Last news in Fakti

24 Март, 2019 13:35 2 051 39

Симеонов: Няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева

  • валери симеонов

"Борисов предателски мълчи и не защитава хората, които му вършат най-много работа", каза още лидерът на ПП НФСБ

Симеонов: Няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева - 1
Снимка: БГНЕС

Няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева, специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици. Това каза за Агенция „Фокус“ лидерът на ПП НФСБ и депутат от ПГ на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов.

"Въобще не мога да повярвам, че през 2019 г. може да се извършва такъв просташки лов на вещици, който ми напомня в исторически план връщане във времето веднага след 9 септември, когато без вина и с вина са изтрепвани хиляди хора само с обвинението, че са били чорбаджии. Няма абсолютно никакво основание, всяка имотна сделка е въпрос на договаряне между двете страни и когато няма нарушение на закона, не знам кой с какви мръсни ботуши ще гази в личния живот на хората. Специално Цецка Цачева е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици – човек, за който повече от 10 години никой не можа един черен косъм да намери в биографията му“, коментира Симеонов.

"Сега изведнъж да я изкарат виновна защо? Защото си е купила апартамент на договорена цена, платила си е парите, не е ограбила никого, не е извършила сделката в резултат на някакви корупционни облекчения към фирмата. Чисто и просто си е продала имотите в Плевен, за да си купи апартамент и те ще ѝ дъвчат кокалите и Борисов ще ѝ иска оставката. Това общество вече просто превъртя“, заяви Симеонов и посочи, че няма оставка без да я е поискал Борисов.

"Не знам как тази партия съществува с такъв лидер, който е готов да хвърли всеки в бездната само и само да продължи да се кандилка отгоре на властта. За съжаление обаче, в политиката не е достатъчно само да се кандилкаш, да се балансираш отгоре на властта, а да вършиш някаква работа. Какво прави той? В момента предателски мълчи и не защитава хората, които му вършат най-много работа“, каза още Валери Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    66 9 Отговор
    ОСТАВКА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯТА И
    ОСТАВКА НА СИМЕОНОВ ЗАРАДИ ВУЛГАРНОТО ПОВЕДЕНИЕ

    Коментиран от #23

  • 2 Bahti

    56 6 Отговор
    Тия всеки ден си Харакири! Оставка дебиляци Крадливи!
  • 3 БСП

    51 5 Отговор
    Леле какви политици позор за България позор и срам за нас българите че това са ни управляващите
  • 4 Ужас

    62 7 Отговор
    Как може индивид като Симеонов още да се вихри като политик ?!!!
  • 5 Гост

    45 5 Отговор
    И тоя боклук се е облажил
  • 6 Българин

    7 38 Отговор
    Руската подлога Баце е решил отново да губи изборите, подобно на президентските, когато беше избран другия руски агент, капута Радев.
  • 7 Данъкоплатец

    39 1 Отговор
    Ето такива селяни са на власт, сигурно и този плужек е напазарувал. Мила родино ти си земен рай, но само са такива цецки, гинки, цветанчовци и т. н.
  • 8 ники

    36 4 Отговор
    Я върви да мериш децибели бе мазен Лакей такъв.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 прасчо

    24 1 Отговор
    А за твойта валерка дъл ша намерат?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Охо

    20 2 Отговор
    Я, Паспорт Ефенди пак каза точно обратното на това, дето би успокоило духовете. Учудени?
  • 13 Ernesto Guevara

    33 3 Отговор
    Как се защитават КРАДЦИТЕ на БЪЛГАРИЯ
  • 14 .....

    24 6 Отговор
    “Чисто и просто си е продала имотите в Плевен, за да си купи апартамент и те ще ѝ дъвчат кокалите и Борисов ще ѝ иска оставката. Това общество вече просто превъртя“, заяви Симеонов.Това сериозно ли го е КАЗАЛ?
    Е сега всеки да почва да продава панелките в провинцията и да си взима лукс на Латинка 200 кв. Който не вярва, е превъртял.
  • 15 Цвъцвъ

    20 2 Отговор
    Да пукнат мръсните крадци!
  • 16 Аз съм един от тях

    21 2 Отговор
    ГАРВАН , ГАРВАНОВ ОКО НЕ ВАДИ!
  • 17 Срамуваме се от политиците

    25 3 Отговор
    Тия са срам за българите !!1
    Как се докопват до власта такива бездуховни същесвa ????????
  • 18 Помнещ

    25 2 Отговор
    То и за твоята оставка нямаше причина( комай) но я подаде.
  • 19 Симбад

    23 4 Отговор
    Валери е подлога

    Коментиран от #21

  • 20 Nikinek

    28 2 Отговор
    Това е висша форма на корупция, непочтеност и нахалство. Цветанов е просто самозабравил се глупак, с това свое безумие закопа ГЕРБ по възможнонай-тъпанарския начин.
  • 21 goni

    13 0 Отговор

    До коментар #19 от "Симбад":

    Вярно! Но, съчетана с ибрик!:)

    Коментиран от #22

  • 22 Симбад

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "goni":

    Ибрикчия се казва
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Алехандро

    18 1 Отговор
    На този комунист потомствени айдуци Валери Симеонов му се хареса да стои във властта на всяка цена.
  • 25 Шляхтиц

    4 18 Отговор
    Напълно съм съгласен с ВАС, ГОСПОДИН СИМЕОНОВ. При най-малки провокации, ББ уволнява и сменя ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ в своята област. Повече не гласувам за ГЕРБ. Толкова ли е глупав Бойко Борисов да допусне, че Цецка, Цецко или който е друг ще направи покупка извън закона. Ако ББ подаде оставка за трети път, зная, че ще дойдат на власт ОЩЕ ПО-КАЛПАВИ и от него. Но не приемам да уволнява СВЕСТНИТЕ си министри заради пенсионери, намазали главите си с лютеница!!!!!!!!!

    Коментиран от #29, #31, #33

  • 26 Иван

    12 4 Отговор
    Тя жената няма време да си подаде оставката от празнуване за новия апартамент.
  • 27 goni

    8 0 Отговор

    До коментар #23 от "ДДимитърдд":

    Престараваш се!:) " Европейска, натовска , че и национална сигурност!:) А, това че си родолюбец, спор няма!:) Всяка жена ще ти го каже: Прекалиш ли с комплиментите, ефекта е отрицателен. Ще ти резнат паричките!
  • 28 Ружа

    18 2 Отговор
    Валери Симеонов да обясни на българския народ откъде намери пари за частната си телевизия СКАТ?
  • 29 О.Р.

    14 2 Отговор

    До коментар #25 от "Шляхтиц":

    Къде ги тези специалисти, че и ДОКАЗАНИ. По какво са специалисти? Рабфак.
  • 30 Бат Вал

    15 3 Отговор
    Основанието се нарича "МОРАЛ", Симеонов, но ти дори не знаеш значението на тази дума!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    10 0 Отговор
    Тоя мръсник па кой го пита? Ае бегай
  • 33 Ellа

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "Шляхтиц":

    И като ти прочете сега Цецко коментара, първо ще се изсмее на глупостта и наивността ти, после ще се зарадва, че благодарение на такива като теб е на този пост вече толкова години и си прави каквото си иска....
  • 34 Български По Хелзинкски Комитет

    3 1 Отговор
    Валери за втори път се изказваш необмислено.
  • 35 Гостъ

    3 1 Отговор
    С това изказване Валери толкова ми падна в очите, няма съмнение че и той е напазарувал нещо. Крадците се съюзяват срещу нормалните хора.
    Бойко направи най правилното нещо като и поиска оставката.
  • 36 Ivo

    0 0 Отговор
    Проблемът не е в това законни ли са сделките или не - ясно е, че юридически са изпипани безупречно - тези хора си пишат законите и си имат екипи от добре платени адвокати. Въпросът е Редно ли е? Спрямо избирателите, спрямо данъкоплатците, които също трябва да живеят някъде, но плащат едни други цени. Редно ли е да забогатяваш точно по време на престоя си във властта? Партийните субсидии да бъдят рязко орязани - това беше пожелано от огромно, ясно очертано мнозинство на законно проведен референдум - и какво беше оправданието на политиците - ама то ако нямаме субсидии, ще имат влияние разни корпоративни интереси. Щото сега нямат, нали... Демагогия и лицемерие - такъв пример дава нашата утайка, пардон елит, вместо примера на тези, на чиито гробове и паметници оставят венци с цветя на всеки официален празник.
  • 37 Патето яки

    0 0 Отговор
    бегай да дърпаш бабички и уж болни
  • 38 Руска Мечка

    0 0 Отговор
    КИМ ЧЕН УН за вас мърши ако сте му в ръчичките щяхте отдавна да сте вмирисали храстите някъде.
  • 39 афла

    0 0 Отговор
    валерка с изказването си показваш,че си и ти много алчен като всички от СКАТ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове