Last news in Fakti

3 Май, 2019 22:20 6 785 116

Борисов: Цветанов си го обичам като дете

  • бойко борисов-
  • апартаментгейт-
  • герб

Гарантирам на българските граждани, че ще има справедливост

Борисов: Цветанов си го обичам като дете - 1
Източник: БГНЕС

''Яд ме е и ме е срам заради скандалите с имотите. Изход има и това се прави в момента. Всеки, който не е мислил с главата си и е попаднал в скандал, ще си понесе най-тежкото наказание и отговорност. Подаването на оставка е половината от работата. Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек'', заяви министър-председателят Бойко Борисов в предаването "Панорама" по БНТ.

''Или ще върнат парите, или ще има конфискация. Тези, които са злоупотребили, ще им се търси отговорност. Аз нито веднъж не отидох на гости на някой мой министър, колега или кмет. Ако бях отишъл, сигурно щях да взема мерки много по-рано. Мога да ви уверя, че докрай ще се направи всичко, за да се възстанови справедливостта. Това се прави в момента. Сгрешил съм, че не съм се поинтересувал. Аз съм се родил и живея в дома си в Банкя и там ще си умра. Аз не съм позволил един лев да се даде един лев, там където обитавам. Единственият изход от ситуацията е справедливост. Виновните ще се отказват ли от къщи и апартаменти, не знам'', изригна Борисов.

''Другите, които са били на власт са взимали огромни сгради с асансьори. Нашите опоненти също имат къщи за гости. Изведнъж да ми сложат етикет и на партията ми, заради няколко човека, няма да го бъде. Ние ги знаем, че другите са маскари. всички национални катастрофи стават, когато БСП и БКП управляват'', добави премиерът.

''ГЕРБ трябва да съществува само ако е чиста дясноцентристка партия и така ще си остане. Аз съм си дете от народа. Много брутално ще действам. Нека да минат изборите, за да не ги разстройвам'', категорично заяви Бойко Борисов.

Аз Цветанов си го обичам като дете. като министър си заложи главата и свърши много работа. С това, което направи, заличи всичко добро, което бе направил. Голяма щета ни се нанесе. Но аз изводите съм си ги направил'', каза още Борисов

"Диктатура в България? Всеки може да излезе да ме напсува и го правят от сутрин до вечер. Само дето не съм дал да ми ударят два шамара", възмути се Борисов. "Изкарвам си мандата, прибирам се в партията. Ще дам път на много млади хора", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    100 11 Отговор
    Защото Бойко се маха и слага млади които ще са същите като тези. И младите роби ще им слугуват на младите политици. Историята се повтаря. По добре да се махам от бг разбира се отколкото млади корумпирани крадци и млади крадливи кифли да управляват България. Това ако е кошмар ще се събудя с 300/100 сърцебиене.
  • 2 Бако

    114 6 Отговор
    Ми що не проверите Вецовете и Фотоволтаичните паркове.Там Баце може и да е одил.

    Коментиран от #28

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Китко Миткин

    133 5 Отговор
    '' Цветанов си го обичам като дете''. Ами, щом не слушка, напляскай му дупенцето. Но не смейш. Ще се обади на ''Защита на детето'' и ще ти отнемат родителските права.
  • 5 лагерник

    111 8 Отговор
    Ти гарантираш, ама справедливост няма, а и полъх не се усеща...

    Коментиран от #15

  • 6 КОЮ

    104 6 Отговор
    хахахахах айде и тоя си отива във сараите :) явно добре се учи от вечния незаменим председател велик хитро инженер , властелина на свободния резерв , сивия кардинал в бяло :) другаря ,ефенти кадъм Доганя . Само да минат изборите ииии ще видят те : завод ще им постоя :) ама в турция : апартаменти , къщи ще връщат : за да си вземат на малдивите все пак е моя остров нема се делиме я :)
  • 7 Справедливост

    109 3 Отговор
    Ако им конфискуват имотите и ги вкарат при Баневи, Арабаджиеви и Стайкови, тогава ще разберем, че има закони! Само с връщане на пари няма да се реши въпросът. Че на Манолев само гаранцията му е 100 000, ще кихне още върне още 300 000. Трябва да има ефективни присъди! Тогава ще се замислят бъркащите в меда!
  • 8 6781

    93 4 Отговор
    това с оттеглянето/прибирането звучи като един друг дето се оттегли в едни сараи и уволнява и назначава от разстояние
  • 9 Петър

    77 6 Отговор
    Щом го обичаш като дете, бий го докато не са вкарали новия закон за закрила на детето.....
    ..
  • 10 НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ...

    124 10 Отговор
    Толкова САМОВЛЮБЕН, толкова САМОДОВОЛЕН, толкова САМОУВЕРЕН, толкова САМОЗАБРАВИЛ СЕ ЧОВЕК ЕДВА ЛИ ИМА ! ТОЙ ИСКА ДА НАПИШЕ ИСТОРИЯТА!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Западните Балкани

    90 9 Отговор
    Три седмици тренира Борисов - лъже след лъжа. Зад несвързаните му приказки прозира наглостта на изпипания крадец. Около него всеки крал, а той е изненадан. Хората не са изненадани, те си ги знаеха, само Борисов не е знаел. Като говорим за милиарди, то да споменем 16 милиарда заеми, трите милиарди хвърлени на вятъра за некачествено саниране и т.н. Голямата угроза е, че скоро ще излязат напред кражбите на милиарди. А 30 милиона за Доган, кой ги даде, ако не Борисов? А 42 милиона за Гергов, ужким враг на ГЕРБ, а те му подаряват пари, къде спа бе Борисов. Отиваш си и ще те заболи, както и аверите. Това не е дивият запад и ще избягате. Няма къде.

    Коментиран от #20

  • 13 Нудист

    69 6 Отговор

    До коментар #11 от "смеж голем":

    Мафията ще му види сметката, народът може да му прости, но те няма.
  • 14 Боко светеца

    53 6 Отговор
    вЕрвайте МУ ! Ха ха
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 007

    55 5 Отговор
    :-о Олииии, хxеeейийийий, товa е нoвинaта на вeкa! !! !!! !!!! Цъфтaн е cин на Tиkвeниka???? ??? ?? ? ¿ ШO КИ РАН СЪМ!!! !! ! ¡

    Коментиран от #40

  • 17 Усмивката

    65 6 Отговор
    Тази сърцераздиращо признание Боко изхълца в „Панорама” И при последващия въпрос на Бойко Василев ....какво ще се случи сега с провинилото се дете .Бойко Борисов се изкриви и смотолеви с половин тон нещо от рода .....ако му простим ? А иначе се кле че ще вкара всички провенили се за злоупотреба с власт.Пълен клоун.Същински „ Жокера”

    Коментиран от #24

  • 18 въпроси, въпроси

    72 7 Отговор
    Вярно ли е че Лиляна Павлова си е купила хотел в Испания за милиони, вярно ли е че вие г-н мин. председател имате акции за милиони във чужда фирма занимаваща се със златодобив у нас и т.н. и т.н., интересни нови неща се пишат насам-натам та да кажете верни ли са ???
  • 19 Загрижен

    11 44 Отговор
    Това което казва е добро,ако го направи ще е още по-добре.Закъсня,отдавна в партията има много гнили ябълки,дали е знаел,аз не знам,но ако не е знаел,то това говори лошо за него.Почистването трябва да започне по места веднага,от най-малката община до най-голямата.Много от кметовете и на ГЕРБ,отвратиха обикновените хора,кметове,които от една година са членове на партия ГЕРБ,крадът като за последно.Ако се вземат бързи мерки,то партията ще се спаси от будната кома,която я чака,а не се знае и колко ще трае.Слагай си главата в торбата и започвай да сечеш глави,ще дойде и твоят ред,но поне ще се знае,че се е направило най-доброто,за да се изчисти държавата от тая чума,тоя мор,наречен Корупция.Да се спре разлагането на държавата,защото краят е ясен за всички.Да ти даде Бог търпение и сила,за да успееш в начинанието,воля и дързост,за да се запазиш и да останеш ЧОВЕК!Дерзай!!!

    Коментиран от #22

  • 20 Усмивката

    59 6 Отговор

    До коментар #12 от "Западните Балкани":

    Точно.В типично негов стил взе да се оправдава че не бил ходил на никого на гости от гербаджиите .И за това?????? ..не могъл да вземе своевременни мерки.Представи си .Няма институции.Няма проверяващи .Няма контролиращи органи в тая държава .Единствено на неговите лични инспекции всичко се държи .И дължи.....е няма такава държава
  • 21 Ключовите думи

    51 5 Отговор
    1. "Нека да минат изборите, за да не ги разстройвам"
    2. "Цветанов"..."като министър си заложи главата"
    Коментар:
    1. Разбирай, колкото и да е омразен на хората Цветанов, няма как да бъде изключен от партията преди изборите, защото изборната победа се гради на неговите изборни схеми и манипулации.
    2. Разбирай, Цветанов като министър си заложи главата с огромните кражби и с всички извършени от него престъпления.
  • 22 партия ГРОБ

    68 7 Отговор

    До коментар #19 от "Загрижен":

    Тази партия няма нужда от спасяване, а от погребение !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кикимора

    56 6 Отговор

    До коментар #17 от "Усмивката":

    Каза , че денят на прошката тая година е на 26 май! И аз искрено се надявам народът да му покаже , че скандалите на властта омръзнаха на всички!!! Баста!
  • 25 Batushka

    64 7 Отговор
    Жалък наглец от петнадесет години се занимаваме със селските му тарикатлъци...що хора си заминаха в пряк и преносен смисъл заради тоя загубеняк...
  • 26 Живите мъртви на България

    66 6 Отговор
    Интересно с какви пари дъщеря му ходи до САЩ? Купила си имение в Лос Анджелис, сигрно от търговия с магнолии. Време е справедливост и тя ще дойде. Това е проблемът на големите крадци, големи проблеми след това.
  • 27 КОЮ

    45 5 Отговор
    До сега не съм видял след избори някоя партия да каже че е загубила. Тея от ГРОБ дори 1 циганин да гласува за тях пак ще кажат че са номер едно . Така че не очаквам след 26.05 да хвърчат глави , по скоро ще пият шампанско , да полеят новия апартамент на детето.
  • 28 Сам Стоянов

    13 22 Отговор

    До коментар #2 от "Бако":

    Вецовете ли , там специалисти са Бесепарите и Депесарите , дори и Киро Добрето и той е ВЕЦ специалист .
  • 29 Батман Боко

    19 3 Отговор
    Проблемите идват от близко стоящите кърлежи,тия които смучат са най-близки до
    БАТЕ. Аман от приятели!Приятелите са най-качествените Предатели.Да изчистим България за един ден,ако ли не,бегай БАТЕ!
    НАРОДЕ????
  • 30 Лъжи лъжи лъжи

    50 3 Отговор
    Този пак се прави на честен и на "човек от народа", та глупаците от народа (лошият материал) пак да гласуват за него, за да си изкара човекът мандата (с големия бюджет от ЕС средващата година) и да умре доволен в дома си в Банкя, а не в затвора, където му е мястото.
  • 31 11ап

    27 3 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ?!?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 патриотъ

    47 3 Отговор
    Трябва целия народ да се мобилизира и да изритаме гнусните лъжливи гербери от властта,право в затвора!А тоя наглец се опитва да ни лъже още и лее крокодилски сълзи и ако пак ни извърти и спечели властта,аз се отказвам от тази територия!Срам ме е от това,че допуснахме хора необразовани и крадливи,да ни управляват толкова време!
  • 34 Западните Балкани

    50 3 Отговор
    Борисов, нито едно от твоите изказвания не издържат и най-простата логика. Примерно, от другата страна няма нищо и затова ти оставаш на власт. Коя е другата страна? БСП? Ама ти само преди няколко месеца хвалеше Станишев, колко добър политик е на европейската сцена? Също на Гергов даде 41 милиона? Той нали ти е враг и е отдругата страна? Защо не го вкара в затвора? Може би, ДПС са от другата страна? Защо тогава даде на Доган 30 милиона? И така? От другата страна е народът, Борисов. Това хората, които ти лично излъга и ограби. Затова ще ти бият шута като на шут

    Коментиран от #37

  • 35 Георги Харизанов

    11 50 Отговор

    До коментар #11 от "смеж голем":

    А бре псувньо ,гов -ьо , ти що не питаш жената на фатмака къде се разхожда като похондра. Досега е изяла поне 3 апартамента на държавата ,че и обслужване от НСО , да не би да и вземат грешна мярка на роклята. Тоя мрънкалник Радев няма делник , няма празник , една хубава дума кат държавна тиква не е казал . Изживява се като ментор. През живота си 2 кинта не е изкарал сам ,само на държавна издръжка и чорапи не си е купувал .Ама Бойко хубаво му каза. Червените боклуци нищо не са сътворили . Само бълват змии и гущери кат оная кукумявка Ленчето Милиончева с офшорката и 3 те къщи на свекъра . На комунягите една им е малко ,а иначе ореваха орталъка за 1 апартамент и една тераса. Голи и боси ще ни оставят тия червени кхмери ако са на власт . И до тоалетна хартия няма да се докопаме . Пак ще режем партийни вестници.

    Коментиран от #42, #111

  • 36 Абе Тикво

    44 3 Отговор
    Единственият справедлив изход от ситуацията е всички вие от герб, начело с теб, Тикво, да отидете в затвора до края на живота си.

    Коментиран от #38

  • 37 М Коралски

    6 24 Отговор

    До коментар #34 от "Западните Балкани":

    Ти за Борисов не се тревожи . Ако на някой хората ще бият шута , това е на себе си . Нали знаеш биковете като рият ,хвърлят пръстта на гърба си.
  • 38 Тикво

    17 5 Отговор

    До коментар #36 от "Абе Тикво":

    Да не забравяме и червените и синити тикви
  • 39 syd

    28 3 Отговор
    Комунистическият тююфлек и шаййкката му крадци
    са за затвора при бай Ставри
  • 40 Нудист

    44 3 Отговор

    До коментар #16 от "007":

    И какво излезе? Цветанов син на Борисов. Цачева майка на Цветанов ли е или му е сестра? Борисов е дете на народа? И сега народът има внуче като Цветанов? Ага ти ужаса. Затова ли толкова напираха за Истамбулска конвенция? То бива простотия, ама тези биха рекорда
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гьорето

    32 6 Отговор

    До коментар #35 от "Георги Харизанов":

    Много си се загрижил за НСО и разходите. И аз смятам, че президентът се излага, но ти я кажи кой плаща разноските за Доган, когото охраняват вече години? Че не само му плащат охраната, а Борисов лично му даде 30 милиона, да не е беден. Та защо охраняват Доган. Нали Борисов е да не се пилее народна пара?
  • 43 мико

    15 32 Отговор
    Няма нов проект и затовя пак ГЕРБ ще спечели следващите избори. БСП са ясни ядохме им попарата, че и заедно с ДПС. По-добре ГЕРБ,отколкото БСП. Боко е по-малкото зло. Не ги харесвам герберите, но пък бесепарите са отврат...
  • 44 Гражданин

    36 5 Отговор
    Боко, реагираш типично по пожарникарски. Чакаш да пламне, а след това тичаш да гасиш.
    Ама нещо се поизтърка. Много от хората не ти вярват вече.
    А иначе стартира с добри идеи. Но явно изпълнението ти куца.
  • 45 Ханко от село Осеня

    10 38 Отговор
    Тук в червения клюкарник , като почнеш от заглавието на което единствената цел е да активира лаянометите на курнела и сие , и се опиташ да прочетеш някоя от драсканиците тук , веднага ти става ясно че това са тролчета с ушанки. Явно никое от тук драскащите червени тролчета даже не си направило труда да гледа интервюто в панорама , може би тогава ще се замисли дали си струва да подкрепя такава партия на тюфлеци като бсп. Много силно интервю , който може го може , Бойко Борисов говори откровено , личи си , това което казва , това мисли , не е като тия кифли от бсп

    Коментиран от #72

  • 46 мадуро

    36 3 Отговор
    абе много се изписа с тия къщи за гости с пари от евро фондове хубаво де ама нищо не казвате вече за една къщичка за гости в Барселона нещо я по забравихме

    Коментиран от #52

  • 47 заката

    32 4 Отговор
    Бойко ,да знаеш Цветанов е каунь а народа ще гласува за Елена Йончева оправяйте с Цветанов като си е дете или син
  • 48 Docenta

    25 1 Отговор
    Бойче,ако не беше се заобиколил с толкова де се та и бивши бекапета,сега филма ти щеше да ти е друг.А имаше възможност ...
  • 49 Вън

    31 4 Отговор
    Престъпник и българоубиец!

    Коментиран от #51

  • 50 Чичо

    36 2 Отговор
    Другарю борисов, що не ни обЯсниш първо как безработната ти дъщеря живее в САЩ, кара новичко Бугати Чирон за $1.2 милиона, и кой плати глобата и да превишена скорост - "само" $42000!?
    След това коментирай съпартийците си от БКП...грешка, БСП!?

    Коментиран от #114

  • 51 Joya

    28 2 Отговор

    До коментар #49 от "Вън":

    Господ гледа Бойко ти се помисли ,че си Господ ама не си.Надявам се ,че знаеш😎
  • 52 Смее

    14 1 Отговор

    До коментар #46 от "мадуро":

    НиКОЙ не смее да Го попита!!!
  • 53 Гарантирам ужас за народа

    27 3 Отговор
    Борисов 2016: Гарантирам на българските граждани, че за три месеца ще се справя с войната по пътищата. Борисов 2019: Гарантирам на българските граждани, че ще има справедливост. Е как да ти верваме, като второто даже не е в твоята власт, а на прокуратурата и съда? Да вземеш оръжие в ръка и да трепеш своите наред? Да не би да си загубил акъла
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Гоуст

    29 2 Отговор
    Доколкото знам като те хванат да крадеш, те вкарват в затвора, а не те карат да върнеш откраднатото... или бъркам???
  • 56 Вито

    14 2 Отговор
    До коментар 12 от ЗАПАДНИ БАЛКАНИ ;Човече, написах ти минус, не защото не излагаш нещата каквито са, а за да ти обърна внимание, че при първия проблемен момент,бат ти Бойко ще отиде на гости при.....ПУТИН !А там пипане..ЙОК.А колкото до кауня, аз лично смятам,че тези двамата,са СИАМСКИ близнаци които управляват заедно огромните пари на ГЕРБ зад паравана и всяко едно действие на ТИКВАТА,го брой за ПУНТА МАРА.
  • 57 454

    29 3 Отговор
    И аз те обичам бате, обичам шайката крадливи министри во главе с Ананиев и Порожанов! Направих си извода , че да бъдеш ръководител в твоето правителство трябва да си поне следствен!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 123

    28 3 Отговор
    Лгъжеш много лъжеш и крадете като чели идва края на света изгонихте младите хора от тази страна това е най големият ви грях
  • 60 Националист

    29 5 Отговор
    ГЕРБ вън от властта! Герб оперира като престъпна организирана група вече едно десетилетие в България! Хванатите в корупция гербари за наказание напускат постовете си и дават местото си на други гербари да грабят.
  • 61 Националист

    29 6 Отговор
    Не му вярвайте и на една дума на този продажники и лакей на запада Борисов!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Панов

    12 19 Отговор
    Прав е Борисов,БСП са подледци,изоставиха Тодор Живков като куче,после крадоха с приватизацията,фалираха банки и разсипаха държавата.въпросът е колко късопаметен е народа
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 милгер

    25 2 Отговор
    еми като толкова се обичате с Цецо айдука. вземете се бе..... ай честито...
  • 68 Гюнеш от Максуда

    26 2 Отговор
    Лицемер ! От класа !!! Знаел е за всичко но се е спотайвал кат бълха в гащи.И подобно на жабата , когато ламарината започне да и пари под краката започва да скача и да се опитва да се измъкне ! И не са само къщите за гости ,ВЕЦ ове и фотоволтаици.А в кюпа са хилядите обществени и държавни поръчки раздути до безкрайност и направили зад паравана на законносттта хиляди мошенници милионери.Ще му повярвам едва когато конфискува всичко и ги набута в затворите.До тогава за мен той си остава най жалкия лъжец в историята на България редом с Миков,Доган и останалите разбойници от шайката !
  • 69 Гюнеш от Максуда

    9 10 Отговор
    Най лошото от всичко е че в момента ГРОБ няма алтернатива.Миков е доказан и много нагъл крадец с обръчи от фирми,Нинова е изключително слаба, компроментирана и няма лидерски качества.БСП и ДПС са олицетворение на корупцията в България,пионерите.ГРОБ ги настигна и надмина.И трите партии са за боклука а лидерите им - категорично за затвора. Жалко че не се роди една решителна и смела личност в тая страна за която да гласувам
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 12345

    13 4 Отговор
    Последното изречение е интересно. Тиквата беше решил след премиерския пост да изкара един-два мандата като президент, но след победата на Радев и огромната му преднина в рейтинга на политиците, го е страх, че ще загуби едни президентски избори срещу летеца. Затова е решил да се оттегли. Явно това ще е края на ГЕРБ като политическа партия. Кой ще ни управлява след него?

    Коментиран от #80

  • 74 9689

    16 3 Отговор
    Долен престъпник...
  • 75 Борисов влезе в играта

    6 11 Отговор
    на БСП. Пускат му фитилите и му гледат сеира. Разбира се се, че предозира. Да види как БСП го правят. Да сравни Елена Йончева с някой купил апартамент по данъчна оценка. При нея има източване на КТБ чрез офшорка, имоти за милиони, гори апартаменти, къщи за "гости" край морето и пр. Обаче БСП я обявиха за светица. И лице на борбата с корупцията!? Че я сложиха да води и листата им!? За другите с по-евтини апартаменти от БСП не се отваря даже дума. Затова БСП е с непокътнат рейтинг. А ГЕРБ загубиха 3-4 процента. Които не са отишли при бесепарите, естествено. Просто хората са разколебани да гласуват.
  • 76 Давид

    12 2 Отговор
    Споко братя всичко върви по план на широк екран ;) , още нищо не сте видяли .
  • 77 Горкия

    13 2 Отговор
    Детко.
  • 78 Булшитс

    18 2 Отговор
    Само на мен ли ми се драйфа от това заглавие
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Цвъ Цвъ

    13 6 Отговор

    До коментар #73 от "12345":

    Как кой ще управлява бе? Ми аз! В Щатите да отида да проведа избори, ГЕРБ ще ги спечели!
  • 81 Бай май

    18 2 Отговор
    Довиждане! Затвор за всички крадци. Шайка за крадене сте вие.
  • 82 анонимен

    16 2 Отговор
    Ами вземи си го у дома и не го пускай навън!
  • 83 Просто аз.

    17 2 Отговор
    Някои казват: "На баща си се е метнал..."

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ДИОНИС

    12 2 Отговор
    Джендър 1 и 2 или Родител 1
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 дядо Йоцо гледа

    11 2 Отговор
    Обичайте си се! Ние крадливи, алчни и нагли политици вече няма да търпим! ГЕРБ, БСП, ДПС - едно и също! Крадат се милиарди от държавата! Затова сме най-бедите в Европа и с най-ниски доходи! Искаме промяна на системата! 3,5 милиона гласуваха Реферандум за промяна! Вие, политиците, се направихте, че нищо не е имало!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 неграмотник

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "Българин":

    Зависи какво разбираш под вариЯнт?
  • 99 ЕМИЛ

    8 0 Отговор
    ВИЕ, ГОСПОДИНЕ ПРЕДИ ДОСТА ГОДИНИ ДОЙДОХТЕ НА ВЛАСТ С ОБЕЩАНИЯ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ.ПОСЛЕ ЗАБРАВИХТЕ ЗА ТОВА.,И СЕ УГОВОРИХТЕ СЪС ОЛИГАРСИТЕ И МЕСТНИТЕ ДЕРИБЕИ И СЕГА ГАРАНТИРАТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ! ПОГНУСЕН СЪМ!
  • 100 123

    7 0 Отговор
    Всичката крадлива герберастка измет в затвора начело с питейна от Банкя и Цецо крадецо
  • 101 Васил

    5 0 Отговор
    Каква любов между Цецо и Мадуро чак рози да им хвърляш докато ходят може и Турска сапунка да направят по техният случай
  • 102 митко

    5 0 Отговор
    Аз мога да гарантирам на българските граждани, че няма да остане ненаказан човек''. След 10 години на власт реотана бавно почва да загрява. Ще ги осъдиш на кукувден, теб никой няма да те пита.
  • 103 1944

    5 0 Отговор
    баце обича цвъки, цвъки обича веско, веско обича баби. разврат комунистически.
  • 104 Любов (не)обяснима

    5 0 Отговор
    Ами обичай си го, гали го по главата! Да видим докъде ще ви докара!
  • 105 Цветанов

    5 0 Отговор
    Бойкоооо, пожар!!!
  • 106 Пунта Мара

    5 0 Отговор
    Боко, справедливост може да има само ако се пенсионираш и оттеглиш. 10 год крадци на европари. Това е положението. С тези пари 2 пъти повече неща трябваше да сте направили
  • 107 Малкият

    3 0 Отговор
    Цецко
  • 108 крадливи и нагли

    3 0 Отговор
    Заради Цв. ГЕРБ ще последва сътбата на НДСВ! Крайно време е да напусне партията и политическата сцена!
  • 109 Шопо

    5 0 Отговор
    Знам ли...ама двамцата по-скоро се обичате като "нежни мъже"!?
  • 110 СТАЛИН

    5 0 Отговор
    БОРО ЗНАЕШ КАК СЕ НАКАЗВАТ ДЕЦАТА-ОТНЕМАТ ИМ СЕ ВСИЧКИ АПАРТАМИГРАЧКИ .
  • 111 стоян

    1 4 Отговор

    До коментар #35 от "Георги Харизанов":

    До 35 ком Браво за коментара =макар че има още много да се изпише по злините които олигарх комунистите нанесоха
  • 112 Нигал

    3 0 Отговор

    До коментар #64 от "Уроди":

    Ама този народ 10 години спеше ли, какво ли ... Ама това 10 години са цяла вечност.
  • 113 уууууууууууууу

    3 0 Отговор
    Вие сигурно се и покле.вате
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 детето

    1 0 Отговор
    Чудо- юдо
  • 116 9689

    1 0 Отговор
    Обичаш цвъки-празната чутура щото знае много за тебе.......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове