Last news in Fakti

4 Април, 2012 08:19 994 0

София: Част от „Дружба” и Волуяк без вода

  • вода-
  • без вода-
  • дружба-
  • волуяк

 

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба І” и с. Волуяк днес, съобщиха от компанията.

Във връзка с изграждане на шахта за монтиране на устройство за регулиране на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Амстердам” ж.к. „Дружба І” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по бул „Амстердам” от ул. „Илия Бешков” до ул. „Димитър Пешев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред бл.165 и бл. 166.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Червено знаме” с. Волуяк , днес се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Червено знаме”, ул. „Липа”, ул. „Ломско шосе” и ул. „Свобода”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: кръстовището на ул. „Зорница” и ул. „Червено знаме”; площада на с. Волуяк.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА