Last news in Fakti

3 Април, 2019 21:02 3 481 67

Цветанов: Оттеглянето ни с Цачева и Колева е доблестна постъпка

  • цветан цветанов

Изключително важно е да се представим добре на тези избори, допълни Цветанов

Цветанов: Оттеглянето ни с Цачева и Колева е доблестна постъпка - 1

Изключително важно е да се представим добре на тези избори. Тази кампания ще бъде много по-различна от всички досега. БСП ще се опитат да изведат на преден план единствено битови проблеми, а не диалог за бъдещето на ЕС. Ние, от ГЕРБ, нямаме никакво намерение да влизаме в техния тон. Напротив - на техните провокации ние ще отговорим с реални резултати. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред над 150 души в Божурище.

Той присъства на среща на структурите на ГЕРБ в София област, която се проведе в НЧ „Христо Ботев 1934” - Божурище. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, общинските ръководства на партията, кметове на общини и кметства, общински съветници на ГЕРБ в областта.

,,Това, което направихме с Цецка Цачева, Ваня Колева и останалите колеги, бе доблестна постъпка. Ако не се бяхме оттеглили – компроматите щяха да зачестят и това можеше да доведе до увреждане на имиджа на партията. В тази кампания опозицията няма да допусне да има дебат как да защитим по-успешно българския национален интерес в Европа. Ще се търсят начини за дискредитиране както на кандидатите за евродепутати, така и на успешните кметове на ГЕРБ. Истината е обаче, че компроматната война по своята същност не може да доведе до нищо градивно“, обясни пред всички присъстващи зам.-председателят на ГЕРБ и даде пример с днешното изявление на Корнелия Нинова във връзка с резолюцията за Истанбулската конвенция, която ще се гласува от ЕП.

,,Тя обаче отново пропусна да спомене факта, че предложението е на двама социалисти от ПЕС, като по този начин отново акцентира върху различията, които има БСП с европейското си семейство. На всички хора е ясно, че това е поредният опит на Нинова да се заиграе със страховете на хората'', коментира Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че за разлика от БСП – ГЕРБ ще търси обединението, като акцентира върху общата листа, с която ГЕРБ и СДС ще се явят на евровота.

,,Една победа би затвърдила, че посоката, в която се развива държавата – е правилната и хората го виждат. Местните избори също ще бъдат изключително важни, защото именно местната власт е гръбнакът на държавната. Ние имаме над 130 кмета в цялата страна и няма нещо, от което да се срамуваме. Напротив – няма община, която да не е усетила положителния ефект от стабилното управление на правителството на Бойко Борисов и от европейската солидарност'', каза още Цветанов.

Той изтъкна, че европейският бюджет за България в периода 2021-2027 е 18 млрд. лв.

,,Това е най-високият бюджет за регионално развитие, инфраструктура, околна среда и заетост от присъединяването на страната ни към ЕС досега'', допълни Цветан Цветанов. Той призова всички присъстващи кметове да бъдат активни и с пълна мобилизация в идните месеци, за да може в края на годината ПП ГЕРБ да се поздрави с две победи.

,,Божурище има огромен потенциал. Самият факт колко инвестиции се направиха и се очаква да се случат притеснява нашите опоненти, защото тяхната най-голяма слабост е именно липсата на конкретни резултати от годините, когато са били на власт. Ние има с какво да се похвалим. Затова - срещайте се с хората, бъдете сред тях и им разказвайте всичко, което до момента е направено и ще бъде направено'', обърна се към кметовете Цветанов.

Кметът на Божурище Георги Димов благодари на Цветанов, че е избрал точно община Божурище за тази областна среща.

,,За тези 3 години много се направи в община Божурище с помощта на правителството. С подкрепата на ГЕРБ се разрешиха доста проблеми. Когато се работи и има надграждане, когато партията е силна - опозицията няма друг избор, освен да се опитват да ни разрушат. Защото те са слаби, а слабите могат само да рушат'', категоричен бе кметът Димов.

,,Имаме кметове в 8 общини и изключително много разчитаме на тях за предстоящите избори. Именно такива срещи ни помагат да бъдем още по-сплотени, което ще ни бъде нужно с оглед на двете кампании през тази година'', бяха думите на областния координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    39 6 Отговор
    БКП...БКП...БКП....

    Коментиран от #14

  • 2 ТРОЛ от ГЕРБ

    86 0 Отговор
    Цецо вдигни ни надника,щото и ние искаме апартаменти

    Коментиран от #8

  • 3 555

    72 2 Отговор
    Ма кво говориш всички твои постъпки са достойни та знае ли се
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пешо

    80 3 Отговор
    Много доблестно е да се блажиш с апартаменти далавери! На този пъпеш ценностната му система е тотално сбъркана.
  • 6 ТРОЛ от ГЕРБ

    53 2 Отговор
    Цецо вдигай надника че започване ПРОТЕСТИ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иван

    45 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТРОЛ от ГЕРБ":

    За нашите тролове предвиждаме гарсониери, ако пък няма, пийте по една студена вода и се хванете за палците на краката.
  • 9 Нотингам

    77 2 Отговор
    Рядко нагъл тип дори и за България!!!

    Коментиран от #46

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Коментар📝

    64 1 Отговор
    Цецо Олицетворение на Наглост.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Врачка Квачка

    39 2 Отговор
    Цеци ще умре встрашни мъки.Децата му ще се пропият и ще пеофукат милионите му на хазарт.Жена му ще го зареже като разбере че е неизлечимо болен и ще отмъкне част от откраднатото в ЮАР и ще заживее щастливо с млад и ултра черен индивид/Цеци ще го разбере преди да пукне в страшни мъки/
  • 14 бл.134 в Зап. парк

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    А така .Паметник им направете .До Ботев.,Левски ги наредете .
    Песни да се пеят
    Алелуя
  • 15 1122

    23 0 Отговор
    ГОЛЯМА ХАПКА ЛАПНИ,ГОЛЯМА ПРИКАЗКА НЕ КАЗВАЙ!!!!
  • 16 nnn

    42 1 Отговор
    Що не се вземат Цецка и Цецко?Ще са страхотна двойка травестити
  • 17 ЦЕЦО съм!

    25 0 Отговор
    АЗ И ГАЛКА ГЕОРГИЕВА -ЧОКОЙСКА СМЕ ВЕЛИКИ , но НЕ ЗНАЕМ КОЙ КРАДЕ И ЛЪЖЕ ПОВЕЧЕ .... ! ДАНО НЕ СТАНЕМ ПАК ФИЗКУЛТУРНИК И СЕРВИТЬОРКА...!
  • 18 Бачо Киро

    42 0 Отговор
    Оттеглили сте се дру път - бушонираха ви. Я вземи също да обясниш, как дори по силно занижените ти обявени доходи, си похарчил за 10 години 120 бона или по 1000 лв на месец с твоето семейство, живеейки в София. Обясни моля те как се води твоят стандарт на живот с 1000 лв разходи на месец, че да могат и останалите да минат на твоята система. Въпреки невероятно аскетския живот, пак не ти достигат над 100 бона да закупиш имотите, малко си занижил, трябвало е по 450 евро да го пишеш...
  • 19 Гражданин

    43 1 Отговор
    Едно време и партията ни обясняваше колко сме добе и как вървим към светло бъдеще.
    Съвсем ни взехте за идиоти.
    А кметовете ви ви хвалят, защото и те папкат покрай вас.
  • 20 ЦвЦв

    40 1 Отговор
    Потекаха ми лигите за тия 18 млрд.....ако успеем да ги гепим ше си направя апартамент на Луната.....с ВИП-личен асансьор
  • 21 Минчо

    34 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ernesto Guevara":

    Еиииии долни хора пак да го изберът ми гласоподавателите им са в пълна готовност. Кой знае колко капитал натрупал тоя тука се мъчи дядо ми баща ми сега аз да се справим с една къща а тоз..... От де тез пари ама кой да го разследва той подал данъчна декларация.... Мушенници долни
  • 22 справедливо

    39 1 Отговор
    Доблестната постъпка е сами да тръгвате към ЦЕНТРАЛНИЯ !!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Mango number five

    35 0 Отговор
    Вече никой неще да си кръщава децата Цветан и Бойко. :))
  • 25 Иван

    32 0 Отговор
    Бате Цецо когато четем какво имущество си придобил от както си на власт направо съжаляваме че и ние работим и живеем.И аз имам висше образование с получавам 550.00 лв.Според теб това нормално ли е. А да не говорим за това какво можем да си придобием това е само мечта..
  • 26 Националист

    39 1 Отговор
    Лицето на герб- Цецко и Цецка.... и Бърборко разбира се.
    Смеят се зад кулисите как избудалкаха милиони да гласуват за тях. И се гласят пак да бъдат гласувани. Безочието и наглостта е тяхната им характерна черта.
  • 27 Ицо

    36 0 Отговор
    Никой няма да гласува за вас, НАГЛИ КРАДЦИ.FU
  • 28 Националист

    22 2 Отговор
    ГЕРБ и БКП върхушката, не са ли едно и също нещо, само че с други имена? И едните и другите не се ли облажаваха непочтенно и измамно?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 6677

    29 1 Отговор
    Лицемерие и наглост до ДУПКА.... Кой и как искате да ги разследват и съдят като те държат и дърпат конците......
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 vvvvv

    29 0 Отговор
    Връх на наглостта. Дано да е огромен провала на изборите и да си ходи в затвора.
  • 33 Давид

    29 0 Отговор
    Истинското постижение на този боклук и осталите от шайката е да съсипят държавата дотолкова , че задлъжнеем толкова много с кредити към международна еврейска банда , че да им дадем земята , водата и въздуха си . И накрая да ни превърнат в палестинци на собствена земя . То вече голямото прогонване започна .
  • 34 Западните Балкани

    26 0 Отговор
    Да не ги бяхте откраднали тези апартаменти, да имате лице да говорите за компромат. Ама не, откраднали сте ги. Даже трябва да ви пратят в затвора.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Bahti

    14 0 Отговор

    До коментар #37 от "Bahti":

    И Кой попита Гуменката? Какво са му Набили на Молитва, докато Лази? И Отзад де.
  • 39 Аз и ти

    27 0 Отговор
    Цветанов чудя се с какви очи излизаш и говориш пред народа , като знаеш работещите как живеят и с какви доходи са , а ти очакваш да гласуват за ГЕРБ как ще стане това помисли си.
  • 40 До Цветанов

    23 0 Отговор
    Молим Ви г-н Цветанов ако може медиите да Ви определят по малко време по телевизията, че ни омръзна само ВАС да виждаме и не искаме да Ви слушаме.
  • 41 До Цветанов

    14 1 Отговор
    Молим Ви г-н Цветанов ако може медиите да Ви определят по малко време по телевизията, че ни омръзна само ВАС да виждаме и не искаме да Ви слушаме.
  • 42 До Цветанов

    16 0 Отговор
    Молим Ви г-н Цветанов ако може медиите да Ви определят по малко време по телевизията, че ни омръзна само ВАС да виждаме и не искаме да Ви слушаме.
  • 43 Националист

    14 0 Отговор
    Цецко, Цецка и Бърборко, не демонстрираха ли русофобията си при всеки възможен случай?
  • 44 Бай Шиле

    21 0 Отговор
    Цветанов сам си дава оценка "доблестен"?
  • 45 ГЕРБ

    19 0 Отговор
    И КОРУПЦИЯТА ВИ Е ДОБЛЕСНА
  • 46 Ват ен ка

    25 0 Отговор

    До коментар #9 от "Нотингам":

    Цецо, не е нагъл, ТОЙ е много нагъл. Ако можех да хвърля камък, направо в гнусната му мутра.

    Коментиран от #47

  • 47 Гост

    9 0 Отговор

    До коментар #46 от "Ват ен ка":

    Аз също
  • 48 Коментатор

    14 1 Отговор
    Излючителна глупост и наглост лъха от всяко изказване.
  • 49 Каунь

    17 0 Отговор
    Хем зорнодоблестна хем антиморална. Тия и срама нямат. Остали се отсякъде.
  • 50 Унуфри

    22 0 Отговор
    Сега погледнете гербаджийските кметове на големите градове за два мандата какви имоти придобиха и ще видите, че тази партия е пропита от корупция.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Усмивката

    20 0 Отговор
    Нормалният човек като чете(слуша)това онемява.Това което виждат хората е върхът на безочието.Гьонсурати, а не успехи виждат хората.При тез стряскащи примери за вихреща се безнаказаност и корупция по високите етажи на властта,очевидни връзки на пол. елит с престъпни структори,след 10 г. Бойкови правителства,цигански бандитизъм и терор без адекватни мерки,и защита на обикновенния човек по селата,катастрофа на външна политика и от двете ,източна и западна страна.Та Тръмп и Путин разбраха що за клоун имаме начело на държавицата си.Тази България с чиито военно и политически интереси се съобразяваха цяла Европа и светът само преди век.Един евтин театър с нисък бюджет.Стова ли ще впечатлят светът.И за една торба жълтици ли продават държавата ни.Народа като чете онемява.Полицията и страхът на хората .Това крепи тази режим.А се връщаме все повече към времената на Бай ни Тошо.
  • 53 zevs

    19 1 Отговор
    цецко,ЗАСРАМИ СЕ! КАКВО Е ТОВА ТВОЕ ДОСТОИНСТВО-АПАРТАМЕНТНО!!!НАГЪЛ СИ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА НАГЛЕЕШ.
  • 54 Зайко Байко многознайко

    18 0 Отговор
    Нагъл, отвратителен, ушав шлифер с особена форма на главата тип каунЬ, Цецо Крадецо върни заграбеното, плати си данъците! Нареди се в списъка на най-отвратителните крадци в новата история на България, като почнете от Гоце, Р.Овч., Костов аборигенният индо-европеец, великият приватизатор, "Царят" нашия пъдар, който така ни оправи за 800 дни, заедно с неговата кохорта от крадливи юпита, че още не знаеме на къде вървим, Доган На@ран, другият специялист по " художествена гимнастика" , специялист в състезанието с обръчи, Р. Овч. "великият енергиен гуру" на бедната ни Родина, Пикащият във фонтаните с вторият си псевдоним, Маджо Вика Румен, изключително отвратителен нагъл номенклатурчик, безгръбначното мекотело мистър Бийн, Соломон Трабантски, Московския "изключителен" ваксинален комбинатор, " майката" на нацията , жената Шива, стругар, министър и неуспял кандидат президент, забравих хубавото и крадливо Наде, комунистката крадла Елена Поппарфюмеровна , не на последно место Тиквоций Едно, доказан бандит, който управлява държавата, както са го управлявали него във времето на групировките. Всички заедно с трътляците в Парламента във затвора. Това са крадливи, национални предатели!
  • 55 Пепа

    14 0 Отговор
    Никога ГЕРБ ? Защо не върнат апартаментите Тея от ГЕРБ ?на тях им виновни винаги комунистите а вие какви сте ? Никога ГЕРБ???

    Коментиран от #56

  • 56 Лъжеш бокклукчийьо

    7 0 Отговор

    До коментар #55 от "Пепа":

    СДС, СДС плюс банани и тоалетна хартия
  • 57 Ставрю

    10 0 Отговор
    Ама как бе маа вие направо сте герои. Паметници приживе трябва да ви издигнат за тази доблестна постъпка. Да гниете в ада опостушохте и оглозгахте България достоини крадци.
  • 58 Koko

    12 0 Отговор
    Ей крадец гнусен, само за това че не те съдят в моменра в народен съд- трябва да си се скрил в миша дупка...Крадлива гадна сган, тъпоъгълна.
    Ментор го раздаваш.....и ония бил угрижен за турците. Какво, казаха ви го в очите! Ма още има за казване, леко по леко. Измет!
  • 59 Гост

    8 0 Отговор
    Едно "Цвък" - мярка за наглост в нагломера!
  • 60 292

    7 0 Отговор
    Ама какви само доблестни рицари се извъдихте!
  • 61 Иваче

    4 0 Отговор
    Цветанов и доблест е това е як виц.
  • 62 ОТ ДИЗЕЛА

    1 0 Отговор
    offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  • 63 Ставрю

    5 0 Отговор
    По достоино ще е да ви отеглят в панделата.
  • 64 Хри

    4 0 Отговор
    Ей Репон, какво доблеснтно има в това, с две думи ти си крадец и измамник, както и Цачева и Колева и всички ВИЕ, които крадете.
    Керадеца вика дръжте крадеца - знаем поговорката, че най-добрата защита е атаката. Мислите, че не се вижда какво правите - всичко се вижда незнам докога още ще ви търпим. Но щом мнозинството търпи тези извръщения значи му хареса и си заслужава съдбата.
    Когато не всички им писне, както вече на мен тогава всичко ще си дойде на мястото дано само да го дожиевея този ден!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Пеуник

    2 0 Отговор
    Най-доблестно за народа е в такива случаи - тюрмата! По-евтино от апартамент от Артекс и редовен полов живот. Здравословно за всички!
  • 67 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Цветанов Цветанов.....наглец с наглец!!
    Само като те видя по тИлИвизора и ми иде да го изхвърля...добре че не гледам вече новини...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове