19 Март, 2012 09:07 1 067 1

Делян Добрев не бил „поредната калинка”

  • делян добрев
Делян Добрев не бил „поредната калинка” - 1
Снимка: БГНЕС

„Поемам тази работа с огромно притеснение и напрежение. Притеснявах се да стана и заместник-министър, но за тези 10 месеца смятам, че се справихме с много проблеми”. Така новият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев коментира назначението си в сутрешният блок на бТВ.

На определенията, които се появиха, че е „поредната калинка” в правителството Добрев отговори с подробна информация за образованието си, която всеки може да провери.

(Припомняме, че бившият шеф на ДФ „Земеделие” Калина Илиева се оказа с фалшива диплома за висше образование, след което опозицията започва да изполвза определението "калинка" за да обозночава неподготвените, според нея, хора във властта)

Добрев призна, че ако можеше да се върне 4 - 5 години назад, едва ли би влязъл в политиката. Той сподели, че е имал фирма, с която се е справял доста добре, но ненадейно областният координатор на ГЕРБ в Хасково му се е обадил и му е предложил да участва в изборите за евродепутат. Делян Добрев разказа за своята стремителна кариера в политиката.

Той отказа да коментира мотивите на премиера за отстраняването на Трайчо Трайков. По думите му, работата с Трайков е била много добра в продължение на 10 месеца.

„Аз приемам поста на министър не като фикс идея, а като отговорност", подчерта Добрев.

„Горубсо – Мадан” и свалянето на цените на газовите доставки ще са първите неща върху които ще се съсредоточи новият министър, след като парламентът гласува назначението му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    0 0 Отговор
    поредната "калинка" в герберското управление на посредственоста!!