Last news in Fakti

28 Април, 2012 12:14 1 014 0

Камион се преобърна на пътя край Панайот Волов

  • камион-
  • се преобърна-
  • панайот волов

Водачът е настанен в болница

Сигнал за преобърнат камион  по пътя към с. Панайот Волов е подаден на спешен телефон 112 тази сутрин в 06.00ч. На място пристигнали полицейски служители и спасителна група към Областно управление „ Пожарна безопасност и защита на населението.

Установено е, че тежкотоварен автомобил „ Мерцедес” се е преобърнал, а водачът С.С./34г./ е затиснат в кабината. С помощта на спасителната група мъжът е изваден от кабината и е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен. Няма опасност за живота му.

Причината за инцидента по всяка вероятност е несъобразена с пътната обстановка скорост. Водачът е изпробван с техническо средство. Не е установено наличие на алкохол в кръвта. Тежкотоварният автомобил е извън пътното платно и не пречи на движението.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА