Last news in Fakti

26 Март, 2012 15:33 1 379 0

Сидеров вика премиера в парламента за АЕЦ „Белене“

  • аец белене-
  • волен сидеров-
  • бойко борисов
Сидеров вика премиера в парламента за АЕЦ „Белене“ - 1
Снимка: БГНЕС

Бавенето на проекта за новата АЕЦ "Белене" нанесе огромни щети на страната ни, коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров на свикана нарочна пресконференция.

Националистите искат изслушване в парламента на премиера Бойко Борисов, за да се чуе ясно позицията на българското правителство по темата.

България има нужда от този проект - припомни позицията на партията си по въпроса Волен Сидеров. Ако се бавим, ще сме принудени да купуваме ток от Турция, където вече се строят четири руски централи.

Лидерът на „Атака" прогнозира, че може би ще има предсрочни избори наесен - така той разтълкувал заявката на Бойко Борисов, че правителството ще подаде оставка, ако в парламента не бъде приет Законът за конфискацията.

ГЕРБ обмислят предсрочни избори, за да предотвратят своята криза с усилването на недоверието към тях, както и за да изпреварят формирането на нови политически проекти, аргументира се Волен Сидеров.

Заради опорочаването на последните местни и президентски избори националистите ще внесат промени в Избирателния кодекс за въвеждане на машинно гласуване и сканиране на бюлетините, за да няма манипулации.

Това би струвало по-малко от 1 млн. лева, изчислили те.

Отцепниците от "Атака", участващи в нови формирования, да напуснат парламента, призова ги лидерът на националистите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА