Last news in Fakti

4 Ноември, 2018 09:11 6 699 34

Татяна Дончева: Управляват ни СИК, ДС и Политбюро!

  • татяна дончева

Не можете с мутрите, които са начело да държавата, да постигнете собственото им очистване

Татяна Дончева: Управляват ни СИК, ДС и Политбюро! - 1

Управляват ни СИК, Държавна сигурност и Политбюро. ДС се върна в управлението чрез мутрите, които в момента напълно контролират държавата. Какво смятате, че тези хора ще подходят към майките с увреждания, с някакво човещина и състрадание?

Това мнение изрази пред TV+ лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева. Според нея в момента организираната престъпност от зората на „българската демокрация“ управлява държавата – тя владеела изпълнителната, законодателна и съдебна власт.

„Не можете с мутрите, които са начело да държавата, да постигнете собственото им очистване. Те са държавата! Те държат всичко! Вие не можете с органите, които те са създали, за да гонят вас, защото сте им бизнес конкурент, да им вменявате, че те ще започнат да работят по себе си! Това няма да стане. Това не може да стане и никъде не е станало!“, заяви бившият депутат.

Според Татяна Дончева вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Красимир Каракачанов трябва да си подаде оставката заради скандала с арестите в Държавната агенция за българите в чужбина за търговия с българско. Валери Симеонов пък трябвало да си тръгне от правителството заради обидите му към протестиращите майки на деца с увреждания.

„Тези хора са като "свински черва". "Обединени патриоти“ и ГЕРБ са така свързани с корупционни схеми, че няма как се се „отреже“ нещо от тях, а трябва всичко да се изхвърли. Някъде в схемата с българските паспорти те са преплетени – във веригата ще има и гербаджии“, заяви Татяна Дончева. И допълни: „Аз съм готова да се подпиша, че за да тръгне такова разплитане на чорапа в Държавната агенция за българите в чужбина има натиск отвън. Някъде външни институции са се натъкнали на хора с българска самоличност, които са престъпници“.

Татяна Дончева не вижда изход от ситуацията, ако обществото не се събуди. „Без консолидация на голяма част от българската нация не може да стане никаква промяна, включително бутане на правителство. Докато голямата част са готови да се продадат за 30-50 лв. или за някакъв пост и облага - всичко оттича в канала“, каза още Татяна Дончева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дам

    92 1 Отговор
    Вчера четох някъде: Не можете с гласуване за една корумпирана система да промените същата тази корумпирана система! Батакът е пълен и изисква извънредни мерки.
  • 2 Права е!

    83 2 Отговор
    Свински черва се разплитат само с нож!!
  • 3 Коментар

    57 3 Отговор
    - Иванчо, спрегни глаголът гласувам.
    - Аз гласувам, ти гласуваш, той гласува, тя гласува, ние гласуваме, вие гласувате!
    - А "те"?
    - Те после ни е*ават мамата госпожо!

    Коментиран от #9, #19

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АНАЛлизатор

    16 46 Отговор
    Винаги когато чета коментари на жени "политици", си спомням репликата на баща ми: "сине от жена акъл и от змия п***а не търси".

    Коментиран от #28

  • 6 жжж

    18 34 Отговор
    дончева ,твоят човек ванко1 влиза в затвора. направи нещо и го спаси. промени няколко наредби и закона , ако трябва....нагла жена.
  • 7 IQ ZERO💡

    42 5 Отговор
    Идват избори.Сега като наискочат една камара позабравени партийки и като се почне едно сваляне на звезди и светли бъднини....Иначе Дончева ме кефи.
  • 8 955

    31 12 Отговор
    С една дума ,Танче ,Русия пак трябва да ни освободи и очисти от европейските "ценности"!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 МАФИЯТА НА МУТРИТЕ Е С МНООООГО

    30 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    ПО ДЪЛГИ ЧЕРВА.ВИЖ НОВИТЕ ГРАЖДАНСКА - ПЛЮС 100 ЛЕВА ОТГОРЕ НА КОЛА .
  • 11 Димитър Кънев

    41 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЕВ":

    Че кой да забрани БКП.Бойко Борисов ли.Че той е започнал земният си път с лъжа.
  • 12 Bahti

    23 1 Отговор
    О, Чудо! Добро утро.
  • 13 Дриснята метев

    5 23 Отговор
    E точно тази дрисла дончИева ще дава акъл! На такива умрели движения,трябва да им се спират парите моментално! До вчера се прегръщаше с посеркото борисофф,днес за сик ще обяснява!

    Коментиран от #14

  • 14 Све

    27 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дриснята метев":

    Който и да каже истината, не трябва да се оплюва. На ракийка всичко можем , НО НА ПРОТЕСТИ - 50 ЧОВЕКА. МЪРШИТЕ ОСТАВАТ НА ТОПЛИЧКО ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА
  • 15 Помнящ

    13 6 Отговор
    Татянче , забрави Мултигруп -Доган ! Нали беше при тях , ченгетата !

    Коментиран от #26

  • 16 Расулюлах

    3 5 Отговор
    Като гръмне аеца или дойде Ердоган сичко ше се оправи
  • 17 Фатих Мехмед

    8 3 Отговор
    Е на ви бг робство
  • 18 Браво Таня

    21 3 Отговор
    Много точно е направила определението за управляващите сега.
    СИК, ДС и политбюро. СИК прилагат мафиотски методи, ДС ченгасарски, а политбюро са още на априлския пленум и като съберем всичко се получава настоящия коктейл от абсурди.
    Как може да се излезе от такова положение няма рецепта. Изборите не са вариант защото повечето гласоподаватели не знаят че са дали гласът си за СИК, ДС, или Политбюро.

    Коментиран от #20

  • 19 ООхаха

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Коментар":

    Не го бях чувал вица здраво ме разсмя.
  • 20 3333

    19 0 Отговор

    До коментар #18 от "Браво Таня":

    ДС и политбюро са победени от СИК, ако съдим по важността на постовете които заемат. Голям срам за бившите държавни институции.
    Поголям е срамът на обикновените граждани щом при демокрация са се оставили силови и тоталитарни структури да ги управляват.
  • 21 ПОСТРАДАЛ

    15 1 Отговор
    Евала на Т. Дончева , направо ни казва как са нещата.
    Само че няма как да се отървем от тях , ПРОСТО ЩЕ ФАЛШ...ЦИРАТ ИЗБОРИТЕ както Доо сега.
    Хайди мъчи се да ги махнеш от власт, няма начин.
  • 22 КГБ

    12 2 Отговор
    НЕ САМО ТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ,НО И РУСКИТЕ ДРУГАРИ ОТ КГБ!
  • 23 Тръмп

    3 8 Отговор
    Споко,статията е продуктово позиционирана от Руското посолство,КГБ и Путин без никакъв ефект!:):):)Дебилите намаляват все повече и Дончева не може да събере необходимите проценти за да саботира България!:):)
  • 24 Гост

    1 10 Отговор
    Какво Политбюро я гони тая кака,бе!
  • 25 Гост

    6 1 Отговор
    Хубава какичка,ама ако дойде на власт,дали ще може да промени нещо.
  • 26 Виждам

    8 1 Отговор

    До коментар #15 от "Помнящ":

    Много точен изказ !На нея й стиска да каже плачевната истината! Много ме съмнява и ”честният” вот на народа при изборите. Защото в комисиите и ”наблюдателите” нещо много интереси се преплитат и така не видя бял свят електронното гласуване. Така и никой не си прави труда да провери надрасканите, анулираните и други бюлетини.Защо няма интерес за истината. Много сладка тази пуста власт. След влизането на ДАНС в ромските махали всички те гласуваха единно за ГЕРБ и Защо ли?Никой здравомислещ не пасе патки, ама моля Ви,ако обичате не и на нас! 😂
  • 27 ПЕЕВ

    1 5 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ.
  • 28 ДОНЧЕВ

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "АНАЛлизатор":

    Извинявай , ама татко ти май е имал в предвид Истамбулската конвенция))))
  • 29 ФАКТ

    8 0 Отговор
    ДОНЧЕВА Е АБСОЛЮТНО ПРАВА. И ДРУГО- ГРЕШКА Е ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА НА ИЗБОРИ ЗАЩОТО НЯМАЛО ЗА КОГО! ЗАЩО, ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ НА 100% ГЛАСУВАТ И ПРОМЕНЯТ ВОТА НА ГЛАСУВАЩИЯТ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ, НЕГРАМОТНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ГРАМОТНИТЕ И ТЕ ВЕЧЕ ДИКТУВАТ, КОЙ ЩЕ Е УПРАВЛЯВАЩИЯТ В БЪЛГАРИЯ.
  • 30 Карагенан (Е-407)

    2 2 Отговор
    копи-пейст:
    Татяна Дончева Тотева е български политик от ПП „Движение 21“ с юридическо образование. Участва в 38, 39, 40 и 41-вото Народно събрание. [1]

    На частичните местни избори за кмет на София през 2005 година е кандидат на БСП, Български социалдемократи, ПДСД и ЗПБ и остава втора след Бойко Борисов ....................печели 23,2% от гласовете при 33,1% избирателна активност (83 250 гласа). [3]

    Дончева е заместник-председател на парламентарната група на Коалиция за България ............................
    В началото на 1990-те работи като прокурор в Софийската градска прокуратура. Главният прокурор Иван Татарчев я освобождава заради партийна пристрастност...............................................
    Като адвокат защитава интересите на Мултигруп[5], както и редица други корпорации, застрахователни компании и партии.[6]
    ..............................................
    На 21 април 2011 Татяна Дончева представя Движение 21, което преди това е организация на младите интелектуалци в БСП. [7] Партията се обединява „около каузата на промяната и европейското бъдеще на България активни граждани, които споделят демократичните ценности свобода, справедливост и солидарност“[8].

    Татяна Дончева е преизбрана за председател на „Движение 21“.
    ...............................................................
    На президентските избори през 2016 г. се кандидатира за президент с визепрезидент Минчо Спасов, където получава 69 372 гласа или 1,81%, което и отрежда

    Коментиран от #31

  • 31 3333

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Карагенан (Е-407)":

    И какво от това, важното е че говори истини.
  • 32 444

    4 1 Отговор
    Много точно говори Дончева
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ТАТЯНА

    1 0 Отговор
    тази празноглавя ламя пак взе че се опери, нали и ти си адвокатка на мафията ма трътко миризлива, беше се забравила в народното събрание ,не стъпваше , а летеше и обикновения човек беше една отрепка за теб, де.а и мършата лайн.на, гьонсуратите да си стоят само в дупките, хоук,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове