Last news in Fakti

7 Май, 2012 08:45 1 681 7

Кунева: Има таен картел между ГЕРБ и БСП

  • меглена кунева

Има картел между отделните партии. По този начин в „Здравей, България“ по Нова телевизия Меглена Кунева, председател на Сдружение "България на гражданите", коментира критиката на Яне Янев срещу нея от миналата седмица така:

„Това е агресия, нападки, които не идват директно от него. Идват от поръчители те му“, заяви Кунева.

Тя призова от ГЕРБ да кажат, кои са им реалните коалиционни партньори, а не просто да ги използват „тихичко, подкупвайки ги". Тя допълни, че според нея има картел между отделните партии. „Не бих се учудила, ако намеря отчетливи доказателства, че кръгове от ГЕРБ си общуват с кръгове от БСП и имат общи интереси. Това го видях и по време на президентските избори", каза още Кунева.

По въпроса за отчитането на доходите като европейски комисар, Кунева каза, че е подала декларация пред Европейската комисия и няма как да се намери неточност в нейните документи. Тя допълни, че като еврокомисар, не е била в качеството си да подава декларация пред Сметната палата на България.

За разпределянето на агенции в други градове, извън столицата, Кунева каза, че според нея, няма логика в това действие. Според нея, това е един начин да се преместят „свестните хора в администрацията" и ГЕРБ да назначи „свои".

Кунева критикува и Закона за отнемане на незаконно придобитото имущество. "Нищо няма да излезе от този закон", заключи тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софиянец

    0 0 Отговор
    Само критики - това така няма да стане, онова така няма да стане. А как ще стане бре другарко? Нали бяхте на власт - стана по-зле. Сега е добре да помагате докато харчите това, което откраднахте докато бяхте на власт, а не пак да дърпате всички нас надолу, докато вие живеете в охолство, м.... ви комунистическа! Дано няма много изкуфяли лелки, които да гласуват за тази кукла с въздух под налягане.

    Коментиран от #2

  • 2 Питащ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "софиянец":

    1. Защо ТОЧНО Кунева работи в Париба банка?
    2. Защо ТОЧНО Париба банка е кредитор с 500 мил. на АЕЦ Белене?
    3. Защо ТОЧНО АЕЦ Белене се яви като проект с най-голямо значение за енергийната независимост на България?
    4. Защо ТОЧНО Кунева затвори четирите реактора на АЕЦ Козлодуй, който даваха енергийната независимост на България?
  • 3 logain

    0 0 Отговор
    Комунистическа креатура.
  • 4 Реалист

    0 0 Отговор
    И едните и другите са маскари, но при предишните се живееше много, много по-добре, защото хората са учили цял живот как да крадат професионално, а не като ГЕРБ, безобразно и нагло, на принципа след мен и потоп.
  • 5 Чичо

    0 0 Отговор
    Бабче, кво толкова виждаш през тези 3,5 диоптъра късогледство не знам, но знам че НЯМА нито да получиш , нито да вземеш властта.. достатъчно бе безумното закриване на 3 и 4 блок на АЕЦ с твоето червено подлярско съглашателство при преговорите за ЕС.. Просто изчезвай и дояждайте някъде чевените пари с г-н Пръмов...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 тапака

    0 0 Отговор
    КАК ТАКА НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАКОНА БЕ ДРУГАРКО ,ОТ СЕГА НА ТАТЪК ВСЯКА МАЛКА МИШКА КАТО МЕН ,ЩЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РАЗМАЗВАНА НА АСВАЛТА ,АКО СЕ ОПИТА ДА ИЗРАЗИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ МНЕНИЕ ,НАПРИМЕР ЖЕЛАНИЕ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА