Last news in Fakti

3 Април, 2012 20:30 1 462 1

Виртуози на волана правят нощно шоу в Пловдив

  • виртуози на волана-
  • пловдив-
  • феър мото шоу
Виртуози на волана правят нощно шоу в Пловдив - 1
Снимка: motoclub.bg

Четирима от най-добрите дрифт състезатели с коли и техни колеги мотоциклетисти ще направят нощен спектакъл по време на „Феър мото шоу“, което ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 6 до 8 април 2012 година.

Невижданото зрелище ще зарадва почитателите на високите скорости на 7 април от 20 часа.

Александър Язов, Християн Ангелов, Калин Стоянов и Стефан Петров ще покажат демонстрации на дрифт поединично и по двойки, а накрая – в ансамблово съчетание, обясниха от Дрифт клуб България, който е съорганизатор на шоуто заедно с Международен панаир Пловдив.

Вицешампионът на страната Александър Язов, определян като един от най-атрактивните дрифтъри у нас, ще се пусне по пистата пред плата 6 с автомобил BMW Е30 с двигател V-8 и мощност 286 конски сили. Същия модел кола е избрал и Християн Ангелов, но с мощност 311 конски сили. „Nissan 200 SX S13” с мощност 300 конски сили са предпочели Калин Стоянов и Стефан Петров, за да демонстрират виртуозните си умения зад волана.

Със стънт и дрифт изпълнения в уникалния спектакъл ще се включат и мотоциклетисти. Зрелищно огнено шоу подготвя звездата Ангиол Золтан, който отново е специален гост на „Феър мото шоу“.

Запалените по мотокаскадите могат да видят състезание по майсторско управление от 10.30 до 12.00 ч също на 7 април пред палата 6 на панаирния комплекс в Пловдив. Тренировките на стънт състезателите ще са от 9 до 10 часа.

Посетителите на „Феър мото шоу 2012“ ще се запознаят с нови модели мотоциклети и АТВ на известни фирми, резервни части и аксесоари, екипировка, поддръжка, тунинг части.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бензин в кръвта

    0 0 Отговор
    това не трябва да се пропуска!