начин не е предизвикало агресията." Това твърдение е вътрешно противоречиво. Изглежда майката не знае, че всичко, което се движи бързо покрай куче, предизвиква инстинкта му за преследване и агресията му. Уличните псета тичат и лаят даже и след автомобилите. Тези всеизвестни житейски факти трябза да се обясняват на децата, защото понякога такива знания могат да ги предпазят от големи неприятности. Но, разбира се, и собствениците на кучета, или поне на по-едрите и агресивни породи, са длъжни да ги разхождат с намордник и за неспазването на това изискване трябва да отнасят солени глоби.

    Коментиран от #11

  • 9 Не четете ли?!

    7 3 Отговор
    Детето е носело закуска , затова помиярът го е нападнал ,за да я вземе!

    Коментиран от #17

  • 10 Соня

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мръсни помияри":

    Абсолютно съм съгласна с теб. Не може да се гледа само едната страна на монетата. Тези кучкари смятат че всеки е длъжен да се радва на кучето им и си едва ли не виновен и лош ако случайно не е така. Аз преди време имах куче, но никога не се е навирало в хората и докато беше живо не е ухапало и притеснило никого. Искам хората да НЕ бъдат тормозени от нечии кучета. Нашите права къде са???
  • 11 Всяко куче може да бъде опасно

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Orthodox":

    Майката може и да не знае ,не е длъжна. Детето може и да не знае ,не е длъжно А СОБСТВЕНИКА НА КУЧЕТО ЗАЩО НЕ ЗНАЕ, А ТОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ЗНАЕ ,И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС ЗАКОНА. В крайна сметка никой на улицата , не е длъжен да проявява смелост , да се страхува , или да бъде хапан , заради безхаберни стопани. И аз имам опасни ловни кучета , далеч от хора , цивилизация , масивни клетки от арматурно желязо , в 40 см бетонен под.

    Коментиран от #15

  • 12 gogo

    7 2 Отговор
    Няма оправия - ако помогна на детето и нападна кучето, ще ме изшият като най-големия престъпник, ако пък не помогна на детето и оставя кучето на мира ще съм най-големия нещастник дори и в собствените си очи. Така ще е докато живота и здравето на едно "ЖИВОТНО" в България се защитава по-ревностно от живота и здравето на "ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВА". Народа се изврати изцяло само и само да подсигури собственото си съществуване с някакъв собствен стандарт.
  • 13 Емо

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кучераст":

    По закон кучета над 10 кг. трябва да се разхождат на къс повод и с намордник!
  • 14 Пешераст

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кучераст":

    Точно така,дори трябва да се забрани в България да се раждат деца,та да ви е по комфортно на вас,бок..уците с псета.
  • 15 Гого

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Всяко куче може да бъде опасно":

    Браво за коментара!!!!!
  • 16 Ventura

    1 1 Отговор
    Данчето Фандъкова е собственика.Не ми прилича
    на домашно.А ЕКО-РАВНОВЕСИЕ
    да плащат разходите за лечение
    на детето!

    Коментиран от #18

  • 17 Таши

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Не четете ли?!":

    😆😆😆😆
  • 18 Orthodox

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ventura":

    Ами то си пише, колега: "Снимката е илюстративна". В статията става дума за друго псе, което не е помияр и си има (безхаберен) стопанин.
  • 19 Ааа ма то изпекло ба

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "минаващ":

    АААА ЗНАЧИ ТИ СИ ОТ ТЙЕЗ АЛТРУИСТИ, КОИТО МНОГО ОБИЧАТ ДРУГИТЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА ТЯХ, ЧОВЕЧЕ РАДВАМ СА ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТ ТЙЕБИ, КАК СА КАЗВАШ ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове