10 Април, 2019 09:47 3 400 34

Делян Добрев: Вече съм политически труп

  • делян добрев-
  • оставка-
  • депутат

Политикът остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково, засега няма да излиза от политиката

Делян Добрев: Вече съм политически труп - 1

Аз имот нямам, живея в апартамент на майка ми, но под наем, защото жилището е на фирма на майка ми. Всеки месец превеждам по банков път 1200 лв. наем. Това е апартамент, който майка ми е купила от братовчедка ми, каза в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ подалият вчера оставка депутат от ГЕРБ и шеф на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев.

„Сега съм доубит в политическия смисъл на думата. Това, което се случва в политиката – нападки и клевети, са неприятни неща и не съм от хората, които споделят поговорката: “Ти го плюеш, той си мисли, че дъжд вали“, каза политикът.

Добрев обяви още, че се оттегля от парламента заради фалшива новина, с която името му се забъркало със скандал с апартаменти. „Не мога повече! Не издържам повече по мой адрес да се спекулира! Един сайт написа, че моят кум и майка ми си взели апартаменти на ниски цени, което не отговаря на истината. Цената на отстъпено право на строеж не е цена на апартамента“, каза Добрев. И добави, че кумът му е платил 650 евро на квадрат за апартамент в „Манастирски ливади“, а майка му - за 753 евро на квадрат. Това е пазарната цена в квартала, каза Добрев.

И обясни, че говорил по телефона с Бойко Борисов в събота за оставката си. „Сега дори и да иска НС не може да отхвърли моята оставка заради решение на Конституционния съд по първата ми оставка“, каза политикът.

Той остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково, засега няма да излиза от политиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    78 14 Отговор
    Вониш от години малоумнико!Тикво проста ти ни ги докара с тая селска харизма!

    Коментиран от #14

  • 2 Гост

    90 8 Отговор
    Само така.Аз също живея в апартамент на фирмата на баба ми обаче плащам наем на вуйчо ми защото собственик е братовчедка ми.Дрън-дрън...
  • 3 Боко шамана

    41 5 Отговор
    Споко йе хаскю Боко, ще те есхумира отново то това си е партия от политически зомбита ...партия ГРОБ !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мордекай

    12 85 Отговор
    Омаскариха един можещ и честен човек , комунистите продължават с убиването на умните и можещи хора , започнаха 1944 така и до сега , мачкат всичко което не могат да пречупят , нещастници
  • 6 Сера Стата

    66 6 Отговор
    Що не вземе и да ревне, плащал 1200 наем на Мама!!! кой ти вярва? Нагли крадци дето се обясняват по медиите как всичко им е законно!Няма ли съд и прокуратура в тая окрадена България?
  • 7 Муя

    55 5 Отговор
    Тези лимонади на друг да ги наливаш, Делянчо... Всичките сте безимотни, пък сто годишните ви майки и невръстните ви деца са милионери. Дано скоро всички от ГеП да сте политически трупове, а и не само... 'ко ма разбираш...
  • 8 9689

    37 5 Отговор
    Недоносеното твърди,че мутренската партия се ръководи от трупове.Недоносени са и обясненията му,че апартамента не е закупен от него.Доходите от къде са.Така,че мутра областният ти координатор в Хасково трябва да координира на друго място.
  • 9 Гост

    34 5 Отговор
    Айде сега недей драматизира, политиката не е за теб :)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Иван

    41 5 Отговор
    Плача Деляне, плача !! И родата ли живее при майка ти или те са в общински жилища ? В ГРОБ само наглеци ! Ако си убеден че си чиста като сълза, сваляй имунитета и прокураттурата да те гледа, ама това е за мъже, ти не си
  • 12 Мордекай

    6 30 Отговор

    До коментар #10 от "Цар Вул":

    Виж сега Цар Вул , наистина една голяма част от комунистите измряха , но от старост , злобата ги натръшка. Тия апаратчици които останаха са не по малко гнили и зли , те и за това са на кон в ауспуха както се казва , и на работа даже не им се ходи , свикнали са да гушат без да си мръднат задника , както казах , нещастници и интриганти завистливи същества

    Коментиран от #13, #16

  • 13 СоцБоц

    22 6 Отговор

    До коментар #12 от "Мордекай":

    А от ГРОБ какви са, ма овцо? Аре бегай...

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пеца

    17 3 Отговор
    побеляла косичката на делянчо да го съжали човек
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мордекай

    6 22 Отговор

    До коментар #13 от "СоцБоц":

    Ами ГЕРБ най малкото са по добрата част от тях ма патко

    Коментиран от #33

  • 18 Гост

    27 4 Отговор
    Майка му на Делянчо му е направила детски влог и му внася парите от наема за апартамента да си има като порасне...Не ни прави на малоумни...Лъжец.
  • 19 куку руку ку

    20 0 Отговор

    До коментар #4 от "S7ALK3R":

    Сефте виждам крава да суче от телето!
  • 20 Време е за нов Месия

    3 18 Отговор
    Нема страшно. Ся на власт че додат честните и загрижени за народа костовистка на Корнела Ниновна
    И ще настане такъв живот.....
  • 21 Гоуст

    20 0 Отговор
    Добрев, с тия милиони, които открадна можеш да живееш няколно живота без да работиш
  • 22 тинтириминтири

    17 1 Отговор
    на този роднинските връзки са като в цигански катун...
  • 23 Батман Боко

    16 1 Отговор
    В ГЕРБ се води кървава война,започна отвътре,след това опозицията отвън и отвъд океана се активизира.Бият се вътре,бият ги и отвън,страшно е .Малцина ще се спасят.Ударите са страшни,на живот и смърт,лошо се случи,че е преди избори,няма да има време за реанимиране.В ГЕРБ има няколко групировки,Батман търчи да гаси пожара,но е късно.Трябваше преди пет години да се отърве от алчните и наглите навлеци,които съсипаха партията,закъсня и тия няма да му простят.Последният да затвори вратата и да загаси лампата в килията.
  • 24 LGV

    16 0 Отговор
    Аууу горкичкия направо ме разплака ла@нар мръсен,как добре си е "опекъл"нещата,майка му,братовчедка му,дрън-дрън ,плащал наем на майка си!!!???!Алоооо олиго@@Батен ти вярно ли мислиш,че някой ти вярва!!?Всичките около бат Бойко се "разсърдиха" и се махат от парламента Угорчени и Омерзени от нападките на собствения си народ,който са обрали,НАРОДА ИСКА ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ и ЗАТВОР за всички ла@на по върховете!!!!всичко е предизборен цирк!!!!!
  • 25 Хасковлия

    12 0 Отговор
    Сега ако обичаш да върнеш на Хасковлии и откраднатото от фамилията ти,а ние за благодарност ще обявим денят за официален празник на града!...И Добреви в Гинес!Шампиони по бързо крадене!
  • 26 for

    12 0 Отговор
    Диляне всеки които се хватал в политиката като тебе набързо трупясва. Обвързан, използван и захвърлен. Не го ли знаеш това правило.
  • 27 GHOST 1

    12 0 Отговор
    Аз имот нямам, живея в апартамент на майка ми, но под наем, защото жилището е на фирма на майка ми. Всеки месец превеждам по банков път 1200 лв. наем. Това е апартамент, който майка ми е купила от братовчедка ми. КАКВИ ЛОШИ МАЙКИ, КАК СКУБЯТ ДЕЦАТА СИ!
  • 28 Балъка от BG

    8 0 Отговор
    Делянчо , раздай от краденото на пенсионери,учители и здравни работници , па тогава циври.Посъветвай и съименника си да направи тоже.
  • 29 Уаууу

    6 0 Отговор
    Недей дава акъл,тъщата ми поиска 1500лв наем на месец.Вика ми,щом Делянчо може и ти ще можеш..Хайде,отивай да харчиш паричките си,макар и малко обиден..
  • 30 КОООО

    6 0 Отговор
    ТОЯ ТРУП ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е В ЗАТВОРА ,АКО ИМАХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВОСЪДИЕ!!!!!
  • 31 Члена

    2 0 Отговор
    Сега политически а скоро и физически труп
  • 32 Боко Винетуто

    1 1 Отговор
    Стига сте лаели като кутрета по форуми и сайтове ние герберастките овчарки барабар с Овчаров и Корни,Доганя,Костов лилавото цвете,Царю честити и прочие знайни и незнайни мушмороци сме си изплели кошниците пък вие бедняци мизерствайте и лайте.
  • 33 Боко Винетуто

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Мордекай":

    А така тролю честити ти си моят трол и ще ма защитаваш докато смъртта ни раздели.
  • 34 Ачо

    1 0 Отговор
    Що превеждаш наем бе Делянчо, Владко Горанов си тъне в лукс безплатно. Никой не му иска наем. После може даже и апартаментчето да му подарят. Просто така, не че има нещо. Всичко си е законно. :)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове