Last news in Fakti

4 Май, 2012 10:06 950 2

САЩ са доволни от Закона за конфискацията

  • конфискация

Бих искал да поздравя правителството на България за приемането на новия Закон за отнемане на незаконно придобито имущество миналата вечер.

Това се казва в изявление на посланика на САЩ Джеймс Уорлик по повод на приемането на Закона за отнемане на незаконно придобито имущество изпратено до медиите.

Едно силно законодателство, позволяващо конфискация без осъдителна присъда,  е съществен инструмент в борбата с организираната престъпност и по тази причина има подкрепата на Съединените щати, се казва в изявлението.

Аз съм много доволен от предприетите вчера стъпки и се надявам, че приложението на новия закон ще започне възможно най-скоро, съобщава американският посланик.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    0 0 Отговор
    Е щом САЩ са харесали закона...значи всичко е точно....можеме да спиме спокойно....
  • 2 Бай Михал

    0 0 Отговор
    Абе тая издънка Уорлик не я ли смениха вече?!?Или аз нещо греша?Абе тоя на всяка чорба-мерудия...да се изкайе и той,да не остане назад...