22 Април, 2019 10:11 1 655 21

Емил Христов: Има два морала-на ГЕРБ и на другите

  • герб-
  • бсп-
  • емил христов

В БСП, когато някой сгреши, всички застават зад него

Емил Христов: Има два морала-на ГЕРБ и на другите - 1
Снимка: БГНЕС

"Днес е светъл празник. Не се ли изморихме ние, българите от битки. Само водим битки един с друг. Напоследък се ги и спираме, и вече не знаем кой с кого воюва. Няма ли да се смирим".

Това заяви зам.-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Емил Христов в предаването "Беновска пита" по Канал 3 навръх светлия празник Цветница.

"Ето, ние в ГЕРБ протягахме ръка – и към президента, и към други. Няма ли да дойде момент да се смирим", изтъкна Христов.

"Ще поставя въпроса и за морала, и за прошката. И се връщаме към двата морала – моралът на ГЕРБ и моралът на другите. Какво прави ГЕРБ, когато някой просто по някакъв начин е съгрешил – без скандали, той си тръгва. Т.е. има наказание. Има и прошка, защото всеки греши. Но какво се случва от другата страна. Не само, че няма наказание, а дори се отрича. Другата страна не е само една – те са няколко.

В БСП, когато някой сгреши, всички застават зад него и например го правят водач на листа.

Когато някой в съдебната власт сгреши, пак нищо не се случва", заяви Христов и първоначално не пожела да назовава имена, но все пак изтъкна, че визира Лозан Панов по въпроса за съдебната власт.

"Това е страшното, дотук сме стигнали. Този, който допуска до властта, е народът. А властта е чистилище – защото там се пречистваш, всичко лъсва. Но там е и светилище, защото служиш на хората.

Но ние в България май окепазяваме и миналото, и историята", заяви Христов.

Връщайки се на темата за Лозан Панов и Елена Йончева той коментира:

"Хайде представете си, ако г-н Данаил Кирилов беше на негово място. Сигурно държавата щеше да гори. А ако имаше такъв проблем с Мария Габриел, какво щеше да се случва. И тук идва въпросът защо за едни може, а за други не може. И когато при президента говорим за корупция, трябва да гледаме широко. Самата тема на КСНС бе поставена така, че гледаме корупцията само при ГЕРБ. А не трябва ли да гледаме по-широко".

"Не трябва само да гледаме върху някакви жилища, които вече са преустроени. Защото това е атака не само срещу самия човек, а срещу самата институция", заяви Емил Христов, като очевидно визираше председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, който също бе замесен в "апартаментгейт".

"Не можем да приемем априори, че той е виновен", заяви Христов и уточни, че говори за Георгиев и цялата антикорупционна комисия, като уточни, че по време на КСНС е било показано, че тя е свършила много работа.

"Преди нещо да бъде доказано, можем ли да тръгнем да гърмим цялата комисия. Всичко направено от нея", категоричен бе зам.предсесдателят на парламента.

До този момент от опозицията не сме чули нищо добро за държавата. Тя е толкова затънала, толкова лошо. А какво предлагат те? Много искам да видя дебат между двамата водачи, но не да се занимаваме с гейтове. Те са важни, но когато изпращаме нашите хора в Европа, те трябва да защитават националния интерес. Искам да видя дебат, но по европейска тематика, кой какво знае, кой какво е постигнал и какво ще направи".

"Никога не сме бягали от този дебат. Ако някой бяга, не сме ние. Условието е да говорим за Европа, за бъдещето на Европа. И да не се измъкваме, че г-н Станишев е врял и кипял, а за този, който е водач", отговори Христов на въпроса дали ГЕРБ би избягал от директен дебат с БСП.

"Не вярвам на това, което се публикува в момента. Не го вярват и тези от другата страна. Борбата ни е не само да задържим, а и да увеличим резултата си. Защото знаем какво да правим в Европа, изпращаме най-доброто си, бих казал най-доброто, което има България", заяви Христов относно предстоящите евроизбори и предимството на БСП, което дават социологическите агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТУПАН

    18 4 Отговор
    Погледнете му физиономията и повече да не коментираме.Убидно е.

    Коментиран от #5, #20

  • 2 боцмана

    20 3 Отговор
    Господин Христов , вашия морал му се нагледахме десет години , време е да видим и морала на другите.

    Коментиран от #6

  • 3 никога повече

    22 2 Отговор
    Този същият не допусна в парламента майките на болни деца като мотивите му бяха че не са добре облечени.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Будител

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "ТУПАН":

    Наистина си "ТУПАН" и първо се научи да пишеш,преди да осмиваш и даваш определения!
  • 6 ицо

    15 2 Отговор

    До коментар #2 от "боцмана":

    Не бих се обърнал към този с господин.Ти да употребиш забрана към майките на деца в неравностойно положение е цинизъм.
  • 7 дедо

    8 1 Отговор
    На две успоредни прави сте вие, герберастите, и останалите по темата морал, а по всички други теми.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Какво признание

    10 1 Отговор
    ИМА ,,МОРАЛ" НА МУТРИТЕ-БАНДИТИ И .......
  • 10 Жечо

    14 2 Отговор
    Всички от ГЕРБ са правени по един калъп, прости, гнусни и нахални!
  • 11 Жечо

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "комунистът е свиня":

    а капиталиста е убиец
  • 12 Маркс

    7 0 Отговор
    В политиката няма морал, всичко е популизъм
  • 13 Batushka

    6 0 Отговор
    Боклуците нямате морално!
  • 14 snail

    12 0 Отговор
    О Боже! Тоя говори за морал на ГЕРБ! Видяхме го! Всички крали с морал! А си го знаехме. Не ни трябват ефтините им имоти за да го разберем! Та те са се разбесняли като глутница гладни вълци из страната. Колят и бесят. Ако не си с тях майка ти е жална. И при ломунизма не е имало такова чудо! Че Цецо директно го казва - на мен никой нищо не може да ми нашрави. Ние ще победим! Ще ги смачкаме! Морал - господа и госпожи от ГЕРБ - знаете ли смсъла на тая дума! Политик с морал - Боже, спаси България от тях!
  • 15 патриотъ

    7 0 Отговор
    Каква прошка бълнуваш,бе охлюв?!Вие сте криминални престъпници и подлежите на наказание и сте политически престъпници-продадохте България!А ние да мълчим и да се смиряваме!Егати смешника!Смърт за герберастите!
  • 16 Д Добрев

    7 0 Отговор
    Нашият Лидер г-н Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА !!! Toй е ГЕНИЙ..На специална, СЕКРЕТНА сбирка на групировката ни ГЕРБ, ТОЙ каза : " ВСЕКИ ОТ BАС, (без мен, защото съм безгрешен) МОЖЕ ДА КРАДЕ И БЕЗЧИНСТВА, КОЛКОТО МУ ПОЗВОЛЯВА ПОЛОЖЕНИЕТО, НО КОЙТО СЕ ИЗДЪНИ ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИЧНО ПОРИЦАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТ ГРУПИРОВКАТА, БЕЗ ПРАВО ДА ПОЛУЧИ ОБРАТНО ПЛАТЕНИЯ РУШВЕТ.
  • 17 Народа на Бг

    5 0 Отговор
    Няма по-долна, крадлива, лъжлива и корумпирана от Шайката-Групировка ГЕрП ( геп = Крада )
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Centurion

    1 0 Отговор
    Вие ако имахте морал нямаше да стигнете до тук добре да подавате оставки.По лошото е ,че с оставката смятате въпроса за приключил.Трябва да носите съдебна отговорност.Вие от ГЕРБ сте криминални престъпници.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 шайкаджия

    0 0 Отговор
    абе нали ви викат шайка,за какъв морал говори тоя тъпак
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове